Kwalitatief goede producten

Leuke producten tegen een goede prijs

Een goed product voor een aantrekkelijke prijs.

Duidelijke website, goede prijs en degelijk product.

Netjes en snel geleverd

Doen wat ze aangeven

Prima informatie over levering. Website netjes op orde.

Goede webschop, snelle levering, top service

heb nieuwe porseleine borden gekocht en deze waren, ondanks de drukke kerstmis periode snel geleverd. Borden voelen zeer sterk en van goede kwaliteit.

Top service, goede prijzen, snel geleverd.

Prima, zoals het hoort

Artikel ontbreekt en ander artikel voldoet niet aan de beschrijving

Ik had 2 artikels besteld, waarna ik bericht kreeg dat beide artikels in een pakket onderweg waren. Bij aankomst zat echter slechts één artikel in de doos. Bovendien voldoet het geleverde artikel (Hovicon sausbar) niet aan de beschrijving, aangezien duidelijk vermeld wordt dat "tekstplaatje ''ketchup'' wordt los meegeleverd sausbar" terwijl het woord "ketchup" onuitwisbaar op de sausbar gedrukt staat.

Snelle levering, goed verpakt en mooi product

Vanwege een probleem bij een andere leverancier koos ik voor HorecaVoordeelshop. Hier ging het een stuk sneller en eenvoudiger, waardoor ik mijn fruit de mer schaal nog op tijd voor kerst in huis heb. Dank! Charlotte

Top kwaliteit Koksmes

Prima website, goede afhandeling bestelling na betaling. Snelle verzending en bezorging! Aanrader

super

tevreden, correct en degelijke producten voor een goede prijs

Na 1 week nog geen levering

Ze adverteren met binnen 1 werkdag in huis ,wacht al meer dan 1 week- 3xcontact gehad en nog geen pakket Elke keer zegt men waarschijnlijk dan morgen Vandaag bericht dat het pakket kwam en weer niets Hele dag thuis geweest Dus maar weer gebelt , afwachten

Snel en goed

Bestelde waren snel ontvangen tegen scherpe prijs. Top.

Geweldige service

Ik had een bestelling gedaan maar bleek iets mis te zijn in het magazijn waardoor ik langer op mijn bestelling moest wachten. Ze hebben me dat op een zeer vriendelijke manier laten weten. En dat vind ik pas echt goeie szrvice. Dat je je zelf niet moet afvragen waar mijn bestelling blijft.

What you see is what you get!

Precies ontvangen wat we hadden besteld. Alleen jammer dat we niet wisten wanneer we het zouden krijgen. Ook een medewerker van het bedrijf wist het niet. Die gaf in de chat aan dat het op donderdag geleverd zou worden, uiteindelijk werd het dan toch vrijdagavond. Maar we zijn er blij mee.

Gevonden wat ik zocht.

Levertijd langer dan 10 dagen. Heb hierover contact opgenomen.

Perfecte deal

Het juiste aanbod + snelle levering = perfecte deal !

Prima webshop, makkelijk bestellen met snelle correcte levering.

Artikelen zijn in de webshop snel te vinden met een goede beschrijving erbij. Mede hierdoor makkelijk bestellen. Levering was snel en artikelen prima verpakt.

Bestellen en levering zonder problemen

Product zoeken, bestellen en daarna wachten op de levering. Het hele proces verloopt zoals verwacht. De levering is altijd binnen de verwachtte tijd. Kortom een tevreden klant.

correcte afhandeling vooruitbetaling

Ik ben tevreden over de opvolging van mijn bestelling en de correcte uitvoering ervan. Ik koos voor vooruitbetaling en werd op de hoogte gehouden wanneer de betaling binnen gekomen was en de bestelling opgestuurd werd. Ik contacteerde hen met enkele vragen en werd snel voorzien van antwoord.

Correcte en snelle levering

Perfect! Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Perfect! Correcte en snelle levering

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.