keurig geregeld

De informatievoorziening is goed geregeld. Mee doen gaat bijna vanzelf

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? keurig
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? goed

Mooie organisatie

We hebben al veel contact gehad met ons sponsorkind, wat we als erg leuk ervaren

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? Prima!
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja, veel informatie gekregen, alles is duidelijk
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Ook prima, geen problemen mee

Zo mooi en zinvol

Voor de kids ook erg waardevol. Als er post is zijn ze blij, het leeft echt in het gezin

• Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Goed

Meer kansen voor een kind.

Op deze manier wordt de mogelijkheid geboden om een beetje te helpen om een kind een betere toekomst te geven. Mooi dat Woord en Daad deze mogelijkheid aanbiedt.

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? prima
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? is transparant

Goede en betrouwbare organisatie

Het sponsorprogramma is heel transparant. Mooi dat er regelmatig informatie wordt verstrekt hierover.

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? Frequent, duidelijk, transparant
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Uitstekend

Goed geregeld.

Fijn dat er een portaal is waar je alles kan inzien en terugkijken. De communicatie is goed. Wel merken we dat we weinig weten van het leven in Guatamala voor Christenen, zoals Adriana Sofia en haar gezin. Kan daar meer over verteld worden? Hoe leidt o.a. onze sponsoring ertoe dat Adriana dichter bij God en Zijn woord kan leven? Hoe ziet het dagelijkse leven van zo'n type gezin eruit? Misschien af en toe is een soort blog beschikbaar stellen hierover, naast de berichten die we krijgen van bijv. de social worker? Doel: Begrijpen hoe het er daar aan toe gaat, meer binding met de situatie daar.

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? Goed. Fijn dat er notificaties zijn ingesteld als er een bericht klaarstaat.
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? In de basis zeker. Zie verder toelichting hierboven
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Prima

Valt tegen

Ik verwachtte er veel van, omdat ik best mooie verhalen hierover hoor. Dus enthousiast begonnen met een 'kennismakingsbrief', maanden later krijg ik een keertje een zeer algemeen briefje terug met informatie wat 'de klas' met Kerst heeft gedaan en totaal geen reactie op mijn brief. Waarom toch aanbevelen? Hopelijk gaat het binnenkort/toekomst beter, want een kind in moeilijke omstandigheden sponsoren vind ik wel een goed initiatief.

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? matig
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? denk van wel
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? ok

Prettig, heldere communicatie!

Dank voor de heldere communicatie. Als er zaken wijzigen worden we hierover geïnformeerd.

• Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Zeker
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Ja transparant

Fijn om dit te mogen doen

Het is mooi om sponsor te zijn van een kind die uit een gezin komt die het arm heeft. Één van de redenen waarom ik sponsor, is dat als ik in een arme familie had, zou ik het ook fijn vinden als mensen het zouden doen. Daarnaast krijg je leuke reacties hoe hij het op school vind en reacties op de brieven die ik stuur.

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? Elke keer als ik een vraag heb krijg ik in één keer de informatie die ik op dat moment nodig heb
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja, aan het begin ontving ik een mapje met alles

Goede informatievoorziening!

We worden erg goed op de hoogte gehouden over ons sponsorkind. De online omgeving is ook heel praktisch en helpend om zelf een bericht naar ons sponsorkind te sturen.

• Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Is helder!

dankbaar voor het mooie werk dat voor de kinderen wordt gedaan en in in het bijzonder om Gods Woord

positief

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? goed
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? matig

Er is weinig echt persoonlijk contact met ons sponsor kind

We hadden gedacht dat we wel een keer iets zouden horen van ons sponsor kind persoonlijk. Dit is tot nu toe niet gebeurt. Dit houd ons dan ook een beetje tegen om iets te sturen.... Als we dan toch niks horen..

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? Mag persoonlijker. We hebben nog niks gehoord van haar.

Mooie organisatie

Mooi dat deze organisatie sponsorkinderen aan Nederlandse ouders verbindt, wel had ik meer reactie en iets meer persoonlijks van het sponsorkindje verwacht.

prima,geen problemen

heer,mevr, ik heb geen klachten,in het begin moest ik leren,om een brief op te sturen, maar dat lukt nu goed. in vertrouwen hoop ik dat het aan beide kanten tot zegen mag zijn. dank u wel.

• Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? ja, hoor,dat hoop ik wel kan altijd meer.
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? kan beter

Makkelijk te regelen

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? Lastig, veel is onoverzichtelijk en inloggen lukt vaak niet.
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Geen idee
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Lastig te beoordelen, heb er nog nooit naar gezocht.

Ik heb er voldoening in!

• Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja.
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Ik ervaar dat als goed!

Jammer dat ik geen post meer krijg

Het is mooi om een kind te helpen. Wel mis ik de tekeningen van het kind zelf. Door de standaard formulieren kom ik weinig persoonlijks te weten, het lijkt meer over de groep te gaan dan over een individu. Ik vond het altijd leuk een tekening te krijgen via de post die het kind echt zelf getekend had, dus het origineel i p v digitaal

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? Het lijkt wat anoniem geworden sinds het digitaal is.
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Ik zou het niet weten

Fijn, om samen voor anderen te zijn.

Ik ben nog geen jaar sponsor van een jongen uit Burkina Faso. Als je via het nieuws op de hoogte gebracht wordt wat daar gebeurt, dan ben je blij dat je een steentje bij mag dragen.

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? ruim voldoende
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Jawel, hoewel je vaak veel meer wilt weten.

De organisatie communiceert open en duidelijk over het sponsorprogramma.

De eerste contacten met ons sponsorkind zijn gemakkelijk via het online portaal. De communicatie vanuit woord en daad is helder en helpend.

• Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Heel duidelijk en transparant.

Zinvol

Zinvollen goed

Ontzettend Dankbaar

Ontzettend blij met ons sponserkind tis een druppel op een gloeiende plaat maar het voelt fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander aangezien wij het zo Ontzettend goed hebben hier

• Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Ontzettend duidelijk

Goede ervaring!

Via Mijn W&D is er een goed contact met sponsorkind. Wel vind ik dat er regelmatig wijzigingen zijn in het contact met sponsorkind. Dit is niet altijd even helder.

• Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Niet altijd

Ik vind het mooi dat er een relatie wordt gelegd

En dat ik daardoor direct er voor ons sponsorkind en zijn familie kunnen zijn, maar ook andersom bidden zij voor ons.

• Hoe zou u de communicatie tussen u als sponsor en Woord en Daad omschrijven? De communicatie is heel goed
  • Beschikt u over de juiste informatie als sponsor? Ja
  • In hoeverre ervaart u dat Woord en Daad transparant is in haar communicatie over kindsponsoring, prijzen en beleid? Transparant

Duidelijk en goeie communicatie

Mooi om via een betrouwbare weg te kunnen sponsoren. Goeie en mooie opties om wederszijds iets van contact te hebben

Spijksedijk 16

4207 GN Gorinchem

Over Woord en Daad

Via het sponsorprogramma ontvangen zo’n 30.000 kinderen toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Dankzij de steun van zo'n 23.000 sponsors. Contact 0183 - 611800 [email protected]