goede service

alles was snel en duidelijk

Snelle goede service

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

One stop shop voor vertalingen en het regelen van een apostille!

Ik gebruik Urgent Vertalen nu sinds een aantal maanden en ben uiterst tevreden. Er wordt snel gereageerd en de vertalingen (incl apostille) zitten over het algemeen binnen een aantal dagen in de brievenbus. Voor verzenden wordt er een kopie gestuurd per email.

Top 5

5 stars

Makkelijk, duidelijk en goede prijs!

Zeer eenvoudig documenten uploaden. Snelle communicatie met een offerte en binnen 3 werkdagen ontvangen! Ik heb bij meerdere vertaalbureaus een offerte aangevraagd, daar liggen de prijzen hoger. (Scheelde bijna €70 voor 2 documenten)

Fast and reliable

Fast and reliable

Professionalism for the customer's benefit !

URGENT VERTALEN lives up to its name. I was pleasantly surprised by the speed and, above all, the quality of the work. What's more, the price of my order seemed fair to me. I am very satisfied with the translation of my documents. I would like to thank the entire team of translators.

Excellent service.

They reply very quickly to my first request gathering information. Then, they followed up and sent me the translation in paper as promised. Easy to pay. Very efficient!

Snelle en perfecte prestaties

Goeb bereikbaar, goede communicatie, snel en zorgvuldig werk. Komen na wat ze beloven.

Afspraak is afspraak

Snelle afhandeling. Afspraak is afspraak. Top vertaler.

Zeer goede en snelle uitvoering van opdrachten

Goed, snel en nette prijs

Stempel niet duidelijk, niet duidelijk dat het om beedigd vertaler gaat.

Snelle service, goede communicatie. Bij de gemeente aangekomen, stempel niet duidelijk, staat niet duidelijk dat het een beëdigd vertaling is. Na contact met urgent betalen. Krijg ik direct een nieuwe versie opgestuurd. Fout is zo snel mogelijk opgelost.

Snel en duidelijk afgerond.

Voor een studie in het buitenland moest ik mijn diploma vertalen. Binnen één dag was de vertaling daar én voor een goede prijs!

Zeer tevreden, snellle vertaling en apostille verstrekt

Duidelijke dienstverlening en snelle afhandeling!

Ik werd netjes geholpen. Snelle service! Love it.

Goed opweg geholpen om mijn doel te bereiken

Goede service, heel snel geleverd zeer tevreden dankjewel ..

Heb meerdere keren van urgent vertalen gebruik gemaakt. Netjes en goed/snel geholpen. Helemaal top

Gewoon goed

Duidelijk, snel en plezierig

Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijke informatie. De opdracht verstrekking ging vervolgens snel, evenals de afwikkeling. Heel plezierig contact, een bureau om te onthouden!

Goede en snelle service. Als zeer prettig ervaren dat er snel wordt gereageerd op vragen.

Snelle Dienst!

Personeel is vriendelijk en duidelijk en het het resultaat is snel en netjes geleverd!

Een dikke 10

Ik had urgent de vertaling nodig van belangrijke papieren. Toen kwam ik op internet urgent vertalen tegen. Gebeld om informatie. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en uitleg gekregen hoe en wat. Super service vanaf het moment dat de koerier mijn papieren op kwam halen totdat hij ze vertaald en gelegaliseerd weer terug gebracht heeft. En dat alles in 1 dag. Super nette service van a tot z! Nogmaals dank voor jullie service!

Goede en duidelijke service

Op zeer korte termijn had ik mijn beëdigde vertaling mogen ontvangen. Ik zal dit vertaalbureau zeker aanbevelen. Complimenten!

Goede service, denkt mee, goede vertaling en vriendelijk in contact!

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Urgent Vertalen. Goede service en prima kwaliteit van de documenten!

Javastraat 10

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.