Geweldig mooie winkel met behulpzame en aardige dames.

Ook de webshop werkt uitstekend; snelle en accurate levering van prachtige schoenen: heel blij mee!

Snelle levering, wat natuurlijk altijd fijn is.

Ik was op zoek naar een specifieke schoen en die heb ik gevonden bij Aad van den Berg.

keurig geholpen en zeer profesioneel

tot de volgende keer

zeer goed

aardige mensen met kennis van zaken

Ze hebben een hele mooie kwaliteit schoenen. Super vriendelijke verkopers. Ik koop hier zeker weer.

Al 20 jaar de fijnste schoenenzaak!

Al 20 jaar koop ik het liefst mijn schoenen bij Aad, fijne mensen, goede service, mooie mode- en kwaliteitsschoenen!

Correct geleverd

Snelle levering, prima in orde.

Snelle levering, prima in orde.

Duidelijke weergave aanbod, snelle verzending en levering met daarbij goede adequate communicatie!

Duidelijke weergave aanbod schoenen, snelle verzending en levering met daarbij prima communicatie!

Uitstekend geholpen op een manier die je tegenwoordig bijna niet meer tegenkomt. Zonder meer uitzonderlijk met uitstekende vakkennis en geweldige service

Snelle levering mooie schoenen

Prima service en een groot aanbod

Heb een nieuw paar Floris van Bommel schoenen gekocht en werd goed geadviseerd en geholpen.

De verkoper was uitermate vriendelijk en zeer accuraat! De schoenen zijn in 4 dagen in Spanje aangekomen. Ben heel blij met deze service, daar zoon maat 47 heeft en in Spanje dit ‘n moeilijk verkrijgbaar maat is en nu kan ik online de benodigde schoenen bestellen!!

Top assortiment, goede prijs en een fantastische services

Ruime winkel veel keus in diverse soorten schoenen . De keuze van standaard tot hele bijzondere schoenen van verschillende merken. De klant vriendelijkheid van het personeel is top daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. En het is een hele mooie winkel nee, een showroom van schoenen.

Mooi assortiment en goed geholpen

Ik kom hier al jaren en naar tevredenheid. Altijd een mooi assortiment schoenen en ik wordt prima geholpen.

Mooie schoenen, je wordt er prima geholpen en altijd vriendelijk Ook al koop je niets

Zie hierboven.

Fijne mensen die goed adviseren!!

Altijd goed geholpen. Niet opdringerig! Fijne winkel!!!

Ik koop er graag mijn schoenen

Goede kwaliteit en prettige hulp en advies, vriendelijke mensen in de winkel.

Heel fijn en vakkundig geholpen

👍heel fijn geholpen .

Het was prima

Ik werd heel prettig geholpen!

Gave schoenen en top geholpen!

Eindelijk een schoenenwinkel die het begrijpt! Heel goed, dwz eerlijk advies gekregen en heel blij met mijn aankoop!!

Prachtige Santoni’s voor een mooie prijs!

Schoenen werden heel snel en keurig verpakt geleverd.

snel

prima en snelle levering

Mooie laarzen, product zoals beschreven en snelle levering.

Mooie laarzen, product zoals beschreven en snelle levering.

Hoofdstraat 86

2202GA Noordwijk zh