Super advis, super qualiteit van de product

Wij hebben schuimstof besteld en uitstekkend advis en product bekomen. Respect.

Geweldige winkel!

Alles op maat krijgen was ontzettend makkelijk, en het was heel snel geleverd. Uitstekend!

Heel content

Levertijd vlugger dan in het begin was aangekondigd, goede kwaliteit van het product

Goede kwaliteit

Goed materiaal

Kwalteit en stiptz levering

Geen opmerkingen

goed product en snel geleverd tegen redelijke prijs

zie boven

Ondanks de drukte snel geholpen door Patrick de Vringer

Ondanks de drukte snel geholpen door Patrick de Vringer. Reageren snel op de mail en leveren een goed product sneller dan verwacht. @Patrick bedankt voor je hulp. M.v.g. Jacobs

Keurig geleverde bestelling

Goede ervaring

Super tevreden over schuimwinkel.nl

Snelle levering, goeie prijs, top service

netjes afgehandeld.

Netsjes afgehandeld. De verzending was veel later dan verwacht. Waarschijnlijk ook gevolg van de problemen bij de posterijen.

Alles piekfijn zoals voorgesteld en afgesproken!

Precies de verwachting

Ondanks dat er twee weken aangegeven werd , toch maar een week levertijd. Maar precies goed en ook de hardheid prima. Goed zitcomfort gecreëerd met het SG40 schuim

Zeer snel en goede kwaliteit een tevreden nieuwe kant, goed doet zo verder gr luc

niets op aan te merken; volgens afspraak

alles conform afspraak; waarom 4 sterren ipv 5? langere levertijd (die keurig aangegeven stond op de website).

zeer snelle levering.Zondag besteld,dinsdag geleverd.Chapeau

Prima service.Mijn mailtje werd per omgaande beantwoord. Jammer dat schuimwinkel niet tel.was te bereiken, aan de tel. kunje beter jeprobleem uitleggen. Maar voor de rest oke.

Schuimrubber goed op maat en snel geleverdl

5 Schuimrubber delen besteld en allemaal precies op maat. Levering was ook snel. Goede prijs !

Nette levering

Goed product en snelle bezorging

Duidelijke website.. Fijn dat je zelf schuim stukken in eigen maten kan bestellen. Echt super. En dan ook nog snel thuisbezorgd.. toppie

Geen gehoor

Geen waar voor m'n geld

Ok

Helaas was mijn bestelde schuim wat op de afbeelding stond niet groen, maar spierwit. Dus je ziet er ieder vuiltje op, dat was dus juist niet de bedoeling. Maar omdat ik ruim een week heb moeten wachten voordat ik mijn bestelde schuim binnen kreeg, heb ik het maar voor lief genomen om zo maar te zeggen.

Bestelling exact omgezet in geleverde produkt

Zoals beloofd vlotte levering

Vlotte opvolging van klantendienst. Zoals beloofd op website in drietal dagen bestelling ontvangen. Heel tevreden. Product ook prima

Heel véél keuze

Véél keuze, goede uitleg van het materiaal, hardheid/zachtheid. Top product. Zal zeker nog bestellen.

Precies wat ik besteld had

Naar tevredenheid voor wat ik ontvangen had. En niet te lang op hoeven wachten.

Beeklaan 190

2562 AR Den haag