Snelle levering, leuke cadeaus

Mooie voorbeelden online, snel geleverd. De kwaliteit had ik wel iets hoger verwacht om eerlijk te zeggen, daarom 3 sterren ipv 4

Snelle levering, leuke cadeaus

Leuk cadeau!

Erg leuk cadeau! Echter is het jammer dat het cadeau niet ingepakt was. Ik heb er enkel inpakpapier bij gekregen.

Leuk cadeau!

Snel en ziet er mooi uit, werd er blij van

Snel en ziet er mooi uit, werd er blij van

Mooi product en goede service

Mooi product en goede service

Leuke site met goeie service! Ik heb een cadeau besteld en deze kon ik helemaal I gepakt laten leveren. Top gewoon! Daarbij ook een lief klein cadeautje voor mijn kleine meisje. Heel lief!

Het product wat ik heb besteld is kapot bezorgd

Ik had een spaarpot met naam besteld maar deze viel bij het uitpakken al uit elkaar… de lijm heeft niet goed geplakt dus heb dit zelf moeten maken…. Baal hier enorm van want heb hier best wat voor betaald!

Bijzonder goede service!

Service en klantvriendelijkheid scoren!

Bijzonder goede service!

Service en klantvriendelijkheid scoren!

Tevreden

Goed geholpen telefonisch en in de zaak Blij met het koffertje voor onze kleinzoon

voldoende

Het was mooi ingepakt alleen jammer dat de namen op het koffertje en de spaarpot niet zichtbaar waren ik heb het zelf nog een keer opnieuw ingepakt. de 1e keer dat we hadden besteld was het wel goed zichtbaar. Dat is de enige rede waarom ik het nu een voldoende geef

Leuke producten en Goede service

Een leuke winkel met mooie geboorte cadeautjes. Wij hebben de houten speelgoed kist met naam besteld en zijn er erg blij mee. Werd op tijd en netjes ingepakt geleverd. Een aanrader!

Leuke producten en Goede service

Hogeweg 67