Mooi maar niet kindvriendelijk

De spaarpotje hout met naam zijn super mooi geworden. Ik had er 5 voor mijn kleinkinderen besteld. Wel is het jammer dat het van glas is en helemaal onhandig dat het glas eruit geschoven kan worden....het valt er heel snel uit, zodra je hem even schuin houdt. Niet slim voor een kind kado. Verder wel mooie uitvoering

Persoonlijk snel en professioneel

Al meerdere keren besteld en erg goeie en persoonlijke afhandeling en eindresultaat

Gewelige service

Aanvraag gedaan via de mail voor meerdere spullen, dit werk professioneel opgepakt en werd direct werk van gemaakt. top service en producten.

Super service, mooi product en heel snel geleverd!

Een persoonlijk cadeautje, snel en mooi gemaakt en ook nog eens snel in huis. Top service!

Uitstekend !

Snelle levering. Ik zou iedereen aanraden. Vorige keer kreeg ik zelfs 2 gratis cadeautjes voor mijn kleinkinderen. 2 Nijntjes potloden . Dat vond ik erg lief . Ik kijk uit naar Black Friday om heel veel te bestellen.

Het was TOP!!

Prima :-)

Zeer tevreden over het product Ik had het binnen een paar dagen al in huis Goeie service

Mijn bestelling werd snel geleverd. Mooi product!

Heel snel binnen! Hele mooie vrachtwagen spaarpot met naam. Kersverse mama was er ontzettend blij mee!

Elke bestelling weer snelle top service

Meerdere keren een koffertje besteld en elke keer netjes en snel afgeleverd

Prachtig product. Snelle levering.

Kwaliteit onvoldoende

Snelle reactie op de mail. Kwaliteit van de blokken onder de maat. Moeilijk om als cadeau weg te geven

Mooie service

Vlotte communicatie en snelle levering Zeer mooi bankje

Prima verzorgd en afgeleverd.

Webshop niet altijd even duidelijk als je gaat bestellen!!

Leuk product, goede kwaliteit

Snel geleverd. Leuke kraamcadeau's

Snelle levering en leuke, originele opties om de spaarpot te personaliseren, alleen jammer dat je op de website geen voorbeeld vindt van waar de optionele geboortedatum op het product geplaatst wordt. Dat is de reden waarom wij daar niet voor hebben gekozen.

Positief

Op tijd bezorgd en is als leuk bevonden

De afspraken zijn prima Netjes verpakt Levering was ook prima Wat we besteld hadden was ook top

Vriendelijk en snel

Had wat moeite met opties/kleuren kiezen via webshop maar werd via mail en telefoon netjes te woord gestaan. Alleen jammer dat de opdruk van sticker was, vrees dat dat tamelijk snel gaat loslaten

Correcte levering van een mooi product

Een mooi product op tijd netjes geleverd

heel mooie speelgoedkist hier gekocht van goede kwaliteit.

we hebben hier een mooi speelgoedkist gekocht. Een stevige kwaliteit en tijdloos ontwerp. Ook een snelle reactie op berichten en prima levering. TOP!

klantvriendelijk

Aanrader

Snelle levering, mooi ingepakt, handgeschreven kaartje, ik ben tevreden.

Snel en prettig contact en je krijgt er je vraagt. Zeer mooi resultaat.

Makkelijk bestellen.Snelle levering.

Prachtig koffertje met print zoals gewenst en gehoopt.Mooi ingepakt ook!!!

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal