Top! aanrader

Ik had wat verkeerd besteld op de site (stond niet erg duidelijk wat het product precies was). Was erg snel en vriendelijk opgelost!! Ga zeker vaker bestellen

Extra betalen voor een tijdlevering en dan gewoon 10 dagen wachten

Veel mailverkeer niets zeggende antwoorden. Bestelling 3 a 4 werkdagen leveren, morgen, morgen, staat nog op het depot, ik weet niet waar ! Hey ik weet het ook niet maar wacht nu al veel te lang

Snelle en goede levering

Vrieskasten vandaag besteld is morgen leveren. Wanneer een artikel niet leverbaar is wordt er direct contact opgenomen met alternatieven. .

prima artikel

Bonnenhouder voldoet aan mijn wensen. Verpakking prima op maat snelle levering

gemakkelijk te bestellen via de website

goed!

Top ervaring

Makkelijke website, snelle levering. Alles verliep soepel. kunnen weer koffie zetten, zonder een heel nieuw apparaat te moeten kopen

Vlotte levering, maar ligt beschadigd product.

Ruime keuze en vlot geleverd, maar er zit een klein deukje in de poot van de tafel.

heel goed

goede site en prima communicatie.

Een prachtige koelkast goede service en koelt heel goed

Perfecte chat, perfect product, perfecte levering…en nog snel ook!

Perfecte chat, perfect product, perfecte levering…en nog snel ook!

Niet alleen de horeca is blij om in jullie schort te lopen, Ook ik als huisvrouw vind het een heerlijk schort om in te koken. Helemaal top.

Een webshop dat overzichtelijk is ingedeeld en men levert conform afspraak.

Een duidelijke indeling en goede omschrijvingen van haar producten maakte dat ik makkelijk mijn keuze in gewenst product kon maken.

Het klopt helemaal

Zeer plezier, snel en correct, dat is alles. De website en de artikelen kloppen, levering zeer spoedig verlopen en op aangegeven moment geleverd. Hierdoor is onze keuken binnen 4 uur weer volledig operationeel.

maakt waar wat ze beloven.

Ik heb 4 terrasstoelen besteld. Deze zijn de volgende dag al geleverd. Keurig verpakt in een stevige kartonnen doos. Doos wordt nu door mijn kleinkinderen gebruikt als "speelhuisje" Helaas miste ik 3 stoelpootdoppen. Na contact met het bedrijf is een setje van 4 nagezonden. Toppie gewoon

Goede service en snelle levering van materialen

Zeer goede service dus raad jullie bedrijf zeker aan

Keurig geholpen zowel telefonisch als direct contact. Komen afspraken na.

Artikel niet in voorraad, backorder gemaakt en paar weken later geleverd.

Order was eenvoudig te plaatsen. Kreeg een bevestiging van de order met de mededeling dat het artikel niet voorradig was. Ik kon de order afzeggen of wachten op de nalevering. Voor het laatste gekozen en gebeld op de aangegeven afleverdatum. Het artikel was een paar dagen verlaat. Na deze dagen werd de order correct geleverd. Als bedrijf zou ik in zo'n geval even een mail sturen.

Lossen problemen goed en adequaat op

Was iets fout gegaan bij de leverancier. Dit werd snel en adequaat opgepakt en de 'nieuwe' levering kwam snel en hier werd je goed n netjes over geïnformeerd.

Product voldoet aan verwachting.

Had een onderstel van een klaptafel besteld. Na 3 dagen ontvangen en was keurig ingepakt. Ik ben zeer tevreden.

Mooie kwaliteit koksbuis met korte mooi voor onze jonge vrouwelijke chefkok in de dop.

Snel en netjes

Snel en netjes gebracht

mooi verschoonding

Mooi verschoonding ontvangen voor in het toiletgebouw op onze camping.

Kwaliteit

Goede service en mooie producten.

Topproduct!

Correcte levering

Goede service, snelle reactie op mijn vraag!

Voor een cliënt in een instelling wilde ik graag rood kunststof servies aanschaffen. Op de website van de horeca shop kwam ik mooi servies tegen. Precies wat ik zocht! Maar een box van 12 stuks had ik niet nodig. Gemaild en gevraagd of ik dit in kleinere aantallen kon kopen, bv 4 stuks. Al snel kreeg ik een antwoord, dit was niet mogelijk. Fijn dat ik wist waar ik aan toe was. Toch besloten om bekers en fruit bakjes te bestellen in een box van 12 stuks. Ze zijn binnen en we zijn er blij mee! Heel tevreden, ook over de snellen levering!

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.