Hele snelle en zorgvuldig verzorgde verzending

Goede producten, snelle levering, keurig verpakt, vriendelijke bejegening

Prima kwalit

Strijkijzersnoer fantastisch

Ik heb strijkijzersnoer besteld en zo een verbinding kunnen maken tussen twee lampen. Het is heel mooi geworden.

Prima winkel, mooi snoer

Veel keuze uit soorten snoer en goed geleverd.

Super service

Een van apparaten was defect. Zonder problemen snel opgelost door middel van een nieuw product

Levering zoals verwacht.

Kwaliteit goed. Per ongeluk wel een te kleine fitting besteld.

Meegedacht in mijn keuze.

Positieve ervaring voor bestellen van kabels en fittings

duidelijke website met veel keuze goede prijs-kwaliteit verhouding duidelijke communicatie vlotte service & levering voor herhaling vatbaar

goede spullen snel geleverd

Precies gevonden wat ik zocht, duidelijke website en de spullen waren er snel.

Alles perfect geleverd, mooie produkt en!

Alles perfect geleverd, mooie produkt en!

Prima product, snel geleverd en goede communicatie

Zie koptekst

Heel fijn!

Snelle verzending en juiste product.

Uitstekend.

Na mijn geplaatste bestelling snel een reactie ontvangen betreffende de voortgang. Na2 dagen al de geplaatste bestelling correct ontvangen.

mijn aankoop heeft geleid tot een mooie licht oplossing

mooi aanbod, zeer goede communicatie, fijne oplossing

Mooie webwinkel

Goede keus kunnen maken oop de site van Kynda Light. Ze hadden precies watt ik zocht. Ik ben zeker van plan binnenkort nog een bestelling te doen.

Super Service

5 von 5 Sternen. Freundlich, kompetent, unkompliziert, ich kann diesen Shop nur empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle verzending. Helemaal goed

Nette site. Goede prijzen en snelle verzending. Ik ben tevreden

Snel en goed

Goede ervaring

Klantvriendelijk, professioneel en snel geleverd

Klantvriendelijk, professioneel en snel geleverd.

Snelle levering, kwaliteitsproducten

Kynda Lights is mijn favoriete winkel to go voor snoeren en andere elektronische benodigdheden. Hoge kwaliteit, lage prijs, snelle levering. Ik ben zeer tevreden!

Zeer klantvriendelijk!

Ik wilde een aantal samples hebben van de snoertjes. Een kort mailtje met de product codes was genoeg. 2 dagen later een keurige envelop met de samples, netjes met de nummers op een labeltje eraan. Kostenloos! Keurig klantvriendelijk!

Snelle levering en correcte prijzen

De bestelling was snel geleverd, de producten zijn zoals op de site beschreven.

prijs/ kwaliteit is top

Prima, echter irritant veel mails voor het schrijven van een review. Hier is ie dan !

Perfecte kwaliteit

Perfecte kwaliteit, ruim aanbod. Levering altijd zoals beloofd. Niet de goedkoopste van het internet maar kwaliteit en betrouwbaarheid primeren.

Snel super ruime keuze

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!