Goede service, vriendelijke behulpzaamheid.

goede service

Ondanks een foute maat levering daarna alle lof omdat weer recht te zetten

Een fijne winkel!

Prima geholpen!!

Aardige mensen fijn geholpen

Goed geholpen

Uitstekend geholpen

Je wordt goed geholpen bij de keuze laten verschillende schoenen zien als je er zelf niet uit kan komen passen was ook geen probleem en mocht er ook op lopen om het gevoel te hebben ik geef mijn ervaring een dikke tien

Mooie collectie met mooie merken!

Al jaren was ik op zoek naar de perfecte Sendra laars maat 42 (een zeldzaamheid) en die heb ik hier gevonden!

Gewoon goed

Een webshop die werkt zoals het hoort. Je bestelt iets, je bestelling wordt bevestigd en vervolgens snel verzonden.

Prima geregeld, na telefonisch advies thuisbezorgd

Prima geregeld, na telefonisch advies persoonlijk thuisbezorgd

Uitstekende service en puur vakmanschap

Klantgericht en klantvriendelijk

Geweldige service.

De schoenen online besteld, na telefonisch overleg, de volgende dag in huis. Top dat in de huidige omstandigheden.

Geweldige schoenen en advies met passie!

Als je op zoek bent naar aparte en mooie schoenen dan kom je in deze gezellige winkel uit in Noordwijk. Ik ben gek op mooie Italiaanse schoenen en “Van den Berg” is een ware “snoepwinkel”. Deskundig stijl-advies en kennis over de fabrikant en het productieproces van de schoenen. Je gaat met een goed gevoel de winkel uit en een uitstekende service. Ik kom er graag!

Binnen twee dagen geleverd conform afspraak

Een mooie gezellige winkel

Prachtige winkel! Fijne medewerkers mooie collectie schoenen!

Geweldig mooie winkel met behulpzame en aardige dames.

Ook de webshop werkt uitstekend; snelle en accurate levering van prachtige schoenen: heel blij mee!

Snelle levering, wat natuurlijk altijd fijn is.

Ik was op zoek naar een specifieke schoen en die heb ik gevonden bij Aad van den Berg.

keurig geholpen en zeer profesioneel

tot de volgende keer

zeer goed

aardige mensen met kennis van zaken

Ze hebben een hele mooie kwaliteit schoenen. Super vriendelijke verkopers. Ik koop hier zeker weer.

Al 20 jaar de fijnste schoenenzaak!

Al 20 jaar koop ik het liefst mijn schoenen bij Aad, fijne mensen, goede service, mooie mode- en kwaliteitsschoenen!

Correct geleverd

Snelle levering, prima in orde.

Snelle levering, prima in orde.

Duidelijke weergave aanbod, snelle verzending en levering met daarbij goede adequate communicatie!

Duidelijke weergave aanbod schoenen, snelle verzending en levering met daarbij prima communicatie!

Uitstekend geholpen op een manier die je tegenwoordig bijna niet meer tegenkomt. Zonder meer uitzonderlijk met uitstekende vakkennis en geweldige service

Snelle levering mooie schoenen

Hoofdstraat 86