Zeer snelle en nette verzending en een mooie prijs van het product. Top

Duidelijk, snel en goede prijs

Snelle verzending Goed materiaal, incl stalen Goede prijs

Heel goede en snelle service!!!

Goed bereikbaar voor vragen en aangevraagde stalen en de uiteindelijke bestelling echt super snel gekregen.

Een iets betere omschrijving was fijn geweest

Het zoek- en bestelproces bij Kynda Light is prima in orde, evenals de levertijd. Geen 5 sterren omdat het product niet aan mijn verwachting heeft voldaan. Ik heb Calex XXL fittingen besteld. In de omschrijving werd gesproken van 3 ringen. Zelf dacht ik dat die ringen te gebruiken waren om de fitting nog wat hoger te maken, zodat ze helemaal over de voet van mijn XXL lamp zouden vallen. Dat bleek niet het geval: het is me volstrekt onduidelijk wat de functie van de 3 ringen is! Daarbij had ik gehoopt dat de fittingen - Calex afficheert zich tenslotte als Nederlands merk - ook van Nederlandse makelij waren. Helaas made in China met bijbehorende "kwaliteit".

Snelle levering, produkten zoals op de foto. Goede kwaliteit.

Super snelle levering en perfect wat ik wilde

De spullen die ik had besteld zien er precies zo uit als op de foto en de levering was snel

Proefstukjes aangevraagd

zonder morren moeilijk of opdringerig te doen deze proefstukjes in een paardagen ontvangen.

Goede levering conform afspraak

Perfecto

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Zelf een lamp gemaakt, veel keus in onderdelen. Snel geleverd en redelijke prijs, goede kwaliteit

Snelle afwerking. Goede ervaring

Kan niet beter, het was goed.

1 A-Service und schnelle Lieferung

Ich benötigte Lampen-Zugentlastungs-Schellen in der Farbe schwarz. Online war zunächst eine Farb-Auswahl nicht möglich. Auf meine E-Mail-Anfrage hin wurde extra innerhalb 24 Stunden auf der Kyna-Website ein Tool eingebaut, das auch eine Auswahl nach Farben zulässt. Wenn das nicht ein unglaublich perfekter Kundenservice ist! Großen Dank an Ihr Serviceteam (Roxsanne)! Die Bestellung und Abwicklung liefen dann ebenso reibungslos. Ich komme bei Bedarf gerne wieder auf Ihre Seite zurück :-)

Prima artikel

Besteld en zeer snel in huis top

Snelle levering, goede producten.

Netjes verpakt. Groot assortiment.

veel keuze

veel keuze, prima kwaliteit en prijs en snelle levering

Snelle & nette levering

Prijs kwaliteit verhouding is top en de levering ging snel en was netjes verpakt. Ik ben erg tevreden met het product en de service.

Gewoon goed

Fijne website, super snelle levering. Goede kwaliteit, zoals verwacht

Prima opgelost!

Website is overzichtelijk en gemakkelijk om producten te bekijken en te bestellen. Echter; mijn bestelling heb ik op 22 april geplaatst en zou een zg. brievenbus pakket zijn, voor de duidelijkheid: het past door de brievenbus! Nu, op 3 mei, dus 12 dagen later is mijn bestelling nog steeds niet afgeleverd, ook niet bij de buren. Jammer, maar ik probeer positief te blijven dat het alsnog geleverd zal worden. Edit door mezelf; Contact gehad met de klantenservice, zij hebben direct mijn bestelling opnieuw verzonden als pakket en 1 dag later werd het afgeleverd. (de eerste levering is tot op heden spoorloos, waarschijnlijk verloren geraakt bij post.nl) Prima opgelost!

zeer tevreden.

veel keuze om ideeën om te zetten naar mooie lampen, al vele complimenten gehad.

Top product

Werelds snoer, lijkt wel touw. Prachtig aan het plafond. Top kwaliteit. Snel geleverd. Maak er de show mee.

Direct antwoord op vragen, en er wordt mwe gedacht, heel fijn!

Wat ik zocht had Kynda Light!

Opzoek naar grijs drie aderig snoer voor verlenging van mijn industriële lamp, het liefst met een stoffen omhulsel. Googelen, en daar was Kynda Light ineens met 'strijkijzersnoer'. Een paar klikken verder en ik had wat ik zocht. Twee werkdagen later in huis en prima kwaliteit snoer. Mijn lamp hangt nu waar ik 'm wil zonder lelijk stuk snoer ertussen.

komen hun afspraken netjes na.

Kynda Light is een goed bedrijf. De bestellingen komen netjes verpakt binnen. Mocht er iets niet kloppen dan wordt dit direct recht gezet. Je kunt op dit bedrijf bouwen.

Leuke site, snel geleverd

Helemaal leuk

Snelle levering en makkelijke bestel process

Het bestellen van de gewenste artikelen was makkelijk en overzichtelijk. de prijs is ook prima.

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!