Mooi assortiment en goede service
Hoi Hetty, Wat leuk om je review te lezen! We hopen dat de speelbak goed is bevallen en dat er veel gebruik van gemaakt wordt :) Liefs, Team Shuuske
Ze denken goed mee als het nodig is en zijn zeer flexibel. Ze hebben hele leuke, unieke artikelen voor een hele goede prijs en bestellen gaat supersnel en simpel! Echt een aanrader!!!
Hoi Germaine, Super leuk om te horen dat je onze artikelen zo leuk vind! We proberen een zo divers mogelijk assortiment te hebben zodat er voor iedereen iets te vinden is in onze webshop! We hopen dat de Houten laptop en de rammelaar in de smaak zijn gevallen en nog veel gebruikt worden. Liefs, Team Shuuske
Bestelling snel ontvangen en het resultaat van de spaarpotten met naam was zoals verwacht, heel leuk!
Hoi Keri, Wat leuk om te horen dat onze producten voldoen aan je verwachtingen! Super leuk om te horen dat je daar zo blij mee bent. Dit maakt ons ook heel blij :) De spaarpotjes van Mylan en Yoni hebben ongetwijfeld een mooi plekje gekregen op de kamer, en we hopen dat ze er nog lang plezier van hebben. Liefs, Team Shuuske
Ondanks vakantietijd snelle goede levering
Hoi Corrie, Heel fijn om te zien dat je pakket tijdens de vakantie alsnog snel binnen is gekomen! We doen altijd ons best om de bestellingen zo snel mogelijk klaar te maken en te versturen, dus het doen ons heel goed om te horen dat je daar zo blij mee bent! We hopen dan ook dat de beanbag van Loué een mooi plekje heeft gekregen en dat ze er veel plezier van heeft. Liefs, Team Shuuske
Goede en snelle service. Fijne communicatie!
Hoi Sanne, Super leuk om te lezen dat de communicatie met mijn collega zo goed is verlopen! Dat vinden wij super fijn om terug te lezen. We hopen dat je de naamstickers goed hebt kunnen gebruiken en dat ze een mooi plekje hebben gekregen. Liefs, Team Shuuske
Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Ook snelle reactie op de mail! Erg fijn!
Hoi Germaine, Bedankt voor je leuke review! We vinden het super fijn om te zien dat je ervaring met onze webshop zo goed was. We wensen Jace heel veel plezier met zijn geboortetoren en zijn knuffeldoekje. Liefs, Team Shuuske
Onlangs heb ik voor de derde keer in twee jaar een kraamcadeau besteld. Ook deze bestelling is weer van prima kwaliteit en goed verzorgd.
Hallo Lars, Wat super leuk om te horen dat je al vaker bij ons hebt besteld! Daar zijn wij mega blij mee. We hopen dan ook dat Mick (En de papa en mama van Mick) Blij zijn met de herinneringenkist. Mocht je nog eens bij ons willen bestellen en heb je vragen? Laat het ons dat gerust weten. We staan bij Shuuske altijd voor je klaar. Lieve groetjes. Team Shuuske
Alles naar verwachting
Hoi Mirjam, Heel fijn om te horen dat de speelauto naar verwachting was! We hopen dat jullie er veel plezier van mogen hebben. Lieve groetjes, Team Shuuske
Zeer snelle levering, met aandacht verpakt en inclusief feestelijke folie en linten
Hoi Blije opa en oma! Super leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met het cadeautje voor Lavínia! Dat maakt niet alleen opa en oma heel blij, maar ons als bedrijf ook! We vinden zulke reacties super leuk om te lezen. We wensen Lavínia dan ook veel plezier met haar poppenwagen en hopen jullie ooit nog terug te zien bij ons in de webshop. Lieve groetjes, Team Shuuske
Geen klachten over de bestelling alleen vond ik het onduidelijk dat jullie op vakantie waren. Pas na mijn bestelling kwam er een bericht dat het later verzonden werd.
Hoi Ria, Bedankt voor je lieve review! We zullen je feedback zeker meenemen naar de volgende vakantie! Dankjewl hiervoor. We hopen dat Julie blij is met haar kraampakket! Lieve groetjes, Team Shuuske
Al eerder bestelde ik een koffertje met naam als kraamcadeau. Het werd zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Het ziet er heel erg leuk uit en is van prima kwaliteit. Top!
Hoi Christine, Super leuk om te horen dat je zo blij bent met je bestelling bij ons! We hopen dat Stephanie net zo blij is met haar koffertje als dat wij zijn met jouw bestelling! Lieve groetjes, Team Shuuske
Mooie website overzichtelijk en goede nette spullen
Hoi Frans, Heel erg bedankt voor je goede review! Dat maakt ons super blij. Hopelijk zijn Niene, Svea en Suus blij met de armbandjes en genieten de jongens nog steeds van hun autootjes. Liefs, Team Shuuske
Eerste bestelling snel geregeld en geleverd. Tweede bestelling wacht ik nog op, wel fijn mail contact gehad, met verkeerde bestelling van mij, wat snel financiël goed geregeld is. Fijn bedrijf.
Hoi Petra, Wat leuk om te horen dat je eerste ervaring met ons positief was. We hebben het koffertje voor Abe met liefde voor jullie gemaakt en hopen dat het ook bij Abe in de smaak is gevallen! Liefs, Team Shuuske
Fijne Website. Makkelijk bestellen. Bij het ophalen van de bestelling, is het personeel, altijd vriendelijk en behulpzaam.
Hoi Marlie, Bedankt voor je review. Wat leuk dat je de bestelling bij ons in het atelier bent komen afhalen! We vinden het altijd leuk om contact te hebben met de mensen waar we de cadeaus voor maken. Dus kom gerust nog een keer langs bij ons in Voerendaal. Liefs, Team Shuuske
We wilden een houten poppenwagen bestellen, maar twijfelden over de kleur van de naam en het kussen en dekentje. Gelijk even gebeld en alleraardigst en vakkundig te woord gestaan. Als we die dag nou zouden bestellen werd het de volgende dag al bezorgd wordt; met naam erop! Het resultaat is prachtig!
Hoi Renate, Heel erg bedankt voor je review. We vinden het super leuk om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Je kunt ons altijd bellen voor vragen, of als er iets niet onduidelijk is! We hopen dat Marle blij is met haar poppenwagen en dat ze er nog steeds plezier van heeft. Liefs, Team Shuuske
Erg mooi en snel geleverd!
Hoi Jorieke, Heel erg bedankt voor je review. We hopen dat Dex veel plezier heeft van zijn gepersonaliseerde spulletjes! Liefs, Team Shuuske
Wat een leuke producten hebben ze bij het shuuske en wat een vriendelijk personeel.
Hoi Michelle, Bedankt voor je review! We vinden het super leuk om te horen dat je ervaring met onze webshop zo goed is bevallen. We hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, Team Shuuske
Superleuke collectie en snelle service. Ik ben fan & ga snel weer bestellen
Hoi Ezra, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je onze collectie zo leuk vind! We hopen je snel weer terug te zien en kunnen niet wachten op je nieuwe bestelling! Liefs, Team Shuuske
De geboortekussens van Shuuske zijn heel populair op onze afdeling. Bij iedere geboorte wordt er één besteld en de new born papa's en mama's zijn er heel blij mee. De kussens blijven leuk en misstaan ook zeker niet in een tienerkamer! Alle kussen worden mooi ingepakt en binnen een paar dagen gemaakt en verstuurd. Echt een aanrader!
Hoi Monique, Wat een leuke review heb je geschreven! Wij zijn heel blij om te horen dat de kussens die jullie bij ons bestellen zo goed in de smaak vallen bij de papa's en de mama's! Dat doet ons goed. Hopelijk zien jullie snel terug in onze webshop <3 Liefs, Team Shuuske
Goede kwaliteit producten
Hoi Oriella, Bedankt voor je review! Hopelijk hebben jullie veel plezier van alle producten die jullie bij ons hebben besteld. Liefs, Team Shuuske
Supergoede en snelle service en een prachtig product voor onze bruiloft!
Hoi Robin, Wat fijn dat we jullie bruiloft een beetje mooier hebben mogen maken met een enveloppenkist. Super leuk om te lezen dat het zo goed was bevallen! Hopelijk hebben jullie een prachtige bruiloft gehad <3 Liefs, Team Shuuske
Fijne website, uitgebreid assortiment en heel betaalbaar. Service is top! Ze reageren altijd supersnel als je vragen o.i.d. hebt. We bestellen hier altijd onze vaste kraamcadeautjes als er weer eens een baby is geboren bij één van onze collega's. Hier krijgen we altijd hele enthousiaste reacties op. Kortom, een echte aanrader!
Hoi Germaine, Super leuk om je review te lezen. We maken altijd met veel plezier jullie kraamcadeaus klaar en vinden het daarom ook zo fijn om te lezen dat hier altijd enthousiaste reacties op komen! Dat doet ons goed. <3 Liefs, Team Shuuske
Hoi Karola, Heel erg bedankt voor je leuke review! Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Liefs, Team Shuuske
Mooie site met heel veel leuke artikelen, ivm maken Kraammand iets besteld en het uitpakken was al een cadeautje. Snelle levering een echte aanrader. HEEL BLIJ MEE!!!
Hoi Mariëtte, Bedankt voor mega leuke review! Daar zijn we HEEL BLIJ MEE!!! We vinden het echt heel leuk om te lezen dat je onze producten zo leuk vindt. Hopelijk viel de kraammand in de smaak bij de mama! Lieve groetjes, Team Shuuske
Het product lag snel klaar om af te halen. Goede kwaliteit, vrolijke dame aanwezig bij afhalen!
Hoi Esther, Wat leuk om te horen dat je het zo gezellig vond bij ons in het atelier. We vinden het ook altijd leuk als de mensen de cadeaus komen afhalen! We hopen je snel terug te zien in ons gezellige atelier. Liefs, Team Shuuske