Na mijn bestelling geplaatst te hebben deze nog later kunnen wijzigen na telefonisch contact. Netjes en snel geregeld.

Super snelle service

Met een paar klikken van de muis, hadden wij de producten de volgende dag al in huis!

perfecte service

bestelling geplaatst die zeer snel werd geleverd, helaas onvolledig, doch na 1 mailtje werd het ontbrekende item 24u later reeds nageleverd

Mooie kwaliteit en snelle levering

Super mooie elektrische draden in leuke kleuren.

Goed product, prima levering

*****

ontzettend goed en vooral ook zo een persoonlijke service! Hier koop je graag.

Mooie producten, installatie vergt wat handigheid

Ik kocht bij Kyndalights alle onderdelen om zelf een hanglamp te maken. Alles was netjes verpakt en zag er kwalitatief uit. Het in elkaar zetten van de onderdelen vraagt wat geduld, maar is ook goed te doen!

Sehr zufrieden

Schöne Ware, wie abgebildet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik weet en ziewat ik koop

Ik zocht en ik vond

Tevreden na snelle levering en producten van goede kwaliteit!

Ik kom zeker keer bij jullie terug!

Top bedrijf,snelle levering

Geweldig.

Snelle service, goede prijs

Sehr freundlich und bemüht

Sehr professionelle Hilfe und sehr freundliche Beratung. Ich bestelle gerne wieder bei Ihnen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Vrijdag besteld en zaterdag geleverd!

Bij kynda light hebben ze een zeer ruime keuze aan strijkersnoeren! Voor elk wat wils, die ruime keuze maakt het soms moeilijk kiezen. Maar wat ik hier super vindt, is dat je sample stukjes volledig grstis kan aanvragen. En deze worden supersnel geleverd!! Dat maakt de keuze dan makkelijker. En dan zie je dat ze hier kwaliteits snoeren leveren. Dus top!

Sehr gute Produkte.

Ich habe bei Kynda Light genau das passende Zubehör für selbstgemachte Strohhut Lampe gefunden. Sehr schöne Qualität. Ich würde mir aber wünschen einige Beispiele von den Produkten im Endergebnis sehen wollen. Vielen Dank!

Niets op aan te merken

Zeer vlotte levering, goeie producten aan een scherpe prijs.

Behulpzaam en snelle levering

Prima allemaal

Het is altijd wat ik ervan verwacht, heel blij mee!!! En degelijke producten! Dank jullie wel!

Goed geregeld

Wordt meteen aan gewerkt

Snel en accuraat

Samples gevraagd en gekregen. Zeer klantgericht. Snel, gratis en compleet. Kortom, heel goede ervaring.

Mooi product. Snel geleverd. Keurig verpakt.

Dit was onze eerste aankoop. Maar we gaan zeker meer gebruik maken van jullie producten

Snel en goed

Bestelling was snel in huis en goed van kwaliteit

Mooi assortiment, snel verzonden

Heldere site, ik kon gemakkelijk bladeren door de verschillende opties, genoeg keuzemogelijkheden en een goeie prijs/kwaliteit. Vlot geleverd na bestelling

Super service en práchtige lampen

Super goed en persoonlijk geholpen door Kynda lights bij het uitzoeken van de spullen om mijn eigen lampen te kunnen maken.

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!