Super service
Dank je wel Manfred, voor de mooie beoordeling! Wat vinden we het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service; daar maakt ons hart een sprongetje van! We wensen Renée heel veel plezier van de mooie loopfiets & we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met het verzorgen van een mooie cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Perfect.
Dank je wel Emine, voor de perfecte review! Wat maakt het ons blij om zulke enthousiaste beoordelingen te ontvangen, dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Ayla Lina een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde. We hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
erg leuke spullen en snelle levertijd voor ons als bedrijf super handig
Dank je wel Lucia, voor de mooie review! Wat fijn te lezen dat jullie ons betrouwbaar & snel vinden! We doen altijd ons best om mooie producten op een snelle maar zorgvuldige manier te leveren. We wensen Léopold veel geluk & liefde toe en gaan jullie nieuwste bestelling weer met net zoveel zorg behandelen ♥ Hartelijk dank voor het vertrouwen en tot de volgende keer! Liefs, team Shuuske.nl
Dank je wel Kim, voor de super lieve beoordeling! Wat worden wij blij van jouw enthousiaste reactie :) Zo leuk ! We wensen Bente heel veel plezier van haar mooie bankje en hopen jou weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske
Ik ben zeer tevreden! Snelle reactie op mijn vraag, goede service! En een super eindresultaat!
Dank je wel Felina, voor de super review! Wat super fijn om zoveel enthousiaste woorden te lezen, dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Ties heel veel plezier van zijn gave Speelgoedkist op wielen en zien je graag weer terug in onze (web)shop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Werden nog netjes gebeld dat de naam die wij erop wilden hebben met een bepaald lettertype niet paste en welk lettertype we dan wilden. Super service en netjes binnen de genoemde tijd bezorgd.
Dank je wel Angelique, voor de uitstekende review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de extra stapjes die we met liefde voor onze klant zetten. Daarvan doet ons hart een sprongetje! We wensen June heel veel liefde & geluk en hopen je volgende keer weer terug te zien op onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske
Ik heb voor onze kleinzoon een opberg,zit,rij bankje gekocht. Super mooi.
Dank je wel Claudia, voor de geweldige beoordeling! Wat vinden wij het leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met de speelgoedkist voor jullie kleinzoon :) Dat tovert een lach op ons gezicht! We wensen jullie Mason heel veel plezier van zijn mooie Speelgoedkist op Wielen en hopen jullie volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske
Mooi product. Jammer dat de bezorger het bij de buren heeft afgeleverd, want ik was gewoon thuis.
Dank je wel Hanneke, voor de mooie beoordeling. Wat jammer dat GLS het pakket bij de buren heeft afgeleverd; we gaan er melding van maken! Wel heel fijn te lezen dat het product in de smaak viel :) We wensen de stichting heel veel plezier met sparen; hopelijk tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Erg leuke spaarpotten, maar ook keuzestress met al die kleuren en lettertypes, uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat!
Dank je wel Jesca, voor de mooie beoordeling! Wat zijn we blij dat je de spaarpotten zo leuk vindt! :) Haha we snappen de keuzestress wel hoor; mocht je volgende keer ergens over twijfelen laat het dan gerust weten! We helpen altijd graag mee met kiezen :) We wensen alle kindjes heel veel spaarplezier en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Prima ervaring! Persoonlijke benadering en hulp bij een vraagje. Snelle afhandeling en bezorging met duidelijke track en trace. De ontvangers van het cadeautje waren ook erg blij!
Dank je wel Annie, voor de lieve beoordeling! Wat super leuk te lezen dat je er heel erg blij van werd, dat maakt ons op onze beurt dan weer heel blij :) Altijd leuk om zoveel waardering te lezen! We wensen Niko en Philip heel veel liefde & geluk toe en hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Product 100% naar wens, snelle levering. Zeer aanbevolen webwinkel.
Dank je wel Claudia, voor de super review! Wat vinden wij het fijn te lezen dat alles 100% naar wens was, daar maakt ons hart een sprongetje van :) We wensen Jace Bobby heel veel liefde & geluk toe en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Leuke traktor met naam en geboortedatum! Ervaring met GLS niet leuk (Geen Leuke Service): pakketje zou eerst op vrijdagochtend worden geleverd, maar werd maandagavond. De verpakkingsdoos behoorlijk verfromfraaid, maar de traktor gelukkig in goede staat!
Dank je wel Fred, voor de leuke beoordeling! We zijn blij te horen dat de traktor naar wens is :) Jammer dat GLS niet je favoriete pakketdienst is! Helaas is PostNietLeveren ook niet ieders favoriet *lol* Wel hebben we je feedback ter harte genomen en kan je in de webshop nu kiezen of je met GLS of PostNL geleverd wil krijgen :) We wensen Sem heel veel plezier van zijn mooie traktor en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
De bestelling is snel verzonden en ziet er prachtig uit! Fijne communicatie met het bedrijf. Een aanrader!
Dank je wel Annabel, voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat alle aspecten van de bestelling zo goed zijn bevallen, dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Romae heel veel plezier van haar mooie koffertje en spaarpot; hopelijk tot de volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Heel mooi alleen spijtig dat het met stickers is en niet geverfd.
Dank je wel Belinda, voor de mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat jullie de kist supermooi vinden! We doen inderdaad geen beschildering, dat zou onze producten een stuk duurder maken. Daarom hebben we gekozen om te stickeren met zeer hoogwaardig vinyl; zodat het mooi en betaalbaar blijft! :) We wensen Oona heel veel plezier van haar mooie kist; tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Het gepersonaliseerde product (badjas met naam) was binnen twee werkdagen klaar. Omdat ik in de buurt woon kon ik de bestelling zelf gaan afhalen. Fijn dat dit op verschillende dagen/tijden mogelijk is. Zeer vriendelijke medewerkers en een mooi product, volledig naar wens.
Dank je wel Aniek, voor de top review! Wat een lieve woorden, we worden er een beetje verlegen van :) Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel onze service als ook het product! We wensen Bowy heel veel warme momenten in haar mooie badjas en hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien bij Shuuske ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Precies zoals wij het in gedachten hadden
Dank je wel Thijs, voor de mooie beoordeling! Wat fijn te horen dat het helemaal zo is geworden als jullie in gedachten hadden! Dat maakt ons heel blij :) We wensen Fenna heel veel plezier van haar mooie bankje en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Leuk speelgoedkistje op wielen besteld voor mijn kleindochter.. Binnen een paar dagen kwam het pakket binnen. Heel netjes afgewerkt en gemakkelijk in elkaar te zetten.
Dank je wel Petra, voor de mooie beoordeling! Wat worden wij blij van zulke lieve woorden :) Dat maakt ons werk nou zo leuk! We wensen kleindochter Emilie heel veel plezier van haar mooie speelgoedkist en hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen met mooie cadeaus ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Goede communicatie door verkoper en goede service , mooie speel kist geworden en snel geleverd!
Dank je wel Mitchella, voor de geweldige beoordeling! Wat vonden we het leuk om deze kist te mogen maken! Alle cadeautjes zijn leuk om te maken, maar eentje in de stijl geboortekaartje vinden we extra leuk :) Super blij worden we dan ook als de besteller er zo tevreden mee is. We wensen Bibi heel veel plezier van haar mooie, unieke kist en hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik bestelde een glazen spaarpot bedrukt met naam en bloemen. Er was ruime keuze in kleur en lettertype bedrukking, snelle levering, goede prijs. Helemaal tevreden!
Dank je wel Erna, voor de top review! Wat super leuk om zoveel enthousiasme te lezen, daar maakt ons hart een sprongetje van :) We wensen Emma een spaarpot vol centjes & een leven vol geluk! Tot volgende keer in onze webshop? ♥ Liefs. team Shuuske.nl
Mooi resultaat en rappe service
Dank je wel Christine, voor de mooie beoordeling. We zijn heel blij te lezen dat je tevreden bent met onze service en met het resultaat! Daar worden we vrolijk van :) We wensen Cyriel een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde toe. Hopelijk mogen we volgende keer weer helpen met een mooi cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Wat besteld, was snel binnen En erg mooi ! Ook super leuk ingepakt.
Dank je wel Antoinette, voor de mooie review. We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent met het snelle leveren, het product en onze inpak-skills :) Dat tovert een lach op ons gezicht! We wensen Maes een spaarpot vol centjes & een leven vol geluk! Zien we je volgende keer weer in onze webshop? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ruim assortiment, goede service en snelle levering
Dank je wel Inge, voor de mooie beoordeling! Wat vinden we het fijn te lezen dat je zo tevreden bent met alle aspecten van de bestelling. Dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Bosse een koffertje vol geluk & een hart vol liefde toe! Tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik kocht een stapeltoren met een naamopdruk. De service is geweldig en alles is mogelijk. Daarnaast werd het product zeer snel verzonden. Veel dank
Vielen Dank Kevin, für den super Review! :) Freut uns das das Pakket gut angekommen ist und du damit zufrieden bist! Vielen Dank auch das du unsere Service so magst! Wir hoffen dir bald wieder zu sprechen :) Liebe Grüsse, team Shuuske.nl
Snel pakketje ontvangen en was zeer tevreden.
Dank je wel Alena, voor de super mooie review! Heel erg fijn te lezen dat je zo tevreden bent; dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Cas, Melle & Lune een koffertje vol geluk! Tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Behalve belettering. Is geplakt en gevaarlijk voor de kids!! Ik dacht dat de belettering erin gebrand zou worden.
Dank je wel Will, voor de mooie review! Al onze producten worden bedrukt met hoogwaardig vinyl die niet zomaar loslaat. Branden kunnen we helaas niet, bovendien zou de bedrukking dan nooit in kleur kunnen. We wensen Luuk heel veel plezier van zijn mooie brandweerwagen & hopelijk tot volgende keer in onze webshop Liefs, team Shuuske.nl