Een leuke winkel met mooie geboorte cadeautjes. Wij hebben de houten speelgoed kist met naam besteld en zijn er erg blij mee. Werd op tijd en netjes ingepakt geleverd. Een aanrader!
Goede service, en een hele mooie bestelling ontvangen!
Goede service, en een hele mooie bestelling ontvangen!
Wij hebben een bankje met een naam erop besteld. Er was aangegeven dat de bezorging ongeveer 5 werkdagen kon duren. Wij waren heel verbaasd al op de 2e dag een mailtje te krijgen dat het een dag later geleverd zou worden. Keurig verpakt, mooie kwaliteit! Kortom: wij zijn heel erg tevreden met onze ervaring met Winthager Shuuske!
Ik kwam er niet helemaal uit met de bestelling. Ik heb gemaild en zeer snel antwoord. Ze hebben mij ontzettend goed behandeld en bij de bestelling geholpen. Zeer snelle levering. Heel erg tevreden.
Zeer vriendelijk ontvangst en top kwaliteit Zeer tevreden ..geen spijt van mijn ritje van 120 km vanuit Antwerpen!
Hoi Stefaan, Bedankt voor de leuke review! We voelen ons super vereerd dat jullie zo ver zijn komen rijden. Hopelijk tot een volgende keer! Liefs, Team Shuuske
Heel snel geleverd en mooi product
Hoi Birgit, Wat fijn om te horen dat jullie het een mooi product vinden! Hopelijk is Charlie blij met Nijntje! Liefs, Team Shuuske
Snelle levering , goed verpakt . Snelle reactie op fout van mijn kant en top opgelost. Al met al aanrader om iets te bestellen . Mooi product.
Hoi Thomasine, Gelukkig is het allemaal goed gekomen met de brandweerwagen en is het probleem snel geblust! Hopelijk is Boaz er blij mee :) Liefs, Team Shuuske
Mooi product, prima service
Hoi Britta, Hopelijk is Donna heel blij met haar koffertje :) Bedankt voor de review en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Team Shuuske
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het is een gezellig clubje als je binnen komt.
Hoi Marlie, Wat een leuke reactie! De volgende keer mag je gerust blijven voor een lekker kopje koffie! Hopelijk tot snel bij ons gezellige clubje! Liefs, Team Shuuske
Schattige naamarmbandjes voor een meisje besteld en een nachtlampje van Nijntje met naam en ziet er top uit! Veel zin om de kadootjes te geven.
Hoi Marleen, Wat leuk om te horen dat u er zo blij mee bent! Bedankt voor je lieve review. Hopelijk zijn de cadeautjes goed bevallen! Liefs, Team Shuuske
Geweldig blij met de 2 op maat gemaakte spaarpotten voor mijn 2 zoontjes :)
Hoi Robert, Wat fijn om te horen dat jullie de Spaarpotten van uw zoontjes zo leuk vinden! Hopelijk vinden Foss en Mans de spaarpotjes net zo leuk. Wij hebben ze in ieder geval met veel plezier voor jullie gemaakt! Liefs, Team Shuuske
Nog nooit via jullie iets besteld, maar blijkt prima ervaring te zijn, een aanrader. Product was zoals omschreven, nog leuker, mooier. De verzending zeer goed en op tijd. Dus ga zo door, dan komen jullie me vaker tegen. Bedankt voor alle moeite.
Hoi Jose, Wij worden heel blij van deze review! Wat fijn om te horen dat het spaarpotje van Sam zo goed bevallen is! Wij kijken nu al uit naar je volgende bestelling. Liefs, Team Shuuske
Prima.Heel leuk verpakt
Hoi Henk, We vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze inpakkunsten! We wensen jullie veel plezier met de trein! Liefs, Team Shuuske
Mooi en snelle levering!
Hoi hoi, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat jullie het mooi vinden. Liefs, Team Shuuske
Zojuist mijn bestelling, koffertje met naam en VW bus erop ontvangen. Wat ben ik positief verrast met het resultaat...het ziet er prachtig uit, goede kwaliteit en heel zorgvuldig verpakt met een verrassing geschenkje erbij...kortom: blije klant! Ook werd het vlug geleverd... Vriendelijke groet
Hoi Greetje, Wij worden super blij van deze review en vinden het heel leuk om te horen dat jullie positief verrast zijn! We hopen dat Shinji net zo blij is met het koffertje als dat wij zijn met deze review! Liefs, Team Shuuske
Snelle levering en snelle en heel vriendelijke reactie bij vragen.
Hoi Josette, Wat leuk om te lezen dat je ons contact positief hebt ervaren :) We wensen jullie veel plezier met de raceauto! Liefs, Team Shuuske
Super blij mee met de spaarpot. Ook nog eens super snel geleverd!
Hoi Anouk, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het resultaat! We wensen Romee veel spaar plezier. Liefs, Team Shuuske
snel geleverd goed verpakt
Hoi Anke, dankjewel voor je review. We doen altijd ons best om de producten zo veilig mogelijk op te sturen. Fijn om te horen dat jullie hier blij mee zijn. We wensen jullie Bobbie veel plezier met de speelbak en het zand! Liefs, Team Shuuske
Fijn overleg gehad maar helaas was het beloofde voorbeeld niet eerst gemaild. Later wel recht gezet
Hoi Liz, Bedankt voor de review! Gelukkig is het allemaal goed gekomen. We wensen Julia veel plezier met haar koffertje. Liefs, Team Shuuske
Een fijne webshop waar ik het gevoel had dat als service een stapje extra zetten de norm is.
Hoi Remco, Wat leuk om te horen! Wij proberen altijd ons uiterste best te doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Het is heel fijn om te horen dat je dit als positief ervaren hebt. Dankjewel voor je leuke feedback. Worden wij blij van en wensen Sef dan ook veel plezier met zijn raket! Liefs, Team Shuuske
Had mijn product binnen een dag binnen, bedrukt en wel alleen geen persoonlijke tekst erbij welke ik wel had ingevuld maar deze heb ik erbij vermeld toen ik het kado heb gegeven, niet zo erg dus. Mooi goed product.
Hoi Niesje, Wat leuk om te horen dat de knuffel voor Troy zo goed is bevallen. Het kan zijn dat u bij de bestelling bent vergeten om 'ja leuk!' in te vullen. Als u deze niet aanvinkt bij het aanvragen van het kaartje komt het bij ons niet door. Maar gelukkig is het goedgekomen en kan Troy nu lekker knuffelen met zijn Konijn. Liefs, Team Shuuske