Altijd correct en terugkoppeling via mail word gelijk opgepakt . Hoogwegt een tevreden klant en zien de kraamkoffertjes er superleuk uit!
Dank je wel voor de mooie beoordeling; Maureen! We zijn heel blij dat we telkens mooie koffertjes mogen maken voor jullie bedrijf. Dank je wel dat jullie al zo'n lange tijd jullie kraam cadeaus bij ons bestellen :) We hopen dan ook nog heel veel mooie koffertjes te mogen maken voor jullie! ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Leuke spaarpotje gekocht, kon last minute nog van alles veranderen wat hem fijn was (alleen is toen het formaat gewisseld, het ene spaarpotje ging van middel naar klein en de andere van klein naar middel maar begrijpelijk met al mijn veranderingen en verder geen probleem) heel blij met de beide producten en service!!
Dank je wel voor de fijne review, Jo-Anne! Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent met de producten en de service. Daar worden we heel blij van! En sorry van ons foutje met het formaat van de spaarpotjes, dat hebben we niet opgemerkt! We wensen de ontvangers van de spaarpotjes heel veel geluk & liefde toe! En hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien ♥ Liefs, team SHuuske.nl
Wat een leuk aanbod! Het uitkiezen van een cadeautje voor de eerste verjaardag van mijn neefje werd er zo niet makkelijker op. Uiteindelijk lastminute iets gepersonaliseerds gekozen. Bij de betaal bevestiging las ik dat gepersonaliseerde items iets langer duren ivm het maken.. [daar had deze tante niet bij stil gestaan] Na een mailtje is toch alles goed gekomen, woensdag besteld, vrijdag in huis en zondag een blij neefje!
Dank je wel Daisy, voor de super lieve review! Wauw, we worden er een beetje verlegen van; zoveel lieve woorden. Je tovert er een enorme glimlach mee op ons gezicht :-) heel erg bedankt daarvoor ♥ We hopen dat Tobias heel erg blij is met zijn mooie speelbak en dat hij er heel veel plezier van mag hebben. En we zien jou in te toekomst graag terug in onze webshop; voor het helpen met het verzorgen van de leukste cadeautjes ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Bedankt voor de mooie review, Vera! We vinden het fijn om mee te denken om samen tot een tof resultaat te komen. Leuk te lezen dat dat gewaardeerd wordt :) We wensen de ontvanger heel veel plezier van het mooie bankje in stijl van het geboortekaartje. Hopelijk tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle levering,mooi product!
Dank je wel Willy, voor de mooie beoordeling! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent :) Daar worden wij blij van! We wensen Femke heel veel plezier van haar mooie bankje, hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Leuke auto, goed materiaal, snelle levering.
Dank je wel voor de mooie review, Carla! Hartstikke fijn te lezen dat alle aspecten naar tevredenheid zijn :) We wensen Luca Zayn een vrachtwagen vol liefde toe; tot volgende keer in onze webshop? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Een vrachtwagen met opdruk besteld. Fijn contact gehad en overleg. Uiteindelijk een prachtig exemplaar mogen ontvangen. De kwaliteit is prachtig.
Dank je wel Anne, voor de super review. Wat fijn om zoveel mooie woorden te lezen; daar maakt ons hart een sprongetje van :) Het was een super leuke opdracht en we vinden het dan ook erg fijn dat jij net zo blij bent met het resultaat als wij zelf! We wensen Joris een vrachtwagen vol geluk toe en we hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Alles is helemaal naar wens. Na contact met de klantenservice is het snel verzonden
Dank je wel Aoleon, voor de top review! Super fijn dat je zo tevreden bent met zowel de snelle verzending als ook het ontvangen product. We wensen het nieuwgetrouwde koppel heel veel liefde & geluk toe ♥ en hopelijk mogen we je in de toekomst weer terug zien in onze webshop. Liefs, team Shuuske.nl
Ik had een spaarpot besteld waar ik graag het geboortekaartje van onze zoon op wilde. Het lukte niet goed om de afbeelding te verzenden. Ze hebben er alles aan gedaan om deze juist te krijgen voor de spaarpot, bedankt voor alle moeite en het prachtige resultaat!
Dank je wel voor de geweldige beoordeling, Dionne! Wat super fijn om te lezen dat onze service zo op waarde wordt geschat. We willen altijd samen met de klant het mooiste resultaat bewerkstelligen en zijn dan ook heel blij te horen dat je er zo tevreden over bent! We wensen Dai een vrachtwagen vol liefde toe en hopen je de volgende keer weer terug te zien ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Per mail contact gehad, snel reactie gekregen. Na mijn bestelling namen ze contact op met een verbeter suggestie. Mooi ingepakt verzonden.
Dank je wel voor de mooie beoordeling! Wat fijn te lezen dat onze service gewaardeerd wordt en dat je zo blij bent met het resultaat. Daar doen we het voor :) We wensen Sophie heel veel plezier van haar mooie tankwagen en hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Koffertje met naam ziet er weer heel mooi uit. Snel geleverd.
Dank je wel Ina, voor de super review! Wat vinden we het leuk dat je steeds bij ons terugkomt :) Dank je wel dat je zo trouw bent aan Shuuske! We wensen Fayenn een koffertje vol geluk & een leven vol liefde toe! Tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Het tandenborsje kwam mooi ingepakt aan. Toen mijn zoon z’n eerste tandje wisselde kreeg hij van mij dit tandenpoetsen met z’n naam erop. Hij was er erg trots op dat z’n tandje in dit mooie doosje kon stoppen!
Dank je wel Jose, voor de mooie review. Wat super leuk dat zowel jij als je zoontje zo blij zijn met het mooie tandendoosje! Super leuk om te horen dat het eerste tandje er al in zit :) We wensen Coen heel veel plezier met het tandendoosje; dat hij maar al zijn tandjes veilig mag bewaren. Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Elke keer een feestje om te mogen bestellen en ontvangen...
Dank je wel voor de fantastische beoordeling, Petra. Wat een leuke beoordeling; voor ons is elke order een feestje om te maken! Maar dat het dan voor jou als klant voelt als een feestje om te mogen bestellen en ontvangen dat maakt ons feestje wel compleet! We wensen Bowy een vrachtwagen vol liefde toe en hopen dat we nog vaak mogen zorgen voor een "feestje"voor jullie ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Kwam mijn bestelde product ophalen. Alleen had ik zelf een foutje doorgegeven. Deze hebben ze ter plekke nog veranderd.
Dank je wel Malissa, voor de mooie review! Een foutje kan iedereen gebeuren toch? Gelukkig konden we het gewoon goed en gauw oplossen, alsof het nooit was gebeurd :) Doen we graag! We wensen Owen een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde toe! Tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Al meerdere speelgoedkisten besteld en nooit problemen gehad. Dus tip top in orde.
Dank je wel voor de top review, Anita! Super leuk dat je steeds bij ons terugkomt; dat is toch wel de mooiste vorm van een mooie review! :) Elke tevreden klant is voor ons goud waard. We wensen Maxim heel veel plezier van de mooie speelgoedkist en hopelijk mogen we nog vaak mooie spulletjes voor je maken ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik heb echt hele goede ervaringen met Het Winthager Shuuske. Het zijn meedenkers, geven advies en zijn erg begripvol buiten het feit dat ze hun werk ook goed en mooi aanleveren! Dank jullie wel!
Dank je wel Nicole, voor de mooie beoordeling! Wauw, wat een lieve woorden; we worden er helemaal blij van :) Heel veel plezier van weer een mooie kussen in stijl geboortekaartje; hopelijk mogen we er nog veel voor je maken ♥ Liefs, team Shuuske.nl
fantastische service, out of box denken! erg klantvriendelijk
Dank je wel Conchita, voor de super review! Wat fijn dat je onze klantvriendelijkheid zo waardeert :) We wensen Alana heel veel plezier van haar mooie stapeltoren en hopelijk mogen we je volgende keer weer helpen bij het maken van een mooi cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Om dat ik wat onduidelijkheden had qua naam, mail contact gehad. Duidelijke instructie gekregen. Veel keuze mogelijkheden. In 1 woord TOP
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de persoonlijk service die wij bieden :) Daar worden we heel blij van! We wensen Thiméo een spaarpot vol centjes & een leven vol geluk toe. We hopen je in de toekomst weer te mogen terug zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle reactie op mail, uitstekend advies, mooie kwaliteit en snelle afhandeling van onze bestelling.Echt aan te bevelen!
Bedankt voor de top beoordeling, Erica! Wat zijn we blij met de lieve woorden die je schrijft :) dat tovert een grote glimlach op ons gezicht! We wensen jullie heel veel mooie logeermomenten om het koffertje te vullen met de mooiste herinneringen! Tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooi product, en snel verzonden
Bedankt voor de mooie review, Natascha! Wat fijn dat je tevreden bent met onze snelle service & de kwaliteit van het bestelde product. Heel veel plezier van de mooie herinneringskist en hopelijk tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
We zijn telefonisch goed geholpen toen we een vraag over onze bestelling hadden. Levering binnen een paar dagen, zoals was aangegeven. Wij zijn tevreden.
Dank je wel Theresa, voor de positieve review. We zijn heel blij te horen dat je zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en de snelheid van onze levering :) We wensen Zoey en Loïz heel veel plezier van hun mooie kraam cadeau pakketten & hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Er werd snel gereageerd en meegedacht. Het product is van goede kwaliteit. We zijn wederom zeer tevreden
Dank je wel Wendy, voor de mooie review! Wauw, wat vinden wij het fijn om zo'n tevreden berichten te mogen lezen :) Dat tovert een lach op ons gezicht! En wat was het ook weer een mooie opdracht ♥ We wensen Evan een leven vol geluk & een kist vol met de mooiste herinneringen! Tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Website is erg mooi en overzichtelijk. Bestelprocedure is wel heel hikkerig, aangezien ingevulde keuzevakjes steeds leegvallen als je naar bestellen doorklikt ( daar moet echt naar gekeken worden ! ) Verder loopt het dan goed. Account aanmaken; prima en vlot. Opvolgingen met bevestiging, factuur en track & trace mail; allemaal uitermate goed en snel. Product en verpakkingen; alles naar verwachting en de verzorging van het geheel was zichtbaar met liefde gedaan. Complimenten !
Dank je wel Coen, voor de mooie beoordeling en de waardevolle feedback! We begrijpen de opmerking over het bestelproces helemaal... goed nieuws! We zijn bezig met een nieuwe webshop waarin bestellen een stuk overzichtelijker en dus makkelijker zal gaan worden :) We wensen Oshea een spaarpot vol centjes & een leven vol liefde toe! Tot volgende keer, wellicht op onze nieuwe webshop? :) Liefs, team Shuuske.nl
Het loopfietsje ziet er super mooi uit, snelle levering en keurig verzorgd. Echt leuk om cadeau te geven.
Dank je wel Iris, voor de mooie review! Wat fijn dat je zo blij bent met alle aspecten van je bestelling; daar worden wij dan weer blij van :) We wensen Liam veel veilige kilometers met zijn mooie loopfietsje! En hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooi kwalitatief goede kist en in de ontwerpfase telkens snelle reacties en meerder opties om uit te kiezen. Zou er zo weer wat bestellen!
Dank je wel Vera, voor de fantastische beoordeling! Wat lief, zulke mooie woorden over onze service en ons item. Dat maakt ons trots! We wensen Julia heel veel plezier met haar mooie kist in de stijl van haar schattige kaartje ♥ en hopelijk zien we jou in de toekomst weer terug in onze webshop :) Liefs, team Shuuske.nl