Snelle levering en heel mooi product!

Voor een kraamcadeau heb ik een gepersonaliseerde spaarpot besteld. Deze is heel snel geleverd en was ontzettend leuk om te geven. Het was ook nog mooi ingepakt.

Mooi artikel en goede service

Ziet er mooi uit.

Snel en meedenkend

Ze denken mee en leveren snel. Goede kwaliteit

Snelle levering!

Even snel besteld en morgen meteen bezorgt. Het wam op tijd en mooi product, er leuk om iets te geven als cadeau.

Fijne service

Koffer kon niet in de bestelde kleur geleverd worden in eerste instantie echter er werd direct contact opgenomen en meegedacht over een oplossing. Uiteindelijk een prachtig koffer mogen ontvangen

Geweldig!

Geweldig mooie spullen, eerlijk betrouwbaar en van hoge kwaliteit, met een eerlijke redelijke prijslijst, aanrader !! Topbedrijf

Fijn en vlot contact

Behulpzaam, denkt in mogelijkheden en product ziet er erg mooi uit.

Conform afspraak ontvangen. Netjes verpakt. En telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.

Snelle levering, vriendelijk personeel.

Goede service binnen 2 dagen kon ik mijn bestelde loopfietsje, mooi ingepakt (welke ik erbij had besteld) bij hun afhalen. Heel vriendelijk personeel.

Top service!

Top service!

Fijn bedrijf met goede service! Een aanrader om hier een speciaal cadeau te kopen!

Goede service en hele goede kwaliteit

Heel klantgericht en -vriendelijk

Snelle levering en goede kwaliteit

Het bestelde artikel was snel geleverd. Het was degelijk materiaal en kwam overeen met de afbeelding op de website.

Ik heb de bestelling vrij snel ontvangen, kleine teleurstelling dat het nog in elkaar geschroefd moest worden, maar wel een duidelijke tekening én uitleg erbij waarom dit zo was. Dat was prettig

Geweldige service en een prachtig persoonlijk kado

We waren een beetje aan de late kant als Peetoom en peettante om een kado te zoeken voor ons petekindje.. Ze werd 1 jaar.. Het werd meteen geregeld en voor haar verjaardag was op tijd binnen! Ons Petekindje sjeesd nu door de woonkamer heen met haar poppetje.. Geweldig kado ook omdat de naam erop staat maakt het nog persoonlijker! Super bedankt! Hier gaat ze heel veel plezier van hebben! Echt een aanrader!!

Nog mooier dan op de foto!

Wij hebben een gepersonaliseerd speelgoedbankje voor onze zoon besteld. We kregen snel de bevestiging dat het bankje klaar was. Wat is en mooi en van goede kwaliteit!

Goede ervaring. Snelle reacties via de mail en het eindresultaat (geboorte kaart bankje) erg mooi

Prachtig

Snelle levering en goed aangekomen. In de doos zat alles extra goed verpakt. De enveloppendoos ziet er in het echt nog mooier uit dan op het plaatje die op de website stond.

Weer héél tevreden. Top!!

Klantvriendelijk, betrouwbaar en goede service.

Super service

Heel behulpzaam.

Super mooie gepersonaliseerde artikelen

Mooie artikelen, prima geprijsd, fantastische service en snel geleverd. Top bedrijf!

Absolute aanrader

Ik heb een vrachtwagen spaarpot besteld als kraamcadeau. Per abuis heb ik verkeerd besteld en het was geen enkel probleem om dit nog te veranderen. Wat een geweldige service. Het contact per mail liep heel snel en soepel. De vrachtwagen is in het echt nog mooier dan op de website te zien is. Heel erg stevig. Ik zou hem zeker nog eens kopen en ben erg benieuwd naar andere producten.

Perfecte service

Mijn bestelde artikel is prachtig! Mooie afwerking en super service, ook de verzendtijd is top, dit zal niet mijn laatste bestelling zijn!

Mooi product die echt mooi is gemaakt. Versturen is ook super gedaan:

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal