Waar voor je geld!!!

Wij kochten voor de eerste keer hier en als we nog eens schuim nodig hebben zal t zeker van hier zijn!Zeer goede prijs/kwaliteit. Mooi verpakt en tijdige levering!!!

Net verzending en prima product

Tevreden

Snelle levering, fijn dat je het schuimrubber op maat kan krijgen, het paste goed in de wieg.

Prima, vlot te bestellen en vlot geleverd.

Prima, vlot te bestellen en vlot geleverd.

Snel besteld, snel geleverd

Als kleine ondernemer heb ik maar kleine hoeveelheden nodig en dat is geen probleem bij schuimwinkel.nl.

Goed en snel

Via e-mail werd ik prima te woord gestaan en de opdracht werd snel geleverd en ik kreeg precies wat ik had aangevraagd.

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteit.

Snel geleverd, goede/prijs/kwaliteit

Super!!!

Schuim en spuitlijm besteld. Schuim in zeer goed en de lijm al helemaal. Plakt echt super goed en snel.

Uitstekende service!

Zonder enig probleem werd een stuk schuimrubber voor de hobby van mijn vrouw gratis vervangen!

prima product !

Netjes verpakt ontvangen. Schoon stuk koudschuim welke aan de verwachting voldoet.

Goed advies snelle levering

Zie hier boven

Onze bestelling heel goed ontvangen.

Wat we besteld hadden netjes afgeleverd.

Snelle service, mooie kwaliteit, goed verpakt

Uitstekende service

Ik kon de ,door mij, verkeerde bestelling keurig met volledige teruggave kosten terug sturen.

Had schuim nodig voor een prototype. Goede kwaliteit, kon t ook nog kleuren!

zeer serieus benaderd en behandeld door medewerker van dit bedrijf

Er is contact met mij opgenomen over het product dat ik bestelde en dit gesprek gaf mij het gevoel dat ik door mensen met ervaring nog nader ben ingelicht over de eigenschappen van het product om te voorkomen dat het misschien niet overeen zou komen met mijn verwachtingen. Super!

Mooi spul en makkelijk te bestellen

Mooie website met veel mooie spullen

Snelle levering!

Prima product

Goed hoor

Snelle levering juiste mate goede kwaliteit. Top

Top bedrijf

Top bedrijf met top kwaliteit en heel snel en goede levering.

Alles super fijn in orde.

Alles geleverd zoals gevraagd.

Mooi op maat

snelle levering en goede kwaliteit

goede kwaliteit en vooral interessant je kan elke gewenste maat krijgen. Voor ons niet evident 150 op 220 maar via uw winkel geen probleem. Bedankt

Beeklaan 190

2562 AR Den haag