Duidelijke communicatie en komen afspraken na

Na een iets stroeve start een super traject doorlopen met dit bedrijf. Dat is de reden dat het geen 10 is

geweldig goed bedrijf

hordeur besteld kwamen vlot de deur opmeten en besteld vakmensen

Correcte en vriendelijke afhandeling

Altijd al klant geweest laatste 30 jaar en altijd tevreden.

Vakkundig

Keuze perfect Afwerking perfect Montage perfect Materiaal perfect

Vakmanschap, goede voorlichting, goede service, vriendelijk personeel

Er is een knikarmscherm en een zipscreen bij mij geinstalleerd. Eerst een gesprek gehad waarbij alle mogelijkheden en aanpasingen zijn doorgesproken. Daarna is alles vakkundig gemonteerd. Vriendelijk personeel.

Levering en montage van een buitenzonnescherm met 3 knikarmen.

Van ons oude zonnescherm was een onderdeel stuk gegaan. Dit onderdeel bleek achteraf niet meer leverbaar te zijn. Firma SCHMIT had dat voor ons geïnformeerd bij de fabrikant van het kapotte scherm. Door een goed contact kwamen we samen tot de volgende oplossing. Na enige weken werd door SCHMIT een ander buitenzonnescherm aan de buitengevel gemonteerd met een door ons gewenst doek. Na een nette montage werd door hun alles opgeruimd en het oude materiaal werd ook door hun afgevoerd. Wij zijn zeer tevreden.

Prettige en duidelijke uitleg

We hebben diverse rolluiken en een prachtige weinor pergola zonwering gekocht. Prachtige rolluik. De pergola zonwering is een plaatje.

Goed advies. Goede afspraken en een deskundige manier van plaatsen

Netjes, en secuur

Eerst komen meten, dan monteren van een nieuw doek. Een hele verbetering ten opzichten van het oude gescheurde. Netjes gewerkt.

Netjes geplaatst en. afgewerkt

Vanaf het moment van bestellen, goede communicatie via mail en telefoon, gewoon netjes verzorgd!

Kwaliteit in merken

Doe al sinds medio 2008 zaken met Schmit Zonwering. Inmiddels heeft de volgende generatie het roer overgenomen. Op een ruime nieuwe locatie is het nog steeds een familiebedrijf. Kwaliteit staat voorop, dat zie je in keuzes van merken die verkocht worden. De gepresenteerde oplossingen zijn niet altijd de goedkoopste maar wel steevast top kwaliteit. Recent 5 Roma -Solar schermen laten plaatsen. "Quality is remembered long after price is forgotten?"

zeer goed

vakkundig en vriendelijk personeel hebben de horren en de zonwering bij ons geplaatst.

Prima, netjes en correct gewerkt en goede afspraken en service

Prima, netjes en correct gewerkt en goede afspraken en service

Korrekte prijsopgave, vlotte afhandeling

Prettige kennismaking met SCHMIT zonwering.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goed en duidelijk voorgelicht in showroom. En vriendelijk personeel en bij levering vlot en netjes geplaatst. Zelfs terras aan geveegd. Top.

Onze ervaringen waren eerder al goed en zijn dat ook nu weer!

We hebben goede adviezen gekregen wb de zonnecellen, deze werken goed en zijn heel netjes geplaatst. En de vervanging van het element dat door blikseminslag niet meer werkte is ook keurig vervangen, met de tip dat we dit bij de verzekering konden melden, wat we ook hebben gedaan.

Gewoon goed !

Vakkundig geplaatst en een duidelijk advies gegeven. Afstelling van de screens wordt geregeld. Goed en vriendelijk !

Alles was prima

Fijne contact voor plaatsing, prima service, plaatsing is vlot en deskundig verlopen. Een aanbeveling!

Erg tevreden!

Na goede voorlichting over producten zijn onze horren deskundig geplaatst na goede afspraak over datum en tijd . Top!

Mooie hordeur en raamhorren

Een paar weken geleden een hordeur en raamhorren besteld. We zijn vriendelijk geholpen door Thomas. Heel mooi spul allemaal en het is snel geleverd. Aardige mannen. Ze werken netjes. De dame aan de telefoon is ook vriendelijk. We zijn er blij mee.

Heel vriendelijk personeel, houden zich goed aan de afspraken!

Was een beetje ingewikkeld projectje bij ons, maar jullie kwamen met goede oplossing, kregen goede uitleg .Kortom we zijn zeer tevreden over het resultaat!

probleem keurig opgelost

na 6jaar waren de Rolluiken ontregeld en fantastisch en kosteloze service gehad super bedankt blij mee

alles prima geregeld.

Thomas heeft het goed opgemeten en er zijn geen fouten gemaakt. Wij zijn zeker tevreden en hopen dat het bedrijf het goed mag gaan.

Goed voorlichting, duidelijke afspraken, prima sercice

Na het opnemen van de maten voor de screens, snelle offerte, bij directe betaling moie korting. Levering en plaatsing afgesproken maar zelfs eerder geplaatst. Kortom perfect.

De Schans 33

8254KN Dronten