top!

vlotte service

Alles netje verzorgd!

Gevonden wat ik zocht. besteld en netjes mail gehad en verstuurd.

mooi krijtstoepbord hebben we aangeschaft , bevalt uitstekend

De afhandeling van de bestelling is uitstekend verlopen , het stoepbord hadden we keurig op tijd voor ons evenement.

Goede kwaliteit aan de beste prijs !

Mooie wijnkaarten besteld, netjes op tijd geleverd en helemaal niet duur, mijn horecaklant was hier heel tevreden mee ;-)

Snelle levering en goede kwaliteit

We hadden een krijtbord nodig en deze vonden we tegen gunstige prijs in de Horeca Voordeelshop. Het bord kregen we spoedig en goed verpakt geleverd. De kwaliteit was prima. We bestellen graag weer hier wanneer we materiaal nodig hebben.

Het was allemaal prima geregeld in twee dagen thuis bezorgd.

Alles na goede afspraak verlopen.

Op donderdag namiddag besteld en vrijdag middag al afgeleverd. Vind ik wel heel snel en het product was in perfecte staat.

Snelle, behulpzame website

Snel, als in, de volgende dag in huis. En behulpzaam bij onduidelijkheid Heel prettig

Eenvoudig

Vlot verloop. Mooie prijzen

Snel verzonden, soepele afhandeling

Perfecte afhandeling.

Perfecte ervaring

Goede service.

Perfecte service

Op tijd geleverd in perfecte staat!

Fijne snelle levering

Ik had voor mijn accommodatie per stuk verpakte bekertjes nodig en die vond ik bij HorecaVoordeelshop.nl. Besteld en de volgende dag in huis, SUPER!

Goede kwaliteit. Verkoopservice niet zo goed.

Kocht een vacuümapparaat met zakken. De tassen werden niet meegeleverd vanwege een fout in de verpakking. 3 e-mails van mij met de vraag wanneer de tassen worden afgeleverd, zijn niet beantwoord. Mijn laatste mail met mijn vraag of ik de review echt moest schrijven werd beantwoord. De volgende dag had ik de goederen met 8 dagen vertraging.

Snelle levering!

Alles werd perfect geleverd aan scherpe prijs!

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Zo'n vlotte en vlugge service heb ik nog niet dikwijls meegemaakt.

Prima mailcontact en snelle levering en spullen netjes ingepakt

Netjes en zeker aan te raden

Goede service en snelle levering

Ik had op zeer korte termijn twee etagères nodig. Tijdens een telefoontje werd meteen gecheckt of ze op voorraad waren. Dat was niet zo maar wel twee van een ander formaat. Er werd gegarandeerd dat ik ze de volgende dag in huis zou hebben, en dat was ook zo!

Netjes en snel

Producten waren goed geprijst, netjes ingepakt en snel geleverd.

Prima site, snelle levering.

Bestelde artikel was snel geleverd en prima kwaliteit.

Geweldig appataat

Een keuken machine om deeg te kneden top apparaat. Wij bakken ons eigen brood en wilde daarom een kneed machine. Maar nu staat hij dagelijk aan. Ook voor andere heerlijke recepten te maken.. Alleen 1 klein probleempjes. We moeten uit gaan kijken dat we geen overgewicht gaan krijgen. .

Snelle levering!

Binnen 2 dagen binnen en heel goed verpakt, en ze werken prima! We zijn heel tevreden.

Snel, makkelijk en fijn.

Gebruiksvriendelijk website en betaalbare brijzen

Top geleverd, ziet er keurig uit. Wel beschadiging op het hout, maar dit mag met dit hout.

Top levering

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.