Wat je bestelt klopt gewoon en goede kwaliteit

Wel rekening houden met seizoensgebonden levertijden. In het voorjaar en voor de zomervakantie (als de caravans en boten opgeknapt gaan worden) zijn de levertijden wat langer wegens de drukte.

Steeds perfecte service en materiaal

Zeer vlot, en uitstekend produkt

De bestelling was eenvoudig, de maten klopten precies met de opgegevens maten, dus hoefde ik niet achteraf bij te snijden. De levering was zeer vlot. Met andere woorden uitstekend!

prima service. snelle levering.

niks op aan te merken.

Perfecte service

Zeer snelle en juiste levering , wij zijn zeer tevreden.

Naar tevrediging

Geweldig, volletevrediging,Aanrader.

Reeds meerdere malen op maat gesneden traagschuim gekocht Heel goed materiaal en goeie service Heel tevreden mee

.................................................................

............................................................

Snelle correcte levering der bestelde goederen.

Prima webshop

Duidelijke website, uitgebreide informatie en beschrijving. Snelle service en levering

vlotte levering

net op tijd geleverd

Zoals beschreven

Wat een fantastische service!!!

We hadden online een schuimrubber besteld voor gebruik in ons campervan, maar voor mijn partner lag deze toch net te hard. We zijn met de schuimrubber naar Den Haag gereden en hen extra advies gevraagd . We hebben een heel professionele uitleg gekregen en onze nieuwe gekozen schuimrubber hebben ze helemaal op maat gesneden, zelfs aangepast aan de vorm van het bed van de campervan. Zijn uitermate tevreden.

snelle goede levering

snelle verzending van goed product

fijne webshop, duidelijk en makkelijk een order plaatsen

bestelling geplaatst en binnen de afgesproken tijd geleverd. zeer tevreden met de schuimplaat. Gebruiken we voor extra stevig zitgedeelte in onze oude loungebank.

Snel geleverd en duidelijke site

Heel fijn tot zover. Ga nu de kussens voor in de camper bestellen

Nieuwe vullingen besteld voor de loungebank en snel geleverd! Zitten stevig en weer als nieuw

frivolous

After charging a shipping fee, they delivered the package during business hours, when, of course, I was not at home. They took it to a distant (an hour drive) pickup point (instead of choosing a nearby one), from which I of course refused to pick it up. Now they are asking for shipping fees again to finally get the package. Outrageous!

Snelle service en kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Reageren snel, en ondernemen gelijk aktir

Prima materiaal goede site

Duidelijk en snel geleverd.

Alles top.

Alles top.

Goed bedrijf

Bestelling kwam op tijd. Netjes verpakt en afmetingen kloppen.

Zoals het hoort.

Goed product, keurig verpakt, op tijd aangekomen.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag