Gewoonweg top!

Het leveren ging zeer vlot. De materialen zijn van goede kwaliteit.

Nur sehr gute.

schnelle Bearbeitung,passendes Angebot und pfiffige Ideen.

Snelle service en producten zoals beschreven

Gewoon goed

Gewoon goed

Snel en netjes geregeld

Snel en netjes geregeld Product degelijk verpakt

Sneller Service en prima kwaliteit

Snelle service goede kwaliteit

Een geniale oplossing

Esthetische oplossing voor het juist ophangen van een lamp boven een tafel die al eens van plaats wisselt.

Super snelle levering

Snelle levering en keurig verpakt

Ik ben uitstekend geholpen

Naar aanleiding van het snoeren aanbod had ik een sample gevraagd en ik heb een rijk assortiment ontvangen in de gewenste kleurtoon heel fijn zo kan ik bij mijn volgende bestelling een goede keuze maken. DANK

Goede service en snelle verzending

De mensen van Kyndalight denken goed met je mee en leveren kwaliteit. Snelle verzending!

Snelle en goede service

Materiaal zoals verwacht

Bijzonder mooie producten leverbaar.

Voor de eerste keer producten gekocht bij Kynda Light. Kynda Light heeft mooie producten te koop waarmee je leuke decoratieve verlichting kunt maken. Erg tevreden over de levering.

Produkt wie beschrieben

Schneller Versand

Geweldig!

Prachtige snoeren in verschillende kleuren en in mooie prijzen! Ik kon gratis samples bestellen voor ik mijn keuze maakte en dat heeft me veel geholpen om te kiezen. Bestelling was heel snel binnen. Bedankt kynda Light!

Na mijn bestelling geplaatst te hebben deze nog later kunnen wijzigen na telefonisch contact. Netjes en snel geregeld.

Super snelle service

Met een paar klikken van de muis, hadden wij de producten de volgende dag al in huis!

perfecte service

bestelling geplaatst die zeer snel werd geleverd, helaas onvolledig, doch na 1 mailtje werd het ontbrekende item 24u later reeds nageleverd

Mooie kwaliteit en snelle levering

Super mooie elektrische draden in leuke kleuren.

Goed product, prima levering

*****

ontzettend goed en vooral ook zo een persoonlijke service! Hier koop je graag.

Mooie producten, installatie vergt wat handigheid

Ik kocht bij Kyndalights alle onderdelen om zelf een hanglamp te maken. Alles was netjes verpakt en zag er kwalitatief uit. Het in elkaar zetten van de onderdelen vraagt wat geduld, maar is ook goed te doen!

Sehr zufrieden

Schöne Ware, wie abgebildet.

Ik weet en ziewat ik koop

Ik zocht en ik vond

Tevreden na snelle levering en producten van goede kwaliteit!

Ik kom zeker keer bij jullie terug!

Top bedrijf,snelle levering

Geweldig.

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!