Onze speelgoed was geweldig

Wij hadden een speelgoedkist besteld met naam en geboortedatum en het was geweldig mooi gedaan nog super bedankt hiervoor

Alweer fantastisch

Al jaren koop ik een koffertje als kraamcadeautje voor (de baby’s van) vrienden. Altijd een succes. Deze keer was het extra speciaal omdat mijn broertje vader is geworden.

Alles peima

Mooie tekendoos, snel geleverd

Heel tevreden!

Snelle reacties, mooie kist, vriendelijke dame!

Super leuk

Schattige spaarpot en was ook erg leuk ingepakt + een mooi kaartje.

ik ben heel tevreden

snelle service en altijd bereikbaar

geweldig

Ik vind het een super mooie speelkist ,maar volgende week gaat het na Pam toe als kraam kado

Snel geholpen, zeer fijne communicatie, zeer aardige omgang en wat een prachtige producten!

Prima product en snel ontvangen!

Meteen twee knuffels met naam besteld, zo leuk!

Vlot en snelle levering

Mooi product met mooie letters en prijs kwaliteit prima en snelle levering .

levering zoals gewenst

goed te bestellen prima product begeleiding goede aflevering geen enkel probleempje in het traject.

Mooi product geleverd

Prettige en snelle communicatie. Er wordt meegedacht en bestelling is snel geleverd.

Mooi product, fijn contact

Ik bestelde twee producten met naam. Eén voor elk kind. Ik was er alleen niet helemaal bij met m’n hoofd en typte per ongeluk twee keer dezelfde naam in. En kreeg dus twee producten met dezelfde naam erop. Oeps. Suzie heeft dit echt heel fijn opgelost :)

Mooie gepersonaliseerde speelgoedkist

Communicatie ging soepel en de levering was snel. De opdruk is ook in goede kwaliteit. Pakket werd goed ingepakt verzonden.

Super mooie bewaardoos!

Een bewaardoos als kraamcadeau gegeven met een foto van de kraam-shoot. Is erg mooi geworden! Verder duidelijke en vriendelijke communicatie.

Snelle levering en mooi item

Erg leuke spaarpot besteld, binnen 1 dag verzonden. Jammer dat PostNL vervolgens het liet afweten, maar daar konden zij niks aan doen. Spaarpot ziet er prachtig uit, met liefde gemaakt.

Ik ben ontzettend tevreden over de geboortebox. De communicatie verliep vlot en soepel – al mijn vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen: de box was prachtig samengesteld en tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uniek en persoonlijk kraamcadeau!

We zijn heel tevreden over het ons bestelde product. Het is van goede kwaliteit, levering was snel. Wij hebben een speelgoed bankje besteld voor onze kleindochter, met haar naam erop. Hij is boven verwachting mooi! Ik zal Het Winthager Shuuske aanbevelen bij bekenden.

Top!!!

Mooie poppewagen, heel schattig zoals deze persoonlijk gemaakt is met de naam van onze kleindochter, ze is er ook ontzettend blij mee!! Fijn telefonisch contact gehad, goede service en snelle levertijd. Absoluut een aanrader!!

Mooi!

Pietenmuts besteld in Maart ;) mét naam erop gedrukt. Product ziet er mooi uit en de levertijd was zeer snel

Super kwaliteit, snelle levering. Top!

Super kwaliteit, snelle levering. Top!

Klantvriendelijkheid ten top!

Heel goede ervaring!

Super service

Heel mooie letters van super kwaliteit. Zeer makkelijk aan te brengen. Snelle levering

Super fijne communicatie

Wat een heerlijk kraamcadeau is het geworden! Super fijne communicatie, top service en snelle levering. Echt een aanrader.

Prachtig wandelwagentje

De kwaliteit is voortreffelijk en de verzending heel snel en netjes.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal