Snelle en correcte levering

Super service

Spaarpotje met naam, was exact zoals afgebeeld op de pagina! Heel leuk!

Perfect.

betrouwbaar

erg leuke spullen en snelle levertijd voor ons als bedrijf super handig

Wow heel blij met mij mooie houten bankje

Hele goede service!

Ik ben zeer tevreden! Snelle reactie op mijn vraag, goede service! En een super eindresultaat!

Werden nog netjes gebeld dat de naam die wij erop wilden hebben met een bepaald lettertype niet paste en welk lettertype we dan wilden. Super service en netjes binnen de genoemde tijd bezorgd.

Geweldig mooi

Ik heb voor onze kleinzoon een opberg,zit,rij bankje gekocht. Super mooi.

Mooi product

Mooi product. Jammer dat de bezorger het bij de buren heeft afgeleverd, want ik was gewoon thuis.

Leuke spaarpotten!

Erg leuke spaarpotten, maar ook keuzestress met al die kleuren en lettertypes, uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat!

Hier werd ik heel erg blij van!

Prima ervaring! Persoonlijke benadering en hulp bij een vraagje. Snelle afhandeling en bezorging met duidelijke track en trace. De ontvangers van het cadeautje waren ook erg blij!

Erg tevreden!

Product 100% naar wens, snelle levering. Zeer aanbevolen webwinkel.

Leuke traktor

Leuke traktor met naam en geboortedatum! Ervaring met GLS niet leuk (Geen Leuke Service): pakketje zou eerst op vrijdagochtend worden geleverd, maar werd maandagavond. De verpakkingsdoos behoorlijk verfromfraaid, maar de traktor gelukkig in goede staat!

Hele mooie bestelling ontvangen!

De bestelling is snel verzonden en ziet er prachtig uit! Fijne communicatie met het bedrijf. Een aanrader!

Supermooi

Heel mooi alleen spijtig dat het met stickers is en niet geverfd.

Top service, mooi product

Het gepersonaliseerde product (badjas met naam) was binnen twee werkdagen klaar. Omdat ik in de buurt woon kon ik de bestelling zelf gaan afhalen. Fijn dat dit op verschillende dagen/tijden mogelijk is. Zeer vriendelijke medewerkers en een mooi product, volledig naar wens.

Prima geholpen. Wij zij er erg blij mee

Precies zoals wij het in gedachten hadden

Goede en snelle service en een prachtig product

Leuk speelgoedkistje op wielen besteld voor mijn kleindochter.. Binnen een paar dagen kwam het pakket binnen. Heel netjes afgewerkt en gemakkelijk in elkaar te zetten.

Geweldige service

Goede communicatie door verkoper en goede service , mooie speel kist geworden en snel geleverd!

Ik bestelde een glazen spaarpot bedrukt met naam en bloemen. Er was ruime keuze in kleur en lettertype bedrukking, snelle levering, goede prijs. Helemaal tevreden!

mooie afwerking

Mooi resultaat en rappe service

Tevreden

Wat besteld, was snel binnen En erg mooi ! Ook super leuk ingepakt.

Ruim assortiment, goede service en snelle levering

Ruim assortiment, goede service en snelle levering

Super Serivce

Ik kocht een stapeltoren met een naamopdruk. De service is geweldig en alles is mogelijk. Daarnaast werd het product zeer snel verzonden. Veel dank

Snel en zeer tevreden

Snel pakketje ontvangen en was zeer tevreden.

Perfect behalve....

Behalve belettering. Is geplakt en gevaarlijk voor de kids!! Ik dacht dat de belettering erin gebrand zou worden.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal