Snelle levering tegen een scherpe prijs.

De bestelling snel en goed verpakt ontvangen tegen een scherpe prijs.

Overzichtelijk om te bestellen

Geweldige service.

De klant is koning .

heel goed

Prima geregeld en mooi product

Ben goed geholpen

Uitstekend!!!

Ik had mijn bestelling volgende dag in huis. De schoenen waren ook erg mooi, maar waren uiteindelijk toch niet helemaal comfortabel voor mijn voeten. Heb deze retour gestuurd en had binnen 1 dag mijn geld terug. Ben heel blij met zo’n uitstekende service.

snelle levering!

Op de webshop kan je makkelijk, filteren en je keuze bepalen. Mooi aanbod.

Snelle levering, mooie aanbieding. Dank u wel!

Schoenen welke ik zocht snel gevonden, met korting! Snel geleverd, erg blij mee! Dank!

Mooie schoenen, snel geleverd

Mooie schoenen, snel geleverd. Wel zou ik het prettig vinden om een bevestiging te ontvangen via de mail na het plaatsen van een bestelling.

Super klantgericht en uitmuntende service

Heb 2x geruild en derde keer laarzen die goed zaten. Elke keer snelle reactie op mijn mails en vragen. Het is jammer dat we in een lockdown zitten maar schoenen kopen kan nog steeds dankzij de goede service van deze winkel!! Echt heel blij mee.

Super service!

Altijd vriendelijk personeel, juist advies !

Snel bezorgd en keurig verpakt

Ruim assortiment, goeie merken

Alles volgens plan/afspraak verlopen

Idem als boven

Super service

Komen vaak in Noordwijk in de fysieke winkel. Nu online besteld en wederom heel tevreden.

Vriendelijke verkoopster en goede service

Perfecte schoenen en goede service.

Ben erg blij met de Paul Green laarzen. Snelle service van webshop.

erg tevreden

Perfecte service van Maarten en team!

merkschoenen van topkwaliteit

lederen binnenwerk doorslaggevend bij aankoop vriendelijk en deskundig winkelpersoneel

Uitstekende service!

Vlak voor kerst nog zwarte schoenen nodig. S ochtends besteld, in de middag direct bezorgd! Echt super! De schoenen waren precies wat ik gehoopt had.

Goede service, bestelling snel geleverd

Mijn ervaring is zeer goed

Goede website, snel te bestellen, snel geleverd. En eindelijk een bedrijf die de schoenen in een plastic zak verstuurd, die gemakkelijk open en dicht gaat.

Persoonlijk gebracht tot aan de deur!

Supersnelle levering

De schoenen waren op vrijdagmiddag 18-12 laat besteld en de volgende ochtend geleverd. In deze drukke december periode vond ik dat heel erg snel en ik had dat nooit verwacht! Heel erg bedankt daarvoor!

Geweldige winkel

Erg leuk geholpen goede service en een mooie collectie schoenen!

Hoofdstraat 86

2202GA Noordwijk zh