Brede keuze en vlotte service.

Assortiment is ruim en de keuze groot. Daags na de bestelling spullen in huis, fijn zo! Houd dat vast.

Snel en keurig

Snelle levering, product precies na wens. Ik za hier zeker nog eens bestellen!

Goed product

Precies geleverd wat ik zocht

Tevreden over de bestelde producten

Snelle reactie en snelle reacrie

Super handig de gratis samples!

Superservice

Uitgebreide keuze Makkelijk te bestelken Snelle reactie Erg vriendelijk

Gewoon precies goed.

Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Netjes en vlug geleverd

Snoer is van goede kwaliteit, en werd vlug geleverd.

Prima Lampenschirm

Der Lampenschirm entspricht genau der Beschreibung und meiner Erwartung. Tolle Qualität .. super

Zeer klantvriendelijk en hele goede service en

Zeer goed en klantvriendelijk bedrijf!!! Bij de bestelling van diversen onderdelen om zelf een hanglamp in elkaar te zetten bleek de plafondplaat beschadigd en ontbrak er een onderdeel. Na een telefoontje met de zeer vriendelijke klantenservice medewerkster van Kynda Lights werd er zonder problemen een nieuwe opgestuurd, die een dag later al geleverd werd. Tevens zijn er later nog drie E27 fitting moeren opgestuurd omdat de lampenkappen niet goed aansloten aan de boven zijde van de fitting. Ze leveren mooie materialen en goede onderdelen om zelf een lamp in elkaar te zetten. Leveren is zeer snel, goede en klantvriendelijke communicatie en top service bij problemen. Kynda Lights is echt een aanrader waar je geen spijt van krijgt.

Maken waar wat ze zeggen

Voor 4 uur besteld volgende dag al aanwezig. Wat ik zocht heb ik gevonden.

goed!

Snelle service fijn dat er snoersamples zijn

Snelle ontvangst

Heel fijn dat je gratis samples kan bestellen om even goed te kunnen zien welk snoer het mooiste past. En een super snelle levering. Heel tevreden

Mooie site, goede spullen

Ik bestelde alleen (strijkijzer) draad, maar ben er erg blij mee, zoveel mooier dan gewoon snoer!

Snelle, goede service

Ik heb gratis! twee proefstukjes kabel mogen bestellen. Deze waren er vervolgens binnen één werkdag. Super!

snelle levering, mooie spullen!

Ik heb meerdere malen besteld bij Kynda Light voor een project. Elke keer zijn de spullen snel geleverd. Daarnaast vind ik de keuze binnen het assortiment mooi. Blij mee!

mooie artikelen voor goede prijs

Snel geleverd, mooi product

Wij hebben deze elektriciteitsnoer nog negens anders gezien. Helemaal geweldig

Mooie items en prijs

Mooie items en goed geprijsd

Uit de ruime collectie kon ik vinden wat ik nodig had. En was snel geleverd.

Heel goed en snelle levering!

Kon niet beter, alles keurig ontvangen en kwaliteit produkt keurig!

Prima op tijd geleverd

Goed product en snelle levering.

Duidelijke website met snelle levering. Fijn dat je kan kiezen voor brievenbus pakket.

Goede site

Op site makkelijk juiste info te vinden duidelijk en makkelijk producten te bestellen. Producten komen netjes geleverd aan goed verpakt. Geen negatieve punten ga zo door

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!