zijn l\heel goed

is heel goed

verademing

De stoel bij de pc staat vlak tegen de wand. Als er dan met de webcam gesproken wordt komt het geluid gedeeltelijk ook via die wand bij de buren en daardoor voelde ik me geremd. Door een flinke plaat schuim (2m x 1m, 1 cm dik) met tweezijdig (extra sterk) plakkende tape op de muur te plakken lijkt het probleem wel zo ongeveer verholpen. Een verademing. Levering gebeurde binnen 3 dagen, sneller dan verwacht. Maar het kwam in een plastic zak, niet in een doos. Afijn, geen probleem. De plaat die ik ontving is wit. Dat is aan de erg lichte kant en dus gaat ie nog beplakt worden. Maar toch ben ik nu al blij dat de plaat er hangt.

Zie onder

Snel en zorgvuldig bezorgd!

En nee, het schuim stond niet op mijn mond want het was in orde!!!

Doe zo verder!

Het schuim perfect afgesneden gekregen. Goede kwaliteit, snel geleverd en goed verpakt. Wanneer ik nog iets nodig heb mom ik zeker terug,

Ervaring net Schuimwinkel is uitstekend. Bezorging via PostNL is slecht.

Product 7 dagen na plaatsen bestelling nog steeds niet ontvangen. Blijft steken bij PostNL. Communicatie over afhaaldatum nog steeds niet ontvangen.

Goede sneller service

2 lagen schuim besteld om kamerstoelen te renoveren dit werd snel en netjes geleverd.

Snel en correct verzonden

Prima product en klantvriendelijke communicatie

Twee keer dat ik maatwerk bestel en opnieuw op de cm nauwkeurig geleverd. Dank!

Heel goede service

Snelle vlotte levering doe zo verder

Goede service maatwerk

Ben van plan nog bestellingen te plaatsen

Goede ervaring

Goede informatie op de site, goed persoonlijk advies en snelle correcte levering.

Gweldig

Super goede service na vragen over de mail. Daarna besteld en was gelijk onderweg. 3 dagen later in huis maar dat was de schuld van postnl die hadden het druk. Volgende keer als ik wat nodig heb bestel ik er weer.

Gemakkelijk te bestellen. Goede communicatie over aflevering. Tevreden over het geleverde materiaal.

is goed

snel en juist

Ik bestelde een volgens de beschrijving relatief harde plaat, maar kreeg een soepele.

Zie boven

goedkoop en snelle levering

Snelle reactie

Prima levering

Op maat gesneden kwam mijn bestelling binnen. Dit binnen een paar dagen; prima de luxe

Er wordt met je meegedacht, dat is echt geweldig.

Goed product snel geleverd

Goed product snel geleverd. Erg behulpzaam aan de telefoon.

Snel en wel

Snel ontvangen In goede staat