Super..Top

Ik wist dat daar een schuimwinkel zat. Als ik weer schuimrubber nodig heb ga ik dat daar weer bestellen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

De levering en kwaliteit en zijn goed

gewoon geweldig

Ik ben heel tevreden met wat ik besteld heb en het zit lekker. Me dochter was er ook enthousiast over. Nu kijken hoelang dit zo blijft maar heb er een goed gevoel bij. Gewoon top :-)

Snel en kwaliteit bedrijf.

Top service.

Bijna perfect

Schuim heeft een langere levertijd dan wordt aangegeven. Product is goed en helemaal zoals ik had verwacht.

Snelle bezorging

Alles was exact zoals ik het wou. De afmetingen klopte tot op de millimeter en het produkt was feilloos in orde.

Goed verpakt en vlotte levering

Goed verpakt en vlotte levering

Goede kwaliteit polyether. Stukken waren precies op maat gesneden

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over de kwaliteit en superhandig, omdat het perfect op maat is. Ik raad deze winkel zeer zeker aan.

snel en goed!

bestellling snel geplaatst en vlot geleverd.

Perfect tot in de.... hoekjes

Verzorgde levering en afwerking

Prima voor een een hoofdeindbord zelf maken

Niet bereikbaar.

Ik heb een bestelling geplaatst maar helaas niet op de levertijden opgelet. Ik weet dat het stom is maar we gaan binnenkort met vakantie en ik ben nu onzeker of de bestelling op tijd wordt geleverd. Ik heb hetzelfde dag een ticket aangemaakt en gelijk achteraan gebeld. Helaas neemt niemand op en is er nog geen reactie op de ticket. Zo jammer dit

Prima service.

Hele snelle verzending

Hele snelle verzending en heel goed kwaliteit

Prima kwaliteit en service

Zie de titel. Mijn advies is houden zo!

Goede prijs en snelle verzending.

Goede prijs en snelle verzending. Niets op aan te merken.

Super handig op maat in huis en zeer snelle levering.

Ik heb twee dikte besteld en had er een hardhoofd in omdat de meeste bedrijven dit niet leveren in een kleine maat, alleen grotere stukken met een minimale afnamen. De levering stond op woensdag, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik het op dinsdag al geleverd wat erg fijn was. Voor de kosten hoefde ik het ook niet te laten. 100% tevreden!

heel tevreden

goede producten geleverd tegen een scherpe prijs, ik ben heel tevreden

goede kwaliteit, scherpe snedes

snel en op tijd geleverd

Correct en snel geleverd

Mijn bestelling is goed en snel geleverd

Snel en goed verpakt geleverd

Alles is perfect verlopen

Prima product langere levering dan aangegeven

Product is prima maar op de website bij bestellen stond 1-2 werkdagen alleen werd dit eerder twee weken. Telefonisch niet bereikbaar wel uitleg gekregen dat het langer duurde ivm drukte via mail.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag