Bestelling ging snel reis van het pakket was zeer bijzonder maar is door Suze geweldig opgelost ook al was het weekend, dankjewel daarvoor!
Dank je wel Karin, voor de super review! Het was inderdaad een bijzondere reis, maar gelukkig is het goed gekomen! :) Fijn dat je zo blij bent met onze oplossing, dat is natuurlijk heel graag gedaan! We wensen Lua heel veel plezier van de blokkentoren en hopen je in de toekomst weer terug te mogen zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik heb hier een herinneringskistje besteld, het kistje was met een paar dagen in huis en ziet er prachtig uit.
Dank je wel Raymond, voor de mooie beoordeling! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling! Dat maakt ons heel blij :) We wensen je heel veel plezier met geven aan Joann en Ralf, heel veel geluk voor hen! En hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik heb al eens eerder dit jaar een kussen besteld bij Het Winthager Shuuske. Na wat contact gehad te hebben met Mandy en Suzie heb ik weer twee hele mooie geboortekussens ontvangen! Goede communicatie en er wordt overal aan meegedacht. Echt een aanrader! Dank jullie wel. Ik ga zeker weer eens bij jullie bestellen en bedankt weer voor alle moeite, dames. Jullie zijn toppertjes!
Dank je wel Nicole voor de super review! Wauw, zoveel mooie woorden, super leuk! We worden er helemaal blij van! Heel erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over alle aspecten van de bestelling ♥ We wensen de kersverse papa & mama heel veel plezier met het mooie kussen en hopen in de toekomst nog vaker mooie kussens voor je te mogen maken ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Duidelijke website en een goede omschrijving van de producten.
Dank je wel Gerda, voor de mooie beoordeling! Super fijn dat je zo blij bent met wat we hebben geleverd. Super fijn te lezen dat we onze beloftes waarmaken. We wensen Quinn & Veerle een leven vol liefde en een koffertje vol geluk. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog vaker helpen met het verzorgen van mooie cadeaus ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Fijn contact gehad met ‘Shuuske’. Ik had hulp nodig bij een bestelling voo vlaggetjes voor een drieling. Ik ben superaardig en lief geholpen. De communicatie is duidelijk: ‘de naaisters werken op woensdag’. De vlaggen zijn netjes genaaid. Het pakketje zag er verzorgd en mooi uit. Echt leuk om cadeau te geven. De vlaggenlijnen zijn blij verrast ontvangen door, ondertussen al meer, ouders van babies.
Dank je wel Harmke, voor de super lieve beoordeling! Waauw... we zijn er een beetje stil van... zo leuk om dit te lezen ♥ We maken alles met liefde en vinden het fijn als we kunnen helpen. Om dan te lezen dat iemand er zo blij mee is tovert een grote lach op ons gezicht. We wensen ook Gioia heel veel plezier van de mooie slinger en hopen je natuurlijk nog veel vaker te mogen helpen met mooie slingers voor nieuwe babies ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Duidelijke website. Makkelijk te bestellen, en keurig binnen 2-3 werkdagen bezorgd. Ze doen wat ze zeggen. Top.
Hartelijk dank voor de super review, Richard! Zo'n mooie woorden maken ons heel erg blij! Altijd fijn om terug te horen van zulke enthousiaste klanten. We wensen Sara heel veel plezier van haar mooie bakfiets en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Goede kwaliteit en een snelle levering.
Dank je wel Ineke, voor de mooie beoordeling. We worden altijd heel blij als een klant na levering zo tevreden is over zowel het product als de service. Daar doen we het voor! We wensen Aron heel veel plezier van zijn mooie bankje. Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Online gezocht, op deze website gevonden, in het echt ziet het er net zo tof uit.
Dank je wel Cilla, voor de leuke review! Wat leuk om te lezen dat je het product in het echt net zo leuk vond als op onze webshop :) We wensen Emil een spaarpot vol centjes & een leven vol liefde toe! Tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Voor ons derde kindje ook weer een mooi koffertje met naam besteld.
Hartelijk dank voor de mooie review, Fleur. Wat vinden wij het leuk om te lezen dat er al 3 kindjes bij jullie een mooi Shuuske koffertje hebben ♥ Daar doet ons hart een sprongetje van! We wensen Noah, Lex & Guusje een leven vol liefde & een koffer vol geluk toe! We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met mooie cadeaus ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Prima service en snelle levering.
Hartelijk dank Renee, voor de leuke beoordeling! Super fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service & snelle levering :) Elke tevreden klant is voor ons goud waard! We wensen Lukas & Simon heel veel plezier van hun mooie bankjes. Hopelijk tot volgende keer ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik ben zeer goed geholpen ik had een verkeerde trouwdag doorgeven een mailtje gestuurd en ze hadden gelijk gereageerd en veranderd.
Dank je wel voor de mooie review, Leonie! Heel fijn te lezen dat je onze service waardeert & de spulletjes leuk vindt. Daar worden wij blij van. We wensen Jorny & Nadine heel veel geluk toe en hopen je in de toekomst vaker te mogen helpen met het maken van mooie cadeaus ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Fijn contact snel geleverd, super leuk ingepakt
Hartelijk dank voor de mooie review, Anke! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent en dat je onze inpak kunsten kan waarderen :) Dat tovert een lach op ons gezicht. We wensen Nova een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde toe. Hopelijk tot volgende keer in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik ben heel tevreden met mijn 2mooie sofa’s voor mijn kleinkinderen!
Dank je wel Annick, voor de mooie beoordeling! Wat super leuk dat uw kleinkinderen allebei zo'n mooie sofa hebben van oma! Dat is toch een geweldig cadeau. Heel fijn te lezen dat u zo tevreden bent over de levering & de producten. We wensen Mon en César heel veel "chill" plezier met hun sofa's en hopen u in de toekomst vaker te mogen verwelkomen in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Snelle levering , en netjes verpakt.. Ben zeer tevreden
Dank je wel Gera, voor de top review! Wat zijn wij blij te lezen dat je zo tevreden bent; daar doen we het voor :) We wensen Lola een spaarpot vol centjes & een leven vol liefde. Tot volgende keer? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Al jaren fan van het koffertje met naam! Snelle service en erg leuke ontwerpen. Na een heel aantal koffertjes te hebben besteld voor de zoontjes van mijn vrienden, nu eindelijk een lieve roze koffertje voor een meisje :)
Dank je wel Nikki, voor de allerleukste review :) Wat vinden wij het altijd speciaal als klanten elke keer weer bij ons terug komen ♥ daar maakt ons hart een sprongetje van! We wensen Maeve een leven vol liefde & een koffertje vol geluk! En natuurlijk hopen we jou nog jaren te mogen helpen aan de allerleukste kraamcadeaus ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooie produkt voor een schappelijke prijs. Minpunt is de bestelling die via de website best wel gecompliceerd is en niet helemaal lekker loopt.
Dank je wel meneer Blom, voor de mooie beoordeling. We vinden het fijn te lezen dat je tevreden bent met het product & de prijs. Natuurlijk vinden we het jammer te lezen dat het bestellen wat gecompliceerd was. Ik kan echter met trots vertellen dat we bezig zijn een nieuwe webshop te maken, waarbij het bestelproces wat minder gecompliceerd zal zijn. We wensen Silvijn een leven vol liefde & een vrachtwagen vol geluk toe. Hopelijk zien we je volgende keer op onze nieuwe webshop weer terug ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Afgehaald bij bedrijf. Vriendelijk, snel en soepel verlopen
Dank je wel Frans, voor de mooie beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze vriendelijke service :) Daar worden we blij van! We wensen Nine een leven vol geluk & een kist vol waardevolle herinneringen toe. En we hopen je natuurlijk volgende keer weer te mogen helpen met het verzorgen van een mooi cadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Ik ben prettig geholpen. Ook aan de telefoon. Binnen 4 dagen mijn pakketje goed ingepakt binnen. Ben heel tevreden.
Dank je wel Elma, voor de goede beoordeling! Heel fijn om te lezen dat je de communicatie zo goed vond & dat het pakketje veilig is gearriveerd. We wensen Floris & Nienke heel veel geluk samen ♥ en hopelijk mogen we je volgende keer weer helpen bij het maken van een mooi cadeau! Liefs, team Shuuske.nl
Nu voor de derde keer een gepersonaliseerde speelgoedkist besteld. In overleg wederom een prachtig ontwerp en zeer klantvriendelijk.
Dank je wel mevrouw Geels, voor de prachtige review. Super leuk dat jullie steeds bij ons terugkomen & zo tevreden zijn. Dat tovert een lach op ons gezicht! We wensen Fabiënne heel veel plezier van haar Unicorn kist & hopen je volgende keer weer terug te zien in onze webshop ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Van onze klant kregen wij een hele mooie reactie op het kraamkado. Wel vond ik het lastig om de kleuren te kiezen voor het koffertje. Het zou handig zijn als je een kleur kiest en dat je dan een voorbeeld kunt zien. Ook was niet duidelijk dat je de kleur van de letters kon kiezen. Maar ik kreeg na mijn bestelling meteen een mailtje waarin dit werd uitgelegd. Alles was snel en correct afgehandeld.
Dank je wel Hiltsje, voor de mooie review! Super leuk dat jullie klant zo mooi reageerde op het kraamcadeau, dat vinden we fijn om te horen! En dank je wel ook voor de feedback. Momenteel zijn we druk in de weer met het maken van een nieuwe webshop; waarin deze zaken allemaal wat duidelijker aangegeven zullen zijn. We nemen feedback van klanten zeker daarin mee! We wensen Lauren heel veel gezellige logeerpartijtjes met al haar mooie spulletjes. Hopelijk mogen we volgende keer weer helpen met het maken van een fantastisch kraamcadeau ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Na mijn bestelling kreeg ik een heel attent mailtje met ideeën hoe de decoratie nog leuker zou kunnen, mocht ik dat willen. Ook de vriendelijke toon in onze mailwisseling valt op. Je voelt je als klant gezien. Dat doen jullie heel goed.
Dank je wel Petra, voor de mooie beoordeling! Wauw, wat maakt zo'n tevreden klant ons blij! Fijn dat je onze communicatie zo waardeert :) Dat is goud waard! We wensen Jack heel veel speelplezier met zijn sensorisch speelbak en hopen jou volgende keer weer in onze webshop terug te zien ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Mooie overzichtelijke website, veel mogelijkheden om de producten te laten bedrukken in kleur en stijl. Goede prijskwaliteit verhouding en super attente medewerkers. Wij hebben al jaren op elke babyborrel of kraambezoek het origineelste kado!
Dank je wel Nathalie, voor de geweldige review! We worden bijna verlegen van alle lieve woorden :) En we vinden het natuurlijk helemaal te gek om te lezen dat jullie na jaren klant zijn nog steeds zo tevreden zijn, daar worden we super trots van. We wensen Bobbi een leven vol liefde & een koffertje vol geluk! Tot volgende keer, als we weer het origineelste kado voor jullie mogen maken ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Fijn contact en snelle levering!
Dank je wel Kim, voor de top beoordeling! Super fijn om te lezen dat je tevreden was over zowel het contact als ook de snelle levering. Daar worden we blij van . We wensen Xavi een spaarpot vol centjes & een hart vol liefde! Tot volgende keer in onze webshop? ♥ Liefs, team Shuuske.nl
Na de bestelling op de duidelijke webpagina geselecteerd en betaald te hebben kwam deze binnen enkele dagen zeer deugdelijk verpakt binnen. De montage was zeer eenvoudig, mede door de duidelijke bijsluiter.
We zijn helemaal tevreden