Wij hebben hier een mooi kraamcadeau besteld. Het product was van goede kwaliteit, snelle levering, goed verpakt, goede en snelle communicatie.
Dank je wel Deborah, voor de mooie review! Wauw, zoveel lieve woorden! Dat tovert een lach op ons gezicht :) Super fijn te lezen dat alle aspecten zo goed bevallen zijn. We wensen Matthias heel veel plezier van zijn mooie cadeaus, hopelijk tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Xxxxx
Dank je wel Johnny, voor de geweldige beoordeling! :) Super fijn om een 10 te krijgen, daar maakt ons hart een sprongetje van! We wensen Noah een leven vol mooie avonturen. Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik zou familie en vrienden zeker aanraden
Dank je wel Zahra, voor de mooie review! Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en ons bij familie en vrienden wilt aanbevelen; daar doet ons hart een sprongetje van :) We wensen Salih Elyesa heel veel plezier van haar mooie kraamcadeau pakket, hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ LIefs, team Shuuske.nl
Ik ben heel tevreden. Hele mooie spaarpot met naam. 2 keer besteld beiden tevreden
Dank je wel Raziye, voor de mooie beoordeling! Wat super fijn om te lezen dat je al 2 keer bij ons bestelde en beide keren zo tevreden bent, dat maakt ons heel blij! :) We wensen Salih Elyesa een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
De gepersonaliseerde herinneringendoos is een mooi en uniek kraamcadeau; vriendin was er super blij mee! Met een kaartje en sleutelhanger erbij en al.
Dank je wel Sophia, voor de super beoordeling! Wat vinden wij het fijn om jouw enthousiasme te lezen en dan ook nog eens te zien dat de ontvanger van het cadeau er ook zo blij mee is! Dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Chloé een kist vol waardevolle herinneringen toe & hopen je volgende keer weer te mogen helpen met een mooi cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Spaarpot met naam besteld, zeer mooi en snel geleverd!!
Dank je wel Conny, voor de mooie beoordeling. We zijn blij te lezen dat de spaarpot goed in de smaak viel & dat hij snel geleverd was! Daar maakt ons hart een sprongetje van :) We wensen Mees een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde toe! Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
We hebben houten speelbak besteld, gepersonaliseerd. Het is prachtig geworden, mooi ingepakt met klein boekje cadeau. Onze kleindochters waren blij met hun kadootje. En ook nog binnen 3 dagen geleverd, ongelooflijk. Echt top service.
Dank u wel Agata, voor de prachtige review! Wauw, wat een lieve woorden! Wat vinden wij het altijd fijn om te lezen dat zowel de gever als ook de ontvanger blij is met het gekochte cadeau :) En heel leuk dat u ook ons kleine extra cadeautje waardeert, dat maakt ons blij! We wensen Mila & Indy heel veel speelplezier van hun mooie speelbak en hopen dat we u in de toekomst vaker mogen helpen met het maken van een mooi cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Bestelde 2 spaarpotten met naam. Bleek dat de namen niet waren doorgekomen bij de bestelling. Er werd direct contact gezocht om het uit te klaren. Binnen enkele dagen mochten wij de zorgvuldig verpakte spaarpotten ontvangen.
Dank je wel Eline, voor de super beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je onze service, maar ook onze producten zo waardeert :) Daar worden we blij van! We wensen beide kindjes een spaarpot vol centjes en een hart vol liefde! Tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Vriendelijke mensen en een snelle, goede service. Producten van goede kwaliteit en super leuk om in huis te hebben!
Dank je wel Jeannine, voor de lieve beoordeling! We vinden het altijd super tof als we iets moois voor jullie Dansschool mogen maken; worden we heel blij van :) We wensen iedereen veel plezier met de gave kerstbal met logo en zien je graag snel weer terug ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Woensdag avond besteld, een slaapzak met bedrukking . Bij opmerkingen aangeven of het misschien nog lukte om voor de kerst te ontvangen en vrijdag ontvangen. Mooie slaapzak met een mooie bedrukking. Leuk ingepakt. Ontvanger was er ook erg blij mee . Super bedankt en voor herhaling vatbaar!
Dank je wel Francis, voor de mooie review! Wauw, wat fijn om te lezen dat je blij was met zowel de verzending, als ook de slaapzak zelf én de inpak service! Dat tovert een grote glimlach op ons gezicht :) We wensen Vida veel heerlijke dromen in haar mooie slaapzak & hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Teleurgesteld en verbijsterd dat ik voor een brievenbuspakketje van 40 gram €6,95 verzendkosten heb moeten betalen!! Twee postzegels waren voldoende om dit te versturen (€1,92)
Dank je wel Mary, voor de beoordeling! Super fijn te lezen dat de bestelde sticker naar wens is! We begrijpen de teleurstelling over het verzendbedrag, laat me proberen uit te leggen waar dit vandaan komt. Wij kiezen er voor de veiligheid voor om al onze pakketjes met track & trace te verzenden, dit kan helaas niet met postzegels. Bovendien verkiezen wij een stevige verpakking boven een dun envelopje, zodat de sticker heel en ongekreukt aankomt. Het verpakkingsmateriaal, de verzendkosten (wij als bedrijf betalen een hoger tarief dan een particulier) en het feit dat we er speciaal voor naar een PostNL Punt rijden zorgen ervoor dat wij helaas niet ontkomen aan de verzendkosten. (normaal verzenden wij alles met GLS, dat wordt bij ons opgehaald, maar zij bieden geen brievenbus post aan). Hopende op je begrip! We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van de mooie sticker ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Overzichtelijke site. Leuke en gevarieerde artikelen. Klein minpuntje, leuk verpakt is niet echt speciaal, is iets wat jezelf ook kunt, gewoon ingepakt met een strik.
Dank je wel Berry, voor de leuke beoordeling! Fijn te lezen dat je zo blij was met ons assortiment :) Daar worden wij dan weer blij van. Jammer dat je wat minder blij was met onze inpakservice; we doen altijd ons best om alles mooi feestelijk te verpakken zodat onze klanten zelf alleen nog maar het cadeautje hoeven geven. We zullen ons best blijven doen! Hopelijk heeft Sem heel veel plezier van zijn mooie cadeaus en zien we je volgende keer weer terug in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Wij hebben hier 2 kinderkoffertjes met naam besteld. Duidelijke website met ruime keuze. Mogelijkheid om kleur koffertje, afbeelding en lettertype voor naam uit te kiezen en van dit alles ook nog de kleur. Snelle levering. Erg tevreden.
Dank je wel Chris, voor de mooie review! Wat fijn om zoveel lovende woorden te lezen, daar doet ons hart een sprongetje van :) Fijn dat zowel de cadeaus als ook de snelle levering helemaal naar tevredenheid was! We wensen Casper & Ruben een koffertje vol liefde en een leven vol geluk! Tot volgende keer in onze webshop? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Grote kumeuzemigelijkheid uit producten en zeer snelle levering net voor de kerst.
Dank je wel mevrouw Darp, voor de super beoordeling. Wat zijn we blij te lezen dat ons assortiment zo aanspreekt & dat zowel ons product als ook de snelle levering in goede aarde is gevallen! Dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Marin Aurora een koffertje vol liefde & geluk! Hopelijk mogen we volgende keer weer helpen met het maken van een mooi cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Het cadeau was makkelijk te bestellen via de website (al was het moeilijk om te kiezen tussen al die leuke dingen). Correcte afwikkeling. Ik had iets niet goed aangeklikt en ze belden binnen een uur op om alles goed af te stemmen. Dat vind ik erg netjes. Het cadeau werd snel geleverd. Prima!
Dank je wel Freddy, voor de mooie review! Wat leuk om te lezen dat kiezen moeilijk was :) En fijn te lezen dat ons stukje extra service zo gewaardeerd wordt, dat maakt ons heel blij! We wensen Bas uren speelplezier met zijn mooie toolbox & hopelijk tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Dank je wel Natascha, voor de top beoordeling! Heel fijn om te lezen dat onze service & product zo in de smaak viel; daar maakt ons hart een sprongetje van! We wensen Mitch heel veel speelplezier met zijn mooie speelbak, hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Fantastische service gekregen van Suzie. Meegedacht met het cadeau en het resultaat is geweldig. Mooie kwaliteit en geweldig dat je cadeaus zo persoonlijk kunt maken.
Dank je wel Sacha, voor de fantastische review. Juist dat meedenken maakt ons werk nóg leuker! Fijn dat je zo blij bent met het resultaat dat we samen hebben bereikt; dat tovert een lach op ons gezicht :) We wensen Sacha & Yorni veel liefde & geluk toe, we hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien op onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle levering en altijd leuke houten speelgoed spullen voor onze kleinzonen
Dank je wel Petra, voor de lieve beoordeling! Zo leuk dat jullie altijd bij ons terugkomen voor cadeautjes voor jullie lieve kleinzonen :) Dat maakt ons heel blij! We wensen de kleine mannen heel veel plezier van hun mooie speelgoed & hopelijk tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Een hele ruime keuze cadeau´s die volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Heel duidelijk overzicht en makkelijk bestelbaar! Toen mijn pakket aankwam stond ik versteld. Zo´n ontzettend mooie spaarpot dat ze gemaakt hebben voor me! Helemaal naar mijn wensen en hoe ik het voor ogen had! Hartelijk bedankt!
Dank je wel Sharon, voor de fantastische review! Wat een lieve woorden, we worden er een beetje stil van :) Heel fijn om te lezen dat ons cadeau & service zo goed ontvangen is! We wensen Odilon een spaarpot vol centjes & een hart vol geluk ♥ Tot volgende keer? Liefs, team Shuuske.nl
Uitstekende service. Snel klaar, en ontzettend leuk ingepakt.
Hoi Marlies, Wat fijn dat jullie het cadeautje zo leuk vonden! Hopelijk kan Sef zich lekker opwarmen in de leuke badjas! Liefs, Team Shuuske
Heel fijn geholpen en een prachtige speelgoedkist voor mijn dochter ontvangen !
Hoi June, Bedankt voor je review! We vonden het super leuk om de kist in de stijl van het geboortekaartje voor jullie te maken! Wij vonden de kist ook echt super mooi geworden en vinden het leuk dat jullie er net zo blij mee zijn als wij. We wensen jullie en Loua heel veel plezier ervan. Liefs, Team Shuuske
de kar is helemaal in de smaak gevallen bij de kersverse ouders!
Hoi Wilma, Super leuk om terug te horen! We wensen de kersverse ouders veel plezier met de speelgoedkist voor Ties! Liefs, Team Shuuske
?
Hoi Fam Faaij, Hopelijk is de speelgoedkist goed bevallen! Als er nog vragen zijn horen wij het graag! Liefs, Team Shuuske
geweldige nazorg, nadat een kerstbal door eigen toedoen was gevallen hebben we in zeer korte tijd een nieuwe mogen ontvangen (niet kosteloos) en een attentie voor de kleine meid waarvoor de kerstbal bedoeld was.
Hoi Jan, Wat worden wij blij van zo'n leuke review zeg! Gelukkig is alles goedgekomen en hebben we je goed kunnen helpen. Hopelijk hangen de kerstballen ondertussen al heel in de boom! Liefs, Team Shuuske
Hele snelle levering en de bestelde producten voldoen aan al mijn verwachtingen. Ik heb met veel plezier de gepersonaliseerde kadootjes voor de kleinkinderen gemaakt en ze zijn echt superschattig geworden!