Snel levering

Snel en goed

Snel en professioneel.

Beëdigde vertaling, digitaal en snelle reacties op mijn aanvraag. Eerlijk en behulpzame service.

Alles via de mail, er wordt direct gereageerd en alles volgens afspraak en zelfs nog sneller!

Ik heb mijn aanvraag via de mail gedaan, al na enkele minuten krijg ik een reactie. Alles verloopt heel soepel en mijn vragen worden binnen enkele minuten beantwoord. Dit is de tweede keer dat ik samenwerk met Urgent vertalen en wederom bevalt het uitstekend. Ook de komende keren zal ik dit bedrijf kiezen voor mijn vertalingen. Heel snel, accuraat en betaalbaar.

Super snel

Binnen enkele dagen de documenten vertaald, gemaild en per post ontvangen. Super service!

Billijke prijs, snelle vertaling, fijne services.

Billijke prijs, snelle vertaling, fijne services.

Snelle and proffesionele service. En bovenal voordeliger dan de concurrentie. Uitmuntend!

Snel, betaalbaar en betrouwbaar, officeel erkend.

Een snelle en officieel erkende vertaling, betaalbaar ook!

Ik kon gelijk terecht en hebben het gelijk in behandeling genomen. Zeer tevreden en ziet er keurig uit.

Snelle levering en altijd professioneel

Snelle en uitstekende service. Bedrijf dat meedenkt met opdrachtgevers!

Bedrijf dat naast de vertaling ook meedenkt met de opdrachtgever.

Professioneel, vriendelijk en adequaat

Ik had echt heel urgent een vertaling en legalisatie nodig van een document. Gebeld met Urgent Vertalen en werd heel goed geholpen. Ik kon alles direct per mail opsturen en langs brengen en de volgende middag lag het voor me klaar om op te halen. Er werd heel goed en duidelijk gecommuniceerd en ik ben heel vriendelijk geholpen.

Wisselvallig.

Mijn eerste vertaalopdracht liep super! Snel en accuraat! Direct daarna heb ik een tweede vertaalopdracht besteld. Hier liep het niet zo goed: hier zat een vertaalfout in. Dit werd natuurlijk gecorrigeerd en de nieuwe vertaling werd gestuurd. Daar zat dan een spellingsfout in. Dit heb ik dan niet meer gereclameerd, maar het blijft jammer, dat de ervaringen zo verschillend zijn.

Professional service

I had a very good experience, person I was working with was very helpful and could answer all my questions. My issue was resolved.

Perfecte service

Snelle en goede service. Afspraken worden nagekomen.

Snel geregeld, ze doen graag een extra stapje voor je!

Meerdere malen hun hulp ingeroepen: goed bereikbaar, snelle actie! Ze denken met je mee. Heel blij met dit bureau.

Snelle service met goede opvolging

Urgent is heel helder geweest vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Er is ook uitleg en informatie gegeven over het brondocument (is het toereikend en kunnen zij leveren wat ik nodig heb?), op basis van hun ervaringen. Prijzen zijn lager vergeleken met andere partijen.

Efficient en prettig kontakt

Snel en aangename communicatie.

Zeer snel!

Zeer snelle reactie en goede, duidelijke communicatie.

Er is gedaan wat we hadden gevraagd.

Snelle offerte en vertaling. Rompslomp bij legalisering via rechtbank uit handen genomen, wat fijn is wanneer je een leek bent. Alert gereageerd op communicatiemisverstand.

De medewerkers zijn erg goed, ze leveren snel kwaliteitswerk.

Uw ervaring is zeer positief en goed ik wens ze allemaal veel geluk

Service gaat verder dan vertalen

Geweldige service in vertalen. Snel em doeltreffend

Excellent

Excellent

Heldere informatie, vriendelijk contact en goede service

Erg tevreden, alleen een klein minpuntje, dat misschien door een andere offerte benadering kan worden voorkomen. De offerte week qua prijs best flink af van het uiteindelijk te betalen bedrag. Dit kan m.i. eenvoudig voorkomen worden, door voor het opmaken van de offerte een aantal zaken te preciseren b.v. gelegaliseerde vertaling ja/nee en nog een aantal detailzaken. De offerte kan dan direct helemaal op maat gesneden worden en verrassingen (zoals in mijn geval) kunnen worden voorkomen.

Super snelle reactie en service!

Ik kreeg na mijn aanvraag van een offerte kort erop een offerte aangeboden. Tijdens telefonisch contact kreeg ik aanvullende informatie waaraan ik nog moest voldoen men vroeg ook voor welk land is het en waarvoor. De kosten werden hoger maar een en ander had ik anders zelf moeten doen nu werd alles geregeld en opgestuurd tevens in pdf via mijn mail. Top jongens bedankt!

Urgent doet zijn naam waar!

Binnen 2 dagen had ik de vertaling met apostel en werd die naar Spanje gestuurd. Helaas deed de koerier er iets langer over dan gepland was, maar de stukken kwamen nog net op tijd.

Javastraat 10

2585 AS Den Haag

Over Urgent Vertalen

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner? Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen. Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.