Ruim assortiment, goeie merken

Alles volgens plan/afspraak verlopen

Idem als boven

Super service

Komen vaak in Noordwijk in de fysieke winkel. Nu online besteld en wederom heel tevreden.

Vriendelijke verkoopster en goede service

Perfecte schoenen en goede service.

Ben erg blij met de Paul Green laarzen. Snelle service van webshop.

erg tevreden

Perfecte service van Maarten en team!

merkschoenen van topkwaliteit

lederen binnenwerk doorslaggevend bij aankoop vriendelijk en deskundig winkelpersoneel

Uitstekende service!

Vlak voor kerst nog zwarte schoenen nodig. S ochtends besteld, in de middag direct bezorgd! Echt super! De schoenen waren precies wat ik gehoopt had.

Goede service, bestelling snel geleverd

Mijn ervaring is zeer goed

Goede website, snel te bestellen, snel geleverd. En eindelijk een bedrijf die de schoenen in een plastic zak verstuurd, die gemakkelijk open en dicht gaat.

Persoonlijk gebracht tot aan de deur!

Supersnelle levering

De schoenen waren op vrijdagmiddag 18-12 laat besteld en de volgende ochtend geleverd. In deze drukke december periode vond ik dat heel erg snel en ik had dat nooit verwacht! Heel erg bedankt daarvoor!

Geweldige winkel

Erg leuk geholpen goede service en een mooie collectie schoenen!

fijne winkel

goede kwaliteit schoenen prettig winkel personeel

Kan niet beter

Mooie sortering, goed geholpen.

Laarsjes kwamen snel, en waren mooi en netjes verpakt.

Prima ervaring met deze schoenenzaak!

Het slimme is dat ze de mogelijkheid geven om je voetmaat in cm door te geven op basis van een meting, zodat zij de binnenmaat controleren. Slim omdat het retourzenden voorkomt, maar voor mij ook handig. In één keer goed. binnen 2 dagen geleverd. Ik ben dik tevreden.

Komt verwachtingen niet na.

Bestelling geplaatst en betaald op een dinsdag voor 16:00. Volgens de website wordt er dan de volgende werkdag geleverd.... nou reken daar maar niet op. Levering vond plaats op zaterdag, ofwel 4 dagen later dan de planning. Op vrijdag heb ik nog een mail gestuurd om te melden dat ik nog niets had ontvangen maar daar kwam helaas geen antwoord op. De door mij bestelde blikjes schoensmeer waren prima verpakt. Dan is het toch jammer als je een gedeukt blikje krijgt opgestuurd want dat is dan naar mijn mening een duidelijke beslissing van de verkoper. De Corona crisis wordt vaak gebruikt als excuus dat zendingen niet op tijd geleverd worden maar diverse zendingen uit binnen en buitenland zijn in deze periode allemaal netjes op tijd bij mij afgeleverd.... op deze ene zending na.

Prima schoenenwinkel

Fijne schoenenwinkel waar we graag komen om schoenen te kopen. Goede hulp, service en kwaliteit schoeisel is prima! Aanrader!

Goede service en aandacht!!

Goed , anders zou ik niet al mijn schoenen daar kopen

Vriendelijke, snelle bediening

Werd prima geholpen

Werd vriendelijk geholpen, heb alleen vrij lang moeten wachten op hulp. Vrij druk in de zaak en maar 1 of 2 personen welke konden helpen

Altijd tevreden bij Aad vd Berg

Mooi assortiment schoenen van goede kwaliteit. Vriendelijke en kundige medewerkers.

Goed geholpen

Hoofdstraat 86