Kan geen telefoonnummer vinden op de site om contact te krijgen is wel jammer

Snelle levering.

Zeer goed geholpen bij een administratief probleem door een medewerker via de chat. Bestelling is dan ook goed kunnen afgerond worden, met een snelle en correcte levering als gevolg. Alles correct en volgens afspraak uitgevoerd.

Fijn

Snelle service en vriendelijk contact,mooie werkschoenen

goedkoop en snel

Produckt werd binnen 2 dagen geleveerd bij de deur en die werkt prima.

Vlotte afhandeling en snelle levering

Vlotte afhandeling en snelle levering

Super Service bij HorecaVoordeelshop

Ijsblokjesmachine besteld om 11.30 uur en om 18.00 uur dezelfde dag in huis. Zij begrijpen tenminste dat een Cafébedrijf niet zonder kan met zomerse temperaturen van rond de 30 graden. Super geregeld.

Product is als omschreven

Wij wilden het snel geleverd hebben. Vandaag bestellen morgen in huis duurt bijna een week.

snelle levering goede spullen

makkelijk snel goedkoop iedereen zou hier moeten kijken voor horeca spullen

Zoals beloofd snel geleverd ..

Gewoon erg goed!

Duidelijke website met informatie en lage prijzen. Voor iemand als beginner op dit gebied erg welkom.

Op dit moment niet fijn

Heb een vriezer besteld endeze zou vrijdag 9 juni geleverd worden tussen 8 en 5 dat is al lastig heb 2 horeca zaken dus moest iemand inhuren op de vrijdag middag om aanwezig te zijn voor de levering van de vriezer komt er niets kijk ik naar track en tracé niet meegenomen in de vrachtwagen oid Heb ook de plek waar de vriezer moet staan klaargemaakt 2 andere vriezers verplaatst en de inhoud voor de nieuwe vriezer zo lang verdeeld over de oude vriezers ligt nu allemaal inde weg erg lastig met de voorraden aanvullen Dus niet blij zachtjes uitgedrukt Wim Keijl 0644393005

Prima product en snelle levering

Goede communicatie. Product is exact wat ik verwachte. Levering volgens de afgesproken tijdspanne.

Wat ik had verwacht, is geleverd!!!

Product toch niet op voorraad; terugbetaling snel geregeld

Had een grote parasol besteld die achteraf toch niet op voorraad was. Alternatief was niet wat we zochten, dus order geannuleerd. Dat proces verliep zeer soepel. Teleurgesteld, maar wel tevreden.

lang wachten, slechte communicatie

Een artikel besteld waarbij aangegeven stond dat het beschikbaar was. Uiteindelijk10 dagen moeten wachten op de levering. Geen enkele update over de status van de bestelling ontvangen per mail, en de klanten service is niet/slecht te bereiken en komt de beloftes (het uitzoeken en terug bellen) niet na. Geleverde product is uiteindelijk prima.

Product goed, levering traag

Na een bestelling op (Pinkster)zaterdag, verwachtte ik dat de bestelling op dinsdag zou worden verwerkt en verzonden, om woensdag bezorgd te worden. Eerst woensdagmiddag kwam een bevestiging dat het verstuurd was, waarna de bezorger pas vrijdagmorgen voor de deur stond. Product was goed en compleet, maar eerder was wenselijk geweest. P.S.: slecht dat de woonplaats verplicht is bij deze review, zeker omdat dit gegeven gepubliceerd wordt.

Het bestel en leveringsproces zijn goed verlopen.

Duidelijke productinformatie op de site. Product is tijdig geleverd zoals is toegezegd. Een professionele betrouwbare leverancier.

Optimale klantbediening

Tijdig, snel en klantvriendelijk

Alles ging goed.

levering correct afhandeling correct

Mijn diepvries was beschadigd dit gemeld met foto´s erbij en na 2 dagen kwamen ze de diepvries ophalen en een nieuwe bezorgen. Makkelijke communicatie en snel!

Correcte en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering van de bestelde goederen

Topservice!

Alles was piekfijn in orde ;)!

Gewoon goed en betrouwbaar

Ben er tevreden met de service van dit bedrijf. Snelle levertijden en scherpe prijzen.

Goedkoop en snel!

Snel product (koelkast) ontvangen!

Prima en snelle levering

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.