Fijn product

Ruim assortiment, goede kwaliteit en snel bezorgd

Ruime keuze, en fijn dat je als particulier hier ook gewoon een leuke tafel voor je terras kan scoren. Zijn er super blij mee

Professsioneel en klantvriendelijk met directe chat.

Bestelling werd correct behandeld, professioneel. Vragen die ik had werden direct per chat beantwoord!

Beter kan het voor mij niet worden !

De Wrapmaster 4500 Foliehouder is gewoon een top apparaat, ik heb het de Donderdagmiddag besteld en de Vrijdagmiddag had ik het al in huis (België).Het apparaat was zeer degelijk verpakt met luchtkussenfolie rondom er kon zeker geen transportschade ontstaan, waarvoor dank bij U kom ik zeker terug. mvg E.L.

Snelle en goede levering

Binnen 2 dagen in huis. Wij kunnen met de kampen weer volop thee schenken

Gewoon perfect !

Prijs kwaliteit super ! Levering ongelooflijk snel !

Mooi tafeltje voor goede prijs. Snelle levering. Goede klanten service.

Helemaal goed

Heldere webshop, goede prijs en producten. Betrouwbare snelle levertijd. Goed telefonisch bereikbaar. Heel tevreden.

Naar tevredenheid

Na reclamatie; naar tevredenheid uitgeleverd.

Het beste product wat helaas kapot maar ik kreeg nadat ik contact opgenomen heb direct een nieuwe opgestuurd. Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de bezorging ook als deze iets langer duurt.

Duidelijke site

Ruim aanbod en snelle levering

Snelle levering maar helaas gedeeltelijke beschadiging als gevolg van minimale transportbescherming van het product. Na contact met klantenservice wel keurig opgelost.

Top, correct en perfect geleverd.

Niets op aan te merken. Perfecte levering,product en service..

Goed en professioneel

Zeer snel en vakkundig

Ruim aanbod, goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Overzichtelijke site met een ruim aanbod. Scherpe prijzen en goed op de hoogte gehouden via de mail over mijn bestelling.

Tevreden klant!

Aankoop en levering zijn vlot verlopen

wat op de site staat klopt en het was inderdaad snel binnen super

uitstekend

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snelle levering met super service

Koelkast netjes en snel geleverd , we hadden een probleem met de draairichting maar dit werd keurig opgelost.

Bestelling niet geleverd, geen antwoord telefonisch of per mail

Ik heb 1 maand geleden een bestelling geplaatst. Deze gingen de dag erna geleverd worden. Hier was al iets fout gelopen. Na lang zoeken hebben ze mij verteld dat de levering 3 dagen later geleverd ging worden. Tot op heden nog niets ontvangen. Telefonisch, per mail of via de chat krijg ik geen antwoord, 07/06 ontvangen dat de bestelling geleverd ging worden, Op 13/06 mail ik dat ik nog niets heb ontvangen. Tot op heden nog geen antwoord ontvangen.

Net bedrijf, snelle levering

Duidelijke site, mooie producten, snelle levering!

Snelle en correcte levering

snelle service, fijne koelkast

bestellen ging makkelijk levering was snel goede communicatie Top geregeld!

Goed geregeld

Alles perfekt

Die Lieferung kam pünktlich an, es gab keine Schäden an den Produkten. Jedoch fehlt mir sehr die deutsche Sprache, wie zum Beispiel in der Homepage . Dass man auch Ansprechpartner hat mit deutschsprachigen Kundenbetreuer. Ansonsten würde ich gerne noch mal bestellen aber mit eine Information auf Deutsch.

Artemisweg 145 C

8239DD Lelystad

0320-320032

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken.