Uitstekende persoonlijke service

De webshop bleek 100 meter van mijn huis te liggen, nooit geweten, hoe groot is de kans! Ik kreeg een berichtje dat ik het pakketje ook op kon halen, dan werden de verzendkosten teruggestort. Alles stond al klaar en de verzendkosten waren al geregeld. Superservice!

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke site wat het bestellen makkelijk maakt. Kwaliteit van de bestelling is goed en de gepersonaliseerde levering werd binnen 2 dagen geleverd.

Bovengemiddeld goede service en fantastisch product

Hartelijk bedankt voor het leveren van een fantastisch kraamcadeau met ons bedrijfslogo erop voor ons personeel. Naast het prachtige cadeau, gaat de service van jullie uitzonderlijk ver met even een extra telefoontje en mailtje zodat de bestelling goed gaat! Dank jullie wel!

Stickers besteld. Gelijk bevestiging ontvangen en snel geleverd.

Heel goed !

Snelle levering, zeer vriendelijk, goede afwerking.

Altijd goede service

Snel besteld, gemaakt en klaar omop te halen. Vriendelijk personeel. Ben super blij met het koffertje.

Heel tevreden

Had een aardewerk spaarpotje met naam besteld. Is heel mooi geworden. Was heel mooi verpakt in een ronde koker.Omdat het breekbaar is was het ook heel goed verpakt . Ben heel tevreden

Prima. Mooie koffertjes.

Het zijn mooie koffertjes die optijd geleverd worden.

Mooie en goede kwaliteit kisten

Ik heb al meerdere speelgoedkisten besteld en tot nu altijd volledig naar wens geweest! Zeer tevreden dus Ik heb één suggestie; Wellicht is het mogelijk om na de bestelling een drukproefje te zien van de tekst die op de kist komt te staan voordat je de bestelling definitief maakt. Mocht dan de tekst toch niet helemaal naar je zin zijn kun je deze altijd nog aanpassen. Aan de hand van de voorbeeldletters krijg je wel een indicatie maar niet alle letters zijn zichtbaar nl. Hopelijk kunnen jullie dat aanpassen.

Goede en snelle service

Makkelijk en snel bestellen. Na betaling volgt de levering snel. Ook was het leuk ingepakt. Product zoals beschreven op de website.

Super bedrijf!

Geweldige service !!!! En mooi materiaal !

Heeel leuk cadeautje

Ja super leuke vrachtwagen besteld voor vrienden die in verwachting zijn!

prima!

Snelle reactie op mijn vragen, fijn contact

Snel geleverd!

Hartstikke mooi opbergbankje

Erg leuk product

Goede levering en een erg leuk product mijn zoon is er gek van !

Snelle levering, antwoord op mail direct! Leuk ingepakt, veel zorg aan besteed ! Al diverse keren wat besteld steeds met veel succes!

Geweldig!

Binnen 2 dagen had ik een gepersonaliseerde box in huis!!

Erg lang wachten op levering

Woensdagavond 2 verschillende naam stickers besteld. En 5 dagen later nog niets ontvangen. Erg jammer!!!! Want had de stickers nodig in het weekend dus kan er nu niets meer mee. Dus geld weg gegooid. Staat ook nergens vermeld volgens mij in wat voor tijdsbestek je moet denken anders, had ik het niet besteld.

Super mooie speelgoedkist

We zijn erg blij met de gekregen (van vrienden) speelgoedkisten en daarom hebben we er zelf 1 gekocht als cadeau. Ook hier erg blij mee! Zou zo weer wat kopen hier.

Prachtige enveloppenkist mogen ontvangen

Een witte kist voor ons huwelijk besteld met gouden belettering. Hij is echt prachtig, nog mooier dan verwacht!

Heel mooi afgewerkt, leuk extra cadeautje er bij , prima.

Product heel mooi, kwaliteit top, snelle levering

Product wat ik had gekozen is heel netjes afgewerkt. Super kwaliteit en ook nog eens super snelle levering. Al met al echt top!

Helemaal tevreden

Mooie spaarpot, snelle levering Helemaal tevreden

Prachtige koffertjes, prima service

Wij hebben 3 koffertjes besteld voor onze 3 kleindochters. Voor elk een andere kleurencombinatie. Omdat via de site niet het totaalplaatje te zien was, heb ik contact gehad met Shuuske en in overleg zijn er prachtige koffertjes ontworpen. Snelle levering, alles prima. Wat zullen de meiden er blij mee zijn. Dankjewel Shuuske voor het originele cadeau en de goede service.

Hogeweg 67

6367BB Voerendaal