Pluspunten
Snelle communicatie en medewerkers doen wat ze beloven!
VerbeterpuntenBij de giften per land zou het handig zijn dat je kunt inloggen, een artikel kiest en direct kan afrekenen. Nu moet je zelf naar de website van de bank, jullie rekeningnummer etc invullen, invullen welke gift je wil en voor wie incl registratienummer. Na inloggen op de woord en daad website zou je giften met de sponsorkinderen moeten koppelen, zodat het minder omslachtig gaat. Dan is er misschien ook meer kans op extra giften, je hoeft er dan niet zolang voor te gaan zitten.
Beste sponsor, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Bedankt voor uw tip. We zijn aan het kijken in hoeverre dit mogelijk is op onze website. Hartelijke groet, Team Sponsoring.
Het contact met het sponsorkind zou wat directer kunnen, zeker in deze digitale tijd. Wij hebben bijvoorbeeld begin januari ons eerste poststuk opgestuurd naar het sponsorkind, maar vervolgens hoor je helemaal niets meer, je moet dus maar hopen dat het ook aankomt daar. Zeker in deze tijd is het toch een kleine moeite om bijvoorbeeld via mijnwoordendaad aan te geven dat het pakket is aangekomen.
Beste sponsor, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Vaak duurt het enkele weken voor u post aangekomen is bij uw sponsorkind. Zodra onze partnerorganisatie de post ontvangen heeft, voeren ze dit in in hun systeem. Als wij uw e-mailadres hebben, ontvangt u een mailtje als de post is aangekomen. Mocht u verder nog ideeën hebben hoe wij onze processen kunnen verbeteren, horen wij het graag! Hartelijke groet, Team Sponsoring.
Indien mogelijk meer corresponderen met je sponsorkindje
Beste sponsor, hartelijk dank voor het invullen van de review! Mocht u concrete tips hebben, dan horen we deze graag van u! Hartelijke groet, Team sponsoring.
Pluspunten
Relatief kleinschalig Goed bereikbaar Geen hoge bestuurdersbeloningen
Pluspunten
Reageert snel op mijn vragen en zoeken dit goed uit.
Pluspunten
Veel info over kind wat ik sponsor.
VerbeterpuntenIk ben in november 2017 gaan sponsoren. Omdat ik aan heb gegeven per half jaar te gaan betalen, moest ik ook voor 2e helft 2017 betalen. Dit vind ik niet netjes.
Beste sponsor, hartelijk dank voor het invullen van de review! Fijn dat u hierover contact met ons opneemt. Wij zullen via een e-mail antwoord geven op uw vraag. Hartelijke groet, Team sponsoring
Wij hebben geen nieuw sponsorkind zover wij weten, dus deze vragenlijst is niet van toepassing of er moet iets verbeterd worden in de communicatie naar de sponsors.
Beste sponsor, hartelijk dank voor het invullen van de review. Uw vraag zullen wij per e-mail beantwoorden. Hartelijke groet, Team sponsoring
Pluspunten
Helpen als je ergens niet uitkomt
Pluspunten
Transparant, betrouwbaar, vriendelijk en snel in de communicatie.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Het goede werk dat word gedaan
VerbeterpuntenAls ik een brief stuur naar mijn sponsorkind, zet ik er altijd vragen in, maat daar krijg ik nooit antwoord op
Beste Jessica, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Wij zullen je vraag voorleggen aan onze partnerorganisatie en hopen hier spoedig bij je op terug te komen. Hartelijke groet, team sponsoring
Beste sponsor, Bedankt voor uw reactie. We zien dat het meesturen van een blanco vel briefpapier veel sponsors motiveert om een leuk berichtje naar hun sponsorkind te sturen. Het is mogelijk om bij ons aan te geven dat u dit niet wilt ontvangen. We hebben dit inmiddels bij uw gegevens zo geregistreerd. Hartelijke groet, team Sponsoring
Pluspunten
Wel doen volgens onze Bijbelse opdracht!
VerbeterpuntenAls ik de sponsor foto wie openen, word ik gewaarschuwd dat hackers uw bedrijf willen binnenkomen en krijg ik de mogelijkheid weer terug te gaan voor de veiligheid. Mijn sponsorkind heeft als relatienummer 13134 en kindnummer is 32117085. Colombia.
Beste Lia, Bedankt voor uw reactie. Inmiddels hebben we u een e-mail gestuurd met het verzoek om meer informatie over deze waarschuwing. Hartelijke groet, team Sponsoring
Pluspunten
Geweldig open communicatie. Wij zijn erg tevreden!
VerbeterpuntenGeen, ze doen goed hun best
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Transparant en professioneel. Werken als het goed is veel samen met lokale partners en dat is mijn inziens een juiste manier om ontwikkelingswerk uit te voeren.
Pluspunten
Bijzonder mooi dat op deze wijze in het onderhoud en onderwijs van kansarme kinderen en gezinnen wordt voorzien. Zo mogen we in dankbaarheid met anderen elders op deze wereld delen van wat wij van de Heere hebben gekregen. Wij wensen de mensen van Woord & Daad hierbij veel zegen toe ook in 2018!!
Pluspunten
positief christelijk
Verbeterpuntenzou graag persoonlijker met Divia comuniseren helaas gaat ze niet op vragen in en zijn de brieven altijd over het geloof
We zien dat de post van de sponsor heel waardevol is voor de kinderen. Het ene kind laat dit beter blijken in de brieven dan het andere kind. We nemen uw reactie zeker mee als verbeterpunt!
Pluspunten
Klantgericht, op maat gemaakte communicatie, veel groeten en foto's van de sponsorkinderen
VerbeterpuntenBerichten die in Mijn Woord en Daad staan mis ik, ik heb geen inlogcode (meer) en zou het liever digitaal in m'n mailbox willen ontvangen. Foto's van sponsorkinderen graag nog per post!
Bedankt voor de feedback. We hebben de voorkeur van communicatie aangepast en een nieuwe wachtwoord toegezonden, zodat u wel weer in MijnWD kunt.
Spijksedijk 16
4207 GN Gorinchem
Via het sponsorprogramma ontvangen zo’n 30.000 kinderen toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Dankzij de steun van zo'n 23.000 sponsors. Contact 0183 - 611800 [email protected]