Top Service

Zeer goede service

Uitstekende service!

Uitstekende service en snelle levering.

Leuke webshop met snelle bezorging

Leuke duidelijke webshop. Ik had een gepersonaliseerd lampje en deze kwam helemaal naar mijn wens aan. Mooi ingepakt en snelle bezorging.

Helemaal tevreden met uitstekende en snelle service!

Ik heb twee bestellingen geplaatst bij Winthager Shuuske. Beide keren naar volle tevredenheid ontvangen.

Duidelijk, goede service, snelle levering

Het kraamkado wat ik uitgezocht heb op de site is precies wat ik verwachtte. Met naam en geboortedatum in de kleur die ik uitgezocht had. Echt TOP!! En heel leuk ingepakt! Snelle levering en duidelijke communicatie.

Goed!

Goed!

Toppiej…!

Weer een super leuk spaarpotje mogen ontvangen.. dank je wel..

Mooi product

Mooie spaarpot met een houten omvang en glas met Naam en vergeet mij nietjes.

Super leuke poppenwagen met dekentje

Super service, snelle reacties en leuke cadeautjes!

Uitgebreid assortiment met heel veel leuke en bijzondere artikelen! Bestellen gaat simpel en snel. Snelle reacties en een hele goede service. Vergeleken met andere webshops in deze categorie, echt een mega aanrader!

Netjes en snel

Netjes en snel

Geweldig!

Website makkelijk te volgen, bestelling was zo klaar, betalen ging ook goed en makkelijk. Ruime keus! En tot slot was het er al met 2 werkdagen , ondanks het personaliseren! In 1 woord TOP!

Snelle en goede service op maat

Omdat we eerder hier al iets gekocht hadden kwamen we weer bij deze winkel. Weer heel goed en snel geholpen. Duidelijke afspraken gemaakt via de mail en mooi stevig ingepakt verzonden. Helemaal top bij Shuuske

Alles was prima

Levering goed gratis leuk potlood erbij Echt geweldig leuk

super!

Alles is makkelijk te bestellen, en wordt heel mooi verpakt afgeleverd!

Goede communicatie en snelle levering. En mooie armbandjes.

Prachtige gepersonaliseerde kist

Snelle verzending. Prachtig eindresultaat. Heel tevreden.

Geweldig!

Snelle levering en een mooi cadeautje

Goede en snelle service!

Snelle, prettige en duidelijke communicatie. Eindresultaat is super! Zeer tevreden!

Afgelopen week mijn bestelling geplaatst. Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Vervolgens binnen een paar dagen de bestelling al in huis. Heel snel dus, terwijl de bestelling gepersonaliseerd is. De cadeautjes zijn super mooi en met een grote glimlach uitgepakt en in ontvangst genomen! Bedankt voor de fijne service en de snelle levering!

Uitstekend geregeld netjes op de aangegeven tijd verzonden

De enveloppenkist die ik besteld had was precies volgens verwachtingen prima geregeld !

Mooi en solide

De speelgoedkar is mooi afgewerkt en solide. De bezorging stipt op tijd, heel tevreden. Er is 1 minpunt…de deksel is bekleed met een dun laagje kunstleer dat niet prettig ruikt en aanvoelt. Ik zou liever iets meer betalen voor een echt stuk leer zodat de hele doos/kar gewoon een generatie meegaat.

Bereikbaar en snelle afhandeling

Bereikbaar, mooie producten met scherpe prijs en snelle levering.

Erg leuk

De ontvanger vond het een onwijs leuk cadeau en speciaal i.v.m. de naam en jaartal die erop staan. Snel en netjes bezorgd.

Uitstekende service en snelle levering

Wij hebben als bedrijf al verschillende keren een bestelling geplaatst voor een geboorte kussen voor onze medewerkers. Altijd wordt er met je meegedacht en het eindproduct is altijd super. Niets dan lof!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal