Accuraat en snel

Duidelijke website en snel bezorgd

Order snel binnen. Degelijk materiaal. Goed verpakt. Volgende orders gaan vanaf nu altijd hier gebeuren.

Correcte service, gemaakte afspraak direct nagekomen. Ben erg tevreden over het product alles keurig netjes verpakt.

doen wat ze beloven

prima webshop: leveren als beloofd

Goed, maar had wel 'n goede handleiding verwacht !

Alles was puntgaaf, netjes en overzichtelijk verpakt. Goede kwaliteit voor 'n nette prijs. Wel had ik 'n duidelijkere handleiding verwacht. Als volkomen leek op electro gebied kost dit hoofdbrekens !

Hele fijne service top.

Ik had sempels gevraagd en binnen 2 dagen in huis. Een hele snelle service kan niet anders zeggen top.

Order arrived quickly

Good assortment of products

Top !

Snoer besteld met haakje, goed geregeld!

Mooie spullen en goede service!

Keuze uit veel verschillende snoeren en onderdelen om een leuke lamp te maken! Snel geleverd! Ga zo door!

Goede service, snelle levering

Mooi product voor goede prijs

Veel keus, overzichtelijke site, mooie exclusieve producten. Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding

De levering was goed in orde en snel.

Super klantvriendelijk, hoog service nivo en product naar verwachting

Top! Ik zou het iedereen aanbevelen en als ik ooit nog onderdelen nodig heb bestel ik deze zeker bij jullie. Dank!

Goede prijs, snel verzenden, goede service

Kynda light biedt scherpe prijzen als het gaat om textiel snoeren. Het werd snel geleverd en ze hebben veel keuze. Het was ook geen moeite om mijn bestelling aan te passen. Goede service.

Geen hoog cijfer omdat het artikel wat ik besteld heb niet voldeed, en jammer is dan dat er niet gezegd werd dat ik het zou kunnen retourneren. Er was ook geen passend ander artikel voor verkrijgbaar.

Keurig verpakt op tijd geleverd tevreden klant

Netjes verzorgd tevreden klant

Snelle levering groot assortiment

Snelle levering groot assortiment

Prima meer ook niet

Prima spul en levering. Wel irritant dat ze blijven mailen voor een beoordeling.

Wij hebben fittingen besteld snel geleverd, en ze zijn prachtig

Prima bedrijf

Ik maakte een bestelfout, met 1 telefoontje was het opgelost! Verder snel en goed geleverd. Groot assortiment.

Sehr zufrieden

Schnelle Lieferung, Preis/Leistung Top. Einfache Abwicklung. Tolle Produkte, gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel levering

Precies wat ik nodig had om een lamp te repareren. De verzending was heel snel.

Breed assortiment en snelle levering

Kynda Light heeft een leuke collectie strijkijzersnoeren en diverse fittingen, stekkers, schakelaars én lampen. Alles dus om zelf aan de klus te gaan. Ook leuke jaren '30 onderdelen. Bestelde producten zijn snel en compleet geleverd.

Goede service, goed verpakt & mooie kwaliteit spullen!

Mooie producten, snelle reactie en correcte afhandeling

Mooie producten in de webshop, goed advies hierover na vragen over de mail. Snelle reactie, er waren een aantal zaken niet op voorraad, we werden goed op de hoogte gehouden hierover.

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!