Grandioos

Helemaal top.

Very good

Jeffrey is a hero, super fast service for the best price on the market. Loved it !

Ze doen het snel.en volgens afspraak

Pretig en volgens afspraak

High quality service, fast translation, attractive price

I have requested for a quote for a translation of 3 documents. Urgent Vertalen was by far the most attractive in terms of price. However, that does not come with any sacrifice in the quality, hence totally recommend it. In addition, we have received very fast the translations (2 days time the online copy and 3 days time the hard copy). I would definitely reach out to them again for any additional translation that may be required.

Quick response with quality service.

Tevreden

Mijn ervaring was super goed. Snel geholpen en gelijk geregeld. Ik heb mijn documenten erg ruim op tijd klaar gedaan. Bedant voor de goede service. Echt top.

Snel en goed!

Goede communicatie, snelle reactie op vragen

De mannen waren meedenkend en behulpzaam!! Een aanrader voor iedereen. Ze reageren ook snel op je mails, als je je papieren ontvangt sturen ze je ook de juiste richting op. Bedankt mannen!!

Uitstekend communicatie en service. Super snel. Alles ging super makkelijk

Bedankt voor u service. Uitstekend.

Goed en snel

Ik had een vertaling nodig en in 3 dagen tijd had ik mijn vertaling. Erg goede service

Een echte professionele mensen die weten wat moet gedaan worden

Professionele vertalers met hoge nievue

Super goeie snelle service

Heel erg bedankt ik raad iedereen jullie aan!! Jeffrey heeft Heel snel mijn papieren vertaald en gelegaliseerd. Hier ben je bij de juiste plek Dankjewel groetjes

Snel en vakkundig

Mijn VOG laten vertalen. Snelle reactie op mail. We werden vooraf nog geattendeerd op mogelijke eisen die gesteld konden worden aan de VOG door de arbeitsgever (legalisering door de rechtbank). Dit was voor ons niet nodig maar fijn om dit vooraf te kunnen checken. Vertaling al na 1 dag per mail ontvangen en 3 dagen later per post (Oostenrijk). Vakkundige vertaling en goede prijs.

Ze doen wat ze beloven en ze doen het goed èn snel.

PRIMA

Een aardig persoon die direct hulp en service biedt.

Snelle mensen en de service is uitstekend. Ik vond dit geweldig en dit is de tweede keer dat ik met ze te maken heb en ik zal doorgaan. Bedankt.

Ik heb een hele goede ervaring met urgent vertalen gehad, goed geholpen en alles is naar wens gegaan. Ook heel erg betrokken en denken mee. Zeer goed

Super service , denkt mee en helpen

Ik ben super snel gebeld en meteen hebben ze het opgepakt, mee demken met mij en een oplossing bieden. Echt top !

Fijn geholpen en duidelijk!!!

Top!! Voor volgende keer laat ik mijn documenten weer vertalen. Goed bedrijf!!

Snel en betrouwbaar!

Snelle reactie en actie. Bedankt!

snel en soepel verlopen!

vertaling is snel en soepel verlopen, Bedankt!

Hele goede service

Een vertaling van een ambtelijk document verstuurd met mail en binnen twee weken terug en vertaald en dat voor een correcte prijs

Fast, good service! Will return!

Snel, zorgvuldig en professioneel

Ik was erg blij met de goede service en communicatie.

Goede communicatie, duidelijke afspraken.

Goed contact met Kenny, goede vertaling en duidelijke communicatie

Zeer snel en goede communicatie

Zeer snel reageerden zij op mijn vraag en gaven duidelijk aan wat de stappen zouden zijn. Juiste keuze om documenten te laten vertalen en te laten legaliseren.

Javastraat 10

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.