Goede kwaliteit

Alles was snel geleverd en van goede kwaliteit.

Prima service.

Supersnelle levering en perfect in orde!

Uitgebreide keuze, goede website, snelle levering.

Fijn dat er zoveel keuze is om mijn eigen lampen samen te stellen. Wat ik had uitgekozen was op voorraad en werd heel snel thuis bezorgd! Mooie en duidelijke website. Ik heb al bedacht wat ik de volgende keer ga kopen!

precies zoals op de website

textielsnoer in de kleur goud besteld; precies zoals op de foto op de website. bijpassende schakelaar en stekker ook in de juiste kleur maken het geheel af.

Goed verpakt. De snoeren zijn ruim afgeknipt, dus heb ruim de lengte gekregen die ik heb besteld. De kleuren zijn zoals op de foto. Snelle verzending zoals beloofd.

Snelle levering, slimme lampen werken zeer goed

Voor het eerst slimme lampen besteld. Ik had een paar oude armaturen met banjonet fitting, ook hiervoor waren lampen uit voorraad beschikbaar. Na even wat gedoe met zwak wifi signaal werkten alle lampen heel snel met de app.

Proefpakket zonder problemen snel ontvangen en de bestelling daarna ging ook als een trein.

Prima !

Mooi snoer, snel geleverd, prima prijs.

Snelle levering Helaas zat er een verkeerd geleverd product tussen na telefonisch contact (met een zeer vriendelijke dame)binnen 24 uur kosteloos het juiste binnen gekregen Top

Supersnel proefstukjes gekregen

Snelle, vriendelijke reactie op bestelling. En goedkoper dan bekende concurrent

Correcte prijzen en uitleverservice !!

Correcte prijzen en uitleverservice !!

Deskundig advies en goede klantenservice!

Ik wist niet precies welke lamp geschikt was, maar met de hulp van het team van Kynda Light heb ik een mooie lamp besteld. Heel erg blij mee!

veel keus - snelle levering

Het was even zoeken, maar dan heb je wat (moois). Het zoeken zou wat gemakkelijker kunnen, b.v. als je 'blauw' invoert dat je dan alle blauw varianten en één keer te zien krijgt, niet hoeft te zoeken naar blauw/groen, of naar lichtblauw, donkerblauw.

Geweldige service En zeer snel verstuurd binnen 24 uur En product goed verpakt ik kan deze zaak aanbevelen

Topservice!

Had wat besteld wat qua kleur anders was, wat eigenlijk niet retour kon maar toch heel goed geholpen en kunnen retourneren omdat ze graag tevreden klanten willen.. Erg blij mee en echt topservice!

Precies wat ik zoek

Precies de dingen die ik zocht, niet duur, keurige levering.

Leuk spul!

Mooi draad, leuke spullen

Alles prima

Snel geleverd, goede site

Mooie nieuwe lampen gemaakt door de spullen van Kynda.

schnell und kompetent-danke!

gute Präsentation-schnelle Lieferung

Duidelijke, snel en goede service

Duidelijke website en snelle levering. Er waren twee fittingen stuk, maar deze zijn binnen de twee dagen vervangen: goede klantenservice!!

Snel en goed

Website duidelijk Bestellen eenvoudig Levering zoals afgesproken

Goed!

De bestellingen waren snel binnen. Ze voldeden aan de verwachting! Ik had twee losse bestelling snel achter elkaar geplaatst en deze zijn samengevoegd wat verzendkosten scheelde. Super fijn!

Verrassend groot assortiment, snelle adequate klantenservice

Behulpzaam met goed advies en sturen kosteloos kleurstalen op verzoek

Kynda Light zou ik iedereen aanbevelen!

Overzichtelijke website | Kwalitatief hoogwaardige producten voor een relatief lage prijs | Met regelmaat updates van de bestelling | Snelle bezorging | Alles tiptop in orde, bedankt!

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!