Mooie poppewagen, heel schattig zoals deze persoonlijk gemaakt is met de naam van onze kleindochter, ze is er ook ontzettend blij mee!! Fijn telefonisch contact gehad, goede service en snelle levertijd. Absoluut een aanrader!!
Dank je voor je positieve review, Super fijn dat Noé blij mee is en wat leuk dat we foto van haar mochten ontvangen! En wat fijn dat jij ook met onze service tevreden bent. We hopen je weer bij onze webshop te zien :) Groetjes, Team Shuuske
Pietenmuts besteld in Maart ;) mét naam erop gedrukt. Product ziet er mooi uit en de levertijd was zeer snel
bedankt voor je review, je was er inderdaad vroeg bij ;) Super fijn dat je blij mee bent! we wensen Hanna heel veel plezier met haar pietenmuts. groetjes, Team Shuuske
Super kwaliteit, snelle levering. Top!
Dank je voor je review! wat leuk dat jij tevreden met de kwaliteit en levering bent. We wensen Noud heel veel plezier met zijn tankwagen! We hopen je weer terug te zien in onze webshop. Groetjes Team Shuuske
Heel goede ervaring!
heel erg bedankt voor je positieve review! heel fijn dat je goede ervaring had, dat maakt ons als team heel blij! We wensen Lars heel veel plezier met zijn hobbelpaard! Met vriendelijke groet, Team Shuuske
Heel mooie letters van super kwaliteit. Zeer makkelijk aan te brengen. Snelle levering
Anita, bedankt voor je review! Wat leuk dat je met de naamsticker tevreden bent, daar worden we zeer blij mee (: Groetjes, Team Shuuske
Wat een heerlijk kraamcadeau is het geworden! Super fijne communicatie, top service en snelle levering. Echt een aanrader.
beste katje bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent daar worden we zeker ook wel hee blij van. We wensen Fienne heel veel knuffel plezier met haar kussen! hopelijk kunnen we de volgende keer ook weer zo'n mooi cadeau maken. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, team Shuuske
De kwaliteit is voortreffelijk en de verzending heel snel en netjes.
Beste Natasja heel erg bedankt voor je review, Wat fijn dat je daar mee tevreden bent. We wensen Nora heel veel plezier met haar poppenwagen! Tot de volgende keer! Groetjes, Team Shuuske
Op tijd geleverd
Mooi cadeau.
Beste Janneke bedankt voor je mooie review, Fijn dat je tevreden mee bent! Wij wensen Nové veel spaar plezier. Tot de volgende keer! Lieve groet, team Shuuske
Mooie spullen, snelle levering en goede service
Dank je wel Karin voor de mooie beoordeling! Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent met alle aspecten van de bestelling :) We wensen Jurre een spaarpot vol centjes & een leven vol geluk! Tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Jammer dat naam op de knuffel gepakt is en niet geborduurd
Dank je wel Mariska, voor je beoordeling! Wat jammer dat de knuffel niet helemaal aan de verwachting voldoet. Helaas kunnen wij onze knuffels niet borduren. Echter, de naam is er niet zomaar op geplakt; die wordt er met een professionele hitte pers en hoogwaardige flex folie op bedrukt. Dit zal er niet zomaar af gaan en is gewoon veilig voor het kindje. We hopen dat Menno toch heel veel plezier van zijn knuffel heeft (en natuurlijk van zijn mooie spaarpot). Liefs, team Shuuske.nl
Super snelle levering van een heel leuk stoeltje met naam
Dank je wel voor de super review, Jeannet! Heel fijn dat alles naar wens is verlopen én snel geleverd was! We wensen Dani heel veel chill plezier van het mooie poefje. Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Voor de 2de keer een spaarpot besteld en deze was weer super mooi gemaakt .Precies zoals het geboortekaartje.Mijn dochter is er heel blij mee. Volgende keer weer.
Bedankt voor de top review, Bianca! Wat vinden we het leuk dat je voor de 2e keer bij ons bestelde! En nog leuker dat jij en je dochter zo tevreden zijn. Dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Bodi een spaarpot vol centjes & een leven vol geluk! Tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
De service is eindeloos! Via de app veel contact gehad over het ontwerp, alles werd besproken en niks was te gek. Ik zal dit zeker aan iedereen aanraden!! Tip: misschien een visitekaartje erbij doen? Dan weten mensen waar het vandaan komt en kunnen ze eventueel zelf iets bestellen. Dank je wel voor de top service!!
Dank je wel Susan, voor de geweldige beoordeling! Waauuw, dank je wel voor alle lieve woorden! Daar worden we echt heel erg blij van. Bedankt ook voor de tip, gaan we zeker doen! We wensen de carnavals vereniging heel veel plezier van de mooie kist, dat hij maar helemaal vol mag worden gemaakt met mooie herinneringen! En hopelijk tot de volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Enkel nog een laagje vernis op de dozen en de kleinkinderen kunnen aan de slag. Mooie belettering. Voor een tweeling jongen-meisje: duidelijk welke doos van wie is. Leuk extraatje.
Dank je wel voor de super beoordeling, Marleen! Heel fijn te lezen dat alles perfect is verlopen, daar doen we het voor! We wensen Elias en Fran veel speelplezier van hun mooie speelbakken. En hopelijk mogen we je volgende keer weer terug zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Een super mooie sensorische speelbak ontvangen voor mijn zoontje. Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit en mijn zoontje reageerde met mooi. Het ziet er heel mooi uit en de dieren zijn echt heel gaaf. Heel erg bedankt voor deze mooie speelbak ik ga vaker bij jullie bestellen!!!!
Dank je wel Romy, voor de geweldige review! Wat een lieve woorden, we worden er een beetje verlegen (en heel blij!) van :) We wensen Ximeno veel plezier van de mooie speelbak en zien je heel graag volgende keer weer terug op onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooie producten! Vriendelijke en behulpzame mensen. Snelle verzending!
Bedankt Jannie, voor de mooie beoordeling! We vinden het heel fijn te lezen dat onze service zo gewaardeerd wordt :) Doen we graag! We wensen Jamie heel veel plezier van de mooie speelbak & accessoires! Hopelijk tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snel verstuurd, duidelijke communicatie en prijs/kwaliteit zeer goed. PostNL wat minder fijn, maar kan verkoper weinig aan doen.
Hartelijk dank Glenn, voor de mooie review! Super fijn dat je blij was met ons stukje van de bestelling; jammer dat PostNL het een beetje liet afweten. We wensen Frits veel plezier van zijn bankje en hopen je in de toekomst nog een keer in onze webshop te mogen verwelkomen ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik heb een speelgoedkist voor mijn kleinzoon besteld. Drie jaar eerder hadden we ook een kist besteld voor zijn broer en we wilden graag dezelfde kleur en lettertype voor zijn naam. We kregen direct een mail terug met een afbeelding van onze bestelling drie jaar eerder. Superfijn!!
Dank je wel Monique, voor de fijne review! Wat zijn we blij dat jullie zo tevreden zijn over onze service en zelfs na 3 jaar weer bij ons terug komen :) Dat is toch wel een groot compliment! We wensen Luca heel veel plezier van zijn prachtige speelgoedkist en hopen je volgende keer weer terug te zien ♥ Liefs, team Shuuske
Makkelijk besteld en volgens afspraak geleverd.
Hartelijk dank voor de goede beoordeling Roy! Super fijn te lezen dat het bestellen makkelijk ging en de levering naar wens was :) We wensen Keet een spaarpot vol centjes & een leven vol geluk. Tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Leveren goed produkt
Bedankt Hans, voor de mooie review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over zowel onze service als ook ons product! We wensen Cato een spaarpot vol centjes en een hart vol liefde toe en hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle levering! Dochter is super blij met gepersonaliseerde Nijntje………
Bedankt voor de geweldige beoordeling Linda! Wat leuk dat je dochter zo blij is met haar Nijntje, dat tovert een lach op ons gezicht! :) We wensen Klea nog heel veel spaarplezier en hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Een aanrader om hier te kopen!
Bedankt voor de mooie beoordeling Marian! Wat leuk om te lezen dat je ons aanraadt om een cadeau te bestellen! :) We wensen Liz heel veel plezier van haar mooie poppenwagen en zien je graag weer terug in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooi geboorte cadeaubox laten maken van hout met dierenopdruk. Veel keuze
Dank je wel Anouk, voor de mooie review! Wat vinden we het leuk dat je zo blij bent met je bij ons bestelde cadeau! We wensen Miles heel veel plezier van zijn mooie speelbak en hopen je volgende keer weer terug te zien! ♥ Liefs team Shuuske.nl
Volgende keer graag weer.
Hartelijk dank Jaap, voor de mooie beoordeling! Wat super leuk om te horen dat je volgende keer graag weer bij ons bestelt! Dat is toch wel het beste resultaat dat we kunnen halen :) We wensen je heel veel plezier van de vrachtwagen met boomstammen en zien je graag terug in onze webshop ♥ Liefs team Shuuske.nl