super mooi persoonlijn kraamcadeau,
Hoi Daisy, Super fijn dat het bankje met de stijl van het geboortekaartje zo goed is bevallen! Wij hopen dat het een mooi plekje heeft gekregen. Liefs, Team Shuuske
Wat ik besteld had was 1 item niet voorradig en een foutje in online shop systeem!? Werd meteen gebeld over hoe en wat & is zeer vlot & correct opgelost.
Hoi hoii, Heel erg bedankt voor deze leuke review! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Hopelijk is Mart blij met zijn cadeaus :) Liefs, Team Shuuske
Mooi eindproduct, snelle levering. Zeker aan te bevelen.
Hoi Marjo, Wat leuk dat je de spaarpot mooi vind! We hopen dat Lucas er ook heel blij mee is! Liefs, Team Shuuske
alles wat afgesproken is ook geregeld en hebben er alles aangedaan om het zo snel en goed mogelijk te regelen
Hoi Sraar, Wat leuk om te horen dat je ervaring met onze webshop zo positief is! Wij hopen dat Noah blij is met zijn stoere loopwagen! Liefs, Team Shuuske
Prachtige gepersonaliseerde kist , uitstekend verzonden een goede kwaliteit. Vriendelijk te woord gestaan, heel goed en fijn bedrijf
Hoi Amber, Wij vinden het super leuk om Gepersonaliseerde kisten te maken en waren ook erg enthousiast over je aanvraag! We hebben hem met liefde gemaakt en hopen dat hij een mooi plekje heeft gekregen. Fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn. <3 Liefs, Team Shuuske
Ik ben fijn geholpen toen ik via de whatsapp een vraag stelde over de juiste kleur. Daarna kwam het pakje snel aan. Netjes verpakt. met een leuke kaart en sleutelhanger. top.
Hoi Irma, Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen met het uitkiezen van de juiste kleur. Hopelijk is Boaz super blij met zijn mooie speelgoedkist. Liefs, Team Shuuske
Superlief en prachtig ingepakt dankjullie wel!
Hoi Chaimae, Wat leuk dat jij een van onze Nijntjes hebt gekocht! Wij hopen dat Moussa er heel blij mee is. We hebben het cadeautje met liefde ingepakt <3 Liefs, Team Shuuske
Snelle service en mooi spul Is nu de 2 de keer dat ik er wat bestel en zou het zo weer doen blij met de cadeautjes
Hoi Anoek, Wat leuk dat je weer een cadeautje hebt gekocht bij ons! We vinden het leuk om te weten dat jij net zo blij wordt als dat wij worden van de cadeautjes! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webshop! Liefs, Team Shuuske
Ik heb twee kneusjes gekocht. En die waren heel snel bezorgd.
Hoi Mannie, Wat leuk dat twee van onze kneusjes hebt gekocht! We hopen dat jullie er blij mee zijn en er veel plezier van mogen hebben. Liefs, Team Shuuske
Ik kwam op de website terecht via Google en heb hier absoluut geen spijt van. Bestellen ging heel makkelijk, er is heel veel keuze in elke prijscategorie. De optie om bepaalde cadeautjes te personaliseren vond ik onwijs leuk, ook dat men direct een kaartje kan toevoegen ervaarde ik als onwijs fijn. Bestelling werd binnen 3 werkdagen geleverd ( met gepersonaliseerde cadeautjes). De ontvanger vond het cadeau onwijs leuk. Ik zal Het Winterhagen Shuuske dan ook zeker aanbevelen bij anderen.
Hoiiii Esther, Wat worden wij blij van deze review. Dit is waarom wij ons werk zo leuk vinden! Heel fijn om terug te lezen dat het zo goed is bevallen in onze Webshop. We hopen dat Yens net zo blij is met zijn onderwaterwereld als dat wij zijn met deze review! <3 Liefs, Team Shuuske
Houten spaarpot in de vorm van een vrachtwagen besteld met naam. De vrachtwagen is redelijk van kwaliteit, maar de wieltjes lopen bv niet lekker. Heb zelf een schroef in het afsluitklepje geboord. Zonder schroefje kan je wel heeel makkelijk de gespaarde centjes eruit halen. De naam imprint kan wat groter. Ik had een vrij korte naam van 4 letters opgegeven. Dat valt vrij klein uit. Verder wel tevreden.
Hoi Jeroen, De spaarpotten zijn handgemaakt. Daardoor kan het soms voorkomen dat sommige wieltjes minder goed draaien en sommige klepjes makkelijker open gaan dan andere. Gelukkig heeft u het goed kunnen oplossen. Mocht dit nog een keer voorkomen neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij graag. Hopelijk is Jari alsnog blij met zijn super stoere vrachtwagen! Liefs, Team Shuuske
Duidelijk hoe te bestellen en snel opgestuurd
Hoi Lara, Wat leuk om te lezen dat het spaarpotje zo goed is bevallen! We wensen Kyan veel spaarplezier! Liefs, Team Shuuske
Nog steeds niet ontvangen
Het is goed kwaliteit. Handig in elkaar te zetten en staat erg leuk in de woonkamer
Hoi Sharon, Super leuk dat je zo blij bent met het speelgoedbankje voor Novi! Wat leuk dat ze haar eigen bank in de woonkamer heeft staan! Echt heel tof! We hopen dat jullie er veel plezier van zullen hebben. Liefs, Team Shuuske
Mooi ingepakt! Het cadeau werd leuk ontvangen door de kersverse ouders.
hoi Annika, Wat leuk om te horen dat het cadeau zo goed is ontvangen! Hopelijk heeft Linde er veel plezier van. Liefs, Team Shuuske
Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Bestelling werd na drie dagen al geleverd, keurig verpakt in een doos.
Hoi Rick, Super fijn dat jullie blij zijn met de poppenwagen voor Noé Joaïa! We wensen haar veel plezier ermee! Liefs, Team Shuuske
services van Shuuke is helemaal top alles os naar wens verlopen
Hoi Wilma, Bedankt voor je leuke review! Hopelijk is Zeno blij met zijn bankje en sleepwagen! Liefs, Team Shuuske
mijn kleindochter is er erg blij mee
Hoi Monique, Wat leuk om te horen dat Louèn zo blij is met haar cadeau! Hopelijk heeft hij een mooi plekje gekregen in de kamer! Bedankt voor je review. Liefs, Team Shuuske
Snelle levering. Mooie prijs. Uniek kado
Hoi Barry, Hopelijk is Diana blij met haar kado! We vinden het heel fijn om te horen dat onze service zo goed bevallen is. Bedankt voor je review! Liefs, Team Shuuske
Een verjaardagskadootje besteld voor een 1 jarig meisje. Het kado kon ik helemaal personaliseren en het is snel verzonden. Goede service en klantvriendelijkheid.
Hoi Mieke, Super leuk dat je zo blij bent met het gepersonaliseerde cadeautje! Wij vonden het ook super leuk om voor Ivy te maken. Hopelijk heeft ze er veel plezier van. Liefs, Team Shuuske
Ik had een houten poppenwagen en koffertje met naam besteld; heel snel geleverd en heel degelijk en mooi materiaal. De ontvangers van het cadeau waren er superblij mee!
Hoi Marian, Wat fijn om te horen dat Julia het cadeau zo mooi vond! Wij wensen haar heel veel plezier met de wagen en haar nieuwe knuffel vriendje! Liefs, Team Shuuske
Spaarpot besteld met naam in goud en heb. Datum Duidelijke communicatie, snelle reactie en prachtig ingepakt Met liefde gemaakt en verstuurd Heel bijzonder
Hoi Henny, Wat fijn om te horen dat u de ervaring met ons en onze webshop zo ervaren heeft. Wij hebben het spaarpotje voor Elina Klein met heel veel liefde voor jullie gemaakt. Wij wensen jullie veel spaarplezier en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Team Shuuske
Prachtig koffertje. Mooi en zorgvuldig verstuurd.
Hoi Dia, Heel erg bedankt voor je review! Wij vinden het fijn om te horen dat jullie het koffertje mooi vinden! Wij hebben het met alle liefde voor jullie gemaakt Liefs, Team Shuuske
Ziet er prachtig uit en snelle levering
Hoi Ingrid, Dankjewel voor je review! we wensen Julian heel veel spaarplezier! Liefs, Team Shuuske
Prettig
Dank je wel El, voor de leuke review! Wat fijn dat jullie een goede ervaring hebben gehad met onze webshop, dat tovert een lach op ons gezicht! We wensen Jason een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs. team Shuuske.nl