G.middag. mooi product. Goed verzorgd...al met al keurig een aanrader

Alles correct behandeld..keurig.

Vlotte service

Vlotte afhandeling

Overzichtelijke site met prima bestelprocedure

Op zoek naar twee grote theekannen kwam ik op deze site terecht, waarna ik de artikelen op een eenvoudige wijze kon bestellen.

Professioneel

Snel, goede comunicatie en efficiënt.

Snel en betrouwbaar

Doet wat het moet doen!

Ben tevreden

Soepel

Het was makkelijk besteld en snel in huis. Super goed verpakt ook en wat ik besteld had is van goede kwaliteit.

Snelle levering. Was helaas niet volledig geleverd vanwege voorraad te kort. Maar dit is prima opgelost.

zeer handig

een gemakkelijke zoekfunctie en goede afhandeling van de levering

Duidelijk website

Besteld via de website en snel geleverd.

Vlotte en snelle bestelling en levering

Overzichtelijke site en snelle levering,, heel tevreden over de aankoop..

Snel

Ik had last minute een soepketel nodig voor een evenement en horecavoordeelshop was de enige winkel die zo snel kon leveren. Ik ben blij want na 1 werkdag was de ketel ook binnen en hebben we er een prachtig evenement van kunnen maken. Dankjewel voordeelshop

gemakkelijke site & snelle bezorging product was goed verpakt

buffalo koffiezet apparaat gekocht. goede kwaliteit . beste prijs op internet volgende bestelling opnieuw bij Horeca Voordeelshop.nl groetjes

prima geregeld

Snelle reactie, snelle levering,

Fijne ervaring

Mooie Dynamix met turbo blend kunnen kopen aan zeer goede prijs. Personeel zeer behulpzaam in de chat en snelle levering. Heel blij met mijn aankoop. Bedankt!

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Snelle levering en goeie kwaliteit!

Gezocht en gevonden

Was op zoek naar schoenen waarbij ik in een professionele keuken niet van hier naar ginder schoof. Ik heb ze nog niet kunnen uittesten maar hoop hiermee toch steviger te staan. De schoenen oogen ook mooi en zijn stevig. Enkel de maat valt groot uit,hoop dit op te kunnen lossen met een extra zool in de schoen.

website nog niet helemaal lekker.. als je op GN bakken zoekt is het heel onoverzichtelijk.

Helemaal top

Snel geleverd en alles in goede orde ontvangen

matig

levering was snel, aflevering matig het word echt op de stoep gezet met veel verpakking (o.a. een dubbel pellet er onder) deze wordt niet weer mee genomen al met al een dozen" schuiver" zonder service.

Snelle service voor een goede prijs

Prijs is concurrerend en de snelheid van leveren zeer goed.

Snelle levering en product dat voldoet aan mijn wensen!

Ik kan voortaan mijn eigen broodjes bakken dankzij Horecavoordeelshop.nl!

Snel en goed afgehandeld

De aankoop is snel verwerkt en snel geleverd. Dat is prettig.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.