Snel en efficiënt

Goede service en zeer tevreden!

Snel en prima kwaliteit!

Snelle en nette levering, mooie producten!

Correct en vlug aan huis bezorgd

De bestelling die ik op donderdagmiddag door mailde werd op vrijdag voor de middag correct afgeleverd.

Alles ok

Schnelle lieferung. Ware in Ordnung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling snel en correct ontvangen!

They sent some cord samples really quickly for me to choose from, then I placed my purchase: easy, quick, simple!

Snelle en correcte levering

Vlot geleverd en goeie prijs

prima!

enorm snel geleverd en prima produkten1

Betrouwbaar en snel

Goede service!

Goed en snel geleverd

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Snelle levering , juiste artikel

Zie boven, prima verzorgd. Jammer van dure verzendkosten, had ook afgehaald kunnen worden, voor lagere verzendkosten.

Goed en snel

Strijkijzersnoer besteld voor een designlamp waarvan het snoer na verhuizing te kort bleek. Om de keuze te kunnen maken in hun aanbod kon ik gratis samples opvragen die de volgende dag al bezorgd werden. Het uitgekozen snoer is bijzonder mooi van kwaliteit, heel soepel en qua prijs veel goedkoper dan bij andere aanbieders. Het is door de verkoper diezelfde dag verstuurd en werd wederom netjes verpakt snel bezorgd. Ik ben erg tevreden over deze verkoper. Beter kan het eigenlijk niet.

Goede kwaliteit

Alles was snel geleverd en van goede kwaliteit.

Prima service.

Supersnelle levering en perfect in orde!

Uitgebreide keuze, goede website, snelle levering.

Fijn dat er zoveel keuze is om mijn eigen lampen samen te stellen. Wat ik had uitgekozen was op voorraad en werd heel snel thuis bezorgd! Mooie en duidelijke website. Ik heb al bedacht wat ik de volgende keer ga kopen!

precies zoals op de website

textielsnoer in de kleur goud besteld; precies zoals op de foto op de website. bijpassende schakelaar en stekker ook in de juiste kleur maken het geheel af.

Goed verpakt. De snoeren zijn ruim afgeknipt, dus heb ruim de lengte gekregen die ik heb besteld. De kleuren zijn zoals op de foto. Snelle verzending zoals beloofd.

Snelle levering, slimme lampen werken zeer goed

Voor het eerst slimme lampen besteld. Ik had een paar oude armaturen met banjonet fitting, ook hiervoor waren lampen uit voorraad beschikbaar. Na even wat gedoe met zwak wifi signaal werkten alle lampen heel snel met de app.

Proefpakket zonder problemen snel ontvangen en de bestelling daarna ging ook als een trein.

Prima !

Mooi snoer, snel geleverd, prima prijs.

Snelle levering Helaas zat er een verkeerd geleverd product tussen na telefonisch contact (met een zeer vriendelijke dame)binnen 24 uur kosteloos het juiste binnen gekregen Top

Supersnel proefstukjes gekregen

Snelle, vriendelijke reactie op bestelling. En goedkoper dan bekende concurrent

Correcte prijzen en uitleverservice !!

Correcte prijzen en uitleverservice !!

Deskundig advies en goede klantenservice!

Ik wist niet precies welke lamp geschikt was, maar met de hulp van het team van Kynda Light heb ik een mooie lamp besteld. Heel erg blij mee!

veel keus - snelle levering

Het was even zoeken, maar dan heb je wat (moois). Het zoeken zou wat gemakkelijker kunnen, b.v. als je 'blauw' invoert dat je dan alle blauw varianten en één keer te zien krijgt, niet hoeft te zoeken naar blauw/groen, of naar lichtblauw, donkerblauw.

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!