Overzichtelijke site. Werkt snel en gemakkelijk. Heel goede service en snelle levering. Ook mijn creditnota en retourbetaling was supersnel. Mijn dank hiervoor

Fantastische winkel! Mooie producten voor een goede prijs en supersnelle levering!

Precies volgens verwachting

Ja wat moet je zeggen over kabel. Gewoon goed erg mooi en snel geleverd.

Goede producten, netjes verzonden

Alle wenselijke informatie duidelijk aangegeven op de site. Onderdelen waren netjes verpakt en goed om zelf in elkaar te zetten.

Heel vlotte professionele afhandeling

Duidelijke en handige webshop met razendsnelle behandeling en levering.

Nog niks geleverd

Er is na een weeknog niks geleverd. Dus kan er nog niks over zeggen

Een zaak met mooie materialen voor de creatievelingen.

Ik bestelde eenvoudige fittingen, echter deze werden op een correcte manier geleverd en we zijn tevreden over het resultaat, ze passen geheel in de stijl van onze veranderingen in huis. fijne groet Caroline

Geen hoge kwaliteit en advies

Wij hebben fittingen gekocht met strijkijzer draad om zelf een lamp te kunnen maken. Er stond vermeld dat de gekozen fitting groot genoeg is voor de draad. Wat niet het geval was. Na een lange tijd trekken en draaien en duwen hebben we het voor elkaar gekregen met als resultaat dat het touw van de draad helemaal los en gerafeld was. De fittingen van 8 euro per stuk zien er erg leuk uit, maar de kwaliteit is ver te zoeken. Jammer.

inspirerend

overzichtelijke presentatie en gebruiker ervaring. Inspirerende producten. goede koop ervaring

Zeer goed geholpen bij een probleem

De medewerkster was erg behulpzaam bij het oplossing mijn probleem met se bestelde voetschakelaar

Goede kwaliteit, snel geleverd keurig verpakt.

Content!!

Mooi aanbod en snelle levering

Uitstekend product, snel verzonden en super goed verpakt

De Lightswing is een schitterend product, de hanglamp hangt mooi centraal boven de salontafels en het is eenvoudig om deze te verhangen als we de tafels verplaatsen. Snel verzonden en goede communicatie met Kynda Light!

De perfecte fitting - snel geleverd!

Fantastisch dat wanneer je iets zoekt je dat ook meteen kan vinden: dat had ik met de matzwarte fitting Sigvor van Kynda Light. Schoonheid door eenvoud. En nog in de aanbieding ook ;-)

Topservice

Super kwaliteit, niet duur en zeer vriendelijke service.

Snel en correct

Snel en correct, niet meer en niet minder

Fijne website en snelle levering, mooi materiaal en niet duur.

Snelle levering, uistekende producten

Alles prima in orde. Ik als electro leek had een kleine beschrijving voor installatie wel prettig gevonden. Maar Google en YouTube hebben mij er doorheen geloodst

Super, snel geleverd top

Er werd snel geleverd wat ik besteld had top

Klantvriendelijk en duidelijke website!

Veel keuze op een overzichtelijke website. Bij een product had ik mijn twijfels over hoe dit precies zou moeten werken, dus ben gaan bellen met de klantenservice. Hier ben ik heel goed geholpen en heb naar tevredenheid alle spullen in gebruik genomen.

correct zoals verwacht mag worden van een webshop

goed verpakt. duidelijke internetsite. artikelen zijn zoals verwacht.

Top! Helemaal blik

Had snoeren fittingen plafondkap etc besteld. Kwam lekker snel en helemaal leuk! Blij mee

Kabels en stekker

5 meter met textiel omvlochten 3 aderige draad gekocht.... uiteinden netjes afgetaped. Stekker bakeliet look met uitgang aan de zijkant van goede degelijke kwaliteit. Zeer weinig plek voor bedrading in de stekker.

Goede prijs, kwaliteit!

Leuke producten, goede prijs kwaliteit, snelle service. Aanrader!

Sixmastraat 3

8932 PA Amsterdam

+31 (0)20 205 1006

Over Kynda Light

Wat is er meer uniek dan een lamp die je zelf maakt? Met de onderdelen van Kynda Light. Je vindt bij ons een veelzijdig assortiment van de leukste onderdelen om je eigen lamp te maken. En niet geheel onbelangrijk: betaalbaar!