Echt super mooie sticker letters ontvangen. Werd nog netjes gebeld over afmeting en wat dan het beste zou zijn, snel geleverd ook. Ik ben zeer tevreden!!
Hoi Sylvia, Super leuk om te horen dat je zo blij bent met de stickers! We hopen dat je de koffiehoek hebt kunnen oppimpen met deze stickers. Mocht je ooit nog leuke naamstickers willen, je weet ons te vinden ;) Lieve groetjes, Team Shuuske
Super mooi product
Hoi Lizzy, Wat leuk om te horen dat de spaarpot voor Loua zo goed is ontvangen. Bedankt voor de lieve review, we hopen jullie snel terug te zien in de webshop. Liefs, Team Shuuske
Wat ik besteld heb is ontzettend leuk. Alleen had ik heb inpakken erbij besteld en betaald maar dat was niet gebeurd.
Hoi Annette, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat het cadeautje niet was ingepakt. Sorry daarvoor! We proberen altijd extra oplettend te zijn met het inpakken van de cadeautjes, wat vervelend dat het net bij jullie bestelling mis is gegaan. We hopen wel dat Foss alsnog blij is met zijn cadeautjes en dat de spaarpot al aardig gevuld mag zijn. Liefs, Team Shuuske
De bestelling was snel.klaar en super mooi en ook nog eens leuk ingepakt. Bij het ophalen kwamen we terecht jn een gezellig knus bedrijf wat op een goed geoliede machine leek. De mensen zijn super aardig en wij komen hier zeker nog eens terug.
Hoi Cindy, Heel erg bedankt voor je leuke review. We vinden het altijd leuk om te lezen dat een cadeautje zo goed wordt ontvangen. Super leuk dat je onze werkplek zo tof vond! We vinden het zelf ook altijd super gezellig hier, dus leuk om te horen dat je het als klant ook zo ervaart. We kunnen niet wachten om je weer terug te zien in ons atelier! Lieve groetjes, Team Shuuske
Een super leuke gepersonaliseerde spaarpot gekocht, echt een aanrader. Ondanks dat ik aan de late kant was met bestellen, was hij er ruim op tijd. Dus echt een aanrader.
Hoi Lea, Bedankt voor je lieve reactie! We vonden het super leuk om de spaarpot voor Emma te maken! Het is dus extra leuk om je reactie te lezen. We hopen dat de spaarpot een leuke plek heeft gekregen op de slaapkamer van Emma en dat hij al aardig is gevuld. Lieve groetjes, Team Shuuske
Super goed geholpen aan de telefoon, De houten spaarpot auto-kiepwagen ziet er niet alleen mooi uit maar er kan ook mee gespeeld worden. Ik vind het een leuk geboorte kado. Zal de site zeker vaker bezoeken.
Goedemorgen, Wat super leuk om te lezen dat u zo blij bent met de kiepwagen! We hopen dat de kleine er ook veel plezier van ervaart en hopen u snel terug te zien in onze webshop. Lieve groetjes, Team Shuuske
2 geboorte cadeautjes besteld
Hoi Adriënne, Super leuk om te horen dat de spaarpotjes zo goed in de smaak zijn gevallen! We hopen dat de spaarpotjes van Minte en Lev al aardig zijn gevuld ;) en dat de spaarpotjes een mooie plek hebben op de kamers. Lieve groetjes, Team Shuuske
Voor ons kleinkind hebben wij een opbergbankje met naam besteld. Erg leuk, kwam goed verpakt aan en is makkelijk in elkaar te zetten. Het is een handig bankje en staat erg leuk in de kinderkamer.
Heel erg bedankt voor je super lieve review! We vinden het ook altijd super leuk om te horen dat onze producten zo mooi staan op de kinderkamers. We hopen dat het bankje nog steeds mooi staat op de kamer van Liz, en dat ze er veel plezier van mag hebben. Liefs, Team Shuuske
Volgens afspraak gemaakt. Kleinzoon al een blij mee zijn
Hoi Christa, Wat leuk om te horen! Dankjewel voor je lieve review. We hopen dat Zeno heel blij is met zijn stoere spaarpot! Lieve groetjes, Team Shuuske
Erg blij met mijn bestelde product (kussen laten bedrukken). Helaas bleek er achteraf een foutje in de tekst te zitten. Verzendkosten om aan te laten passen moest ik zelf betalen (ja ik had wel een ontwerp vóór het bedrukken gekregen, maar ligt hierdoor de verantwoordelijkheid voor de juiste tekst bij mij?). Dit dilemma in een nette mail gecommuniceerd, helaas kreeg ik hier geen reactie op.
Hoi Simone, Wat leuk om te horen dat het kussentje in de smaak was gevallen. Dat vinden wij altijd leuk om te horen. We vinden het heel vervelend dat er een foutje in de tekst zat. We vinden het jammer dat we hier niet zijn uitgekomen samen. Wel hopen we dat het kussentje alsnog een mooie plek heeft gekregen op de kamer. Lieve groetjes, Team Shuuske
Fijne webshop met een ruim aanbod van leuke kados.
Hoi Priscilla, Wat een leuke review dankjewel! We hopen dat het cadeautje goed in de smaak is gevallen! Liefs, Team Shuuske
er was iets niet leverbaar met mijn bestelling, ze belde zelf op met een ander voorstel! heel erg fijn
Hoi Madelief, Wat fijn om te horen dat mijn collega´s het voor je hebben kunnen oplossen! We hopen dan ook dat Lucas en Milan de speelgoedton een mooi plekje hebben gegeven. Liefs, Team Shuuske
Zie hierboven.
Hoi Monique, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met het cadeautje en bedankt voor je lieve review. We hopen dat er veel gespeeld wordt met de rijst. Liefs, Team Shuuske
Super leuk om je reactie te lezen! Dankjewel daarvoor. We hopen dat Sem blij is met zijn spaarpotje, en dat de spaarpot al aardig is gevuld ;) Liefs, Team Shuuske
Het Winthager Shuuske levert snel, zorgt ervoor dat de pakketjes goed ingepakt zijn en dat het risico zo klein mogelijk is dat deze stuk gaat. De keuze uit het assortiment is genoeg. Het is duidelijk hoe het cadeautje eruit komt te zien en wat je kan verwachten.
Hoi Sharon, Dankjewel voor je review, super fijn om te horen dat onze inpakkunsten worden gewaardeerd hihi. We doen ons uiterste best om jullie mooie cadeautjes heel aan te laten komen. Dankjewel voor het lieve compliment Lieve groetjes, Team Shuuske
Ik heb een dochter van13 jaar die autistische is en die vind zand helemaal geweldig !! Wij zochten een mooie bak met deksel ,en door te googelen kwamen wij uit bij het Shuuske. Nou wat een mooie bakken zeg Met naam en en print naar keuze ,en ook nog de kleuren van naam en print bepalen,TOP ! Na bestelling geplaatst met 4 kilo kinetische zand en wat spulletjes;Binnen 3 dagen in huis ! We hebben een hele blije dochter ,speelt er dagelijks mee! Mensen ik kan maar 1 ding zeggen KOPEN bij dit geweldige zaak op internet 100% Top ! Hartelijk dank !! allemaal 5 Sterren verkopers ;makers,van de prachtige bakken!! Hartelijke Groeten : Greet
Hoi Greet, Wauw wat een mooie review heb je geschreven! We vinden het echt super leuk om te horen dat Mirthe zo veel plezier heeft van haar mooie speelbak. Dat doet ons echt mega goed. We hopen dan ook dat ze er nu nog altijd van aan het genieten is. ;) We waarderen je lieve woorden heel erg en wensen Mirthe heel veel speelplezier <3 Lieve groetjes, Team Shuuske
Koop bij elke geboorte in familie- en vriendenkring een persoonlijk cadeau bij Winthager Shuuske. Omdat ik in de buurt woon, kan ik de pakketjes zelf ophalen. Eén heel gezellig bedrijf met spontane en hardwerkende mensen. Cadeautjes worden altijd mooi ingepakt en zien er heel mooi afgewerkt uit.
Hoi Nathalie, Wat leuk om te horen dat je regelmatig bij ons besteld en binnenwandelt! Super leuk vinden we dat ;) Heel leuk om te horen dat je ons bedrijf zo leuk vindt! Wij vinden jou ook leuk <3 Lieve groetjes, Team Shuuske
Hele fijne service, snelle levering en prachtig cadeau
Hoi Dayenne, Wauw wat een leuk cadeau heb jij samengesteld voor Mason! Speelbakken zijn altijd leuk om cadeau te doen. Hopelijk raakt ook Mason niet uitgespeeld met zijn leuke zandbak :) Lieve groetjes, Team Shuuske
Wij bestellen regelmatig koffertjes met naam als kraamcadeautje voor collega's. Altijd snelle levering, leuk ingepakt en een origineel cadeau!
Hoi Linda, Super leuk om te horen dat je regelmatig bij ons besteld voor je collega´s! We hopen dan ook dat de koffertjes altijd leuk worden ontvangen. Super fijn om jullie zo te kunnen helpen met onze persoonlijke cadeaus! Hopelijk kunnen we je snel weer een mooi koffertje toesturen. Lieve groetjes, Team Shuuske
De poppenwagen met naam is super mooi geworden. Ze waren super blij met het cadeau!
Hoi Chané, Wat leuk om te horen dat het cadeau zo goed is ontvangen. Daar doen we het voor ;) We hopen dat Romée nog altijd aan het genieten is van haar roze poppenwagen. Liefs, Team Shuuske
Al meerdere keren gebruik gemaakt van Shuuske. Altijd netjes en snel geregeld!!!
Hoi Dennis, Wat leuk om te horen dat je al vaker bij ons hebt besteld! Dat doet ons goed. We hopen dan ook dat Esmée veel plezier heeft van haar spaarpotje. Liefs, Team Shuuske
Ik wilde een aangepast ontwerp. Ik kreeg al de volgende dag een voorbeeld toegestuurd precies zoals ik bedoelde. Daarna snel gemaakt en geleverd!
Hoi Eveline, Bedankt voor je lieve review. We staan altijd voor je klaar als je andere wensen hebt of vragen! We hopen dat je veel plezier hebt van de naaidoos. Liefs, Team Shuuske
Xxx
Hoi Netty, Dankjewel voor je review! Hopelijk stonden de kerstballen mooi in de boom afgelopen jaar! Lieve groetjes, Team Shuuske
Duidelijke website met leuke cadeautjes Voor ieder budget wat te krijgen Heb je een vraag wordt deze snel en fijn beantwoord Super kwaliteit
Hoi Lia, Wat een leuke review om te lezen! Dat maakt ons erg blij. We proberen inderdaad ervoor te zorgen dat er voor ieder budget iets te krijgen is. Dus om dan terug te horen dat het onze lieve klanten ook opvalt is super leuk. We hopen dat Juul nog steeds in zijn schattige poncho past, en dat hij er nog veel plezier van heeft. Lieve groetjes, Team Shuuske
Snelle levering jammer dat ik verplicht geboorte datum erop moest zetten het was geen kraam kado
Hoi Lilian, Bedankt voor je review! Wat jammer dat je de geboortedatum er dan op hebt staan. Echter is het bij ons geen verplichting om een geboortedatum op het lijstje te doen. De volgende keer als je twijfelt of een aanpassing wilt mag je altijd even bellen of een mailtje sturen. Dat is geen enkel probleem! We laten de datum de volgende keer graag voor je weg. Hopelijk hebben Joshua en Jeppe wel veel plezier van de spaarpot en is hij al aardig gevuld ;) Liefs, Team Shuuske