Pluspunten
Goed doel, communicatie is duidelijk en eerlijk
Verbeterpuntenhet bedrijf zelf is minder interessant, het gaat ons om de missie en de kinderen.
Pluspunten
geachte heer/ mevrouw, wij zijn passieve sponsors, we zoeken nauwelijks contact met uw organisatie en ons sponsor kind. Het is onze passiviteit waardoor we verder geen beoordeling kunnen geven het ligt niet aan uw organisatie dat we nauwelijks contact zoeken maar aan ons. u heeft ons vertrouwen en gaan er vanuit dat u kwaliteit geeft, betrouwbaar bent en alle nodige zorg en nazorg geeft. we vinden het heel fijn dat u dit werk doet we bidden voor onze voormalige en huidige sponsor kind en uw organisatie. we wensen u Gods zegen toe voor uw werk en in uw persoonlijke leven hartelijke groeten Jan
Pluspunten
Heel mooi dat er in het land zelf hulp geboden kan worden aan kinderen. Zo kunnen ze in hun eigen cultuur en bij hun eigen familie blijven.
Pluspunten
christelijk, betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Woord en Daad verbindt vanuit Bijbels perspectief mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede!
Pluspunten
- duidelijke communicatie over het programma. - fijn dat communicatie nu ook via de site loopt - service online kaartje sturen - info avonden zeer interessant over het land waar je sponsorkind vandaan komt.
Verbeterpunten- door drukte was de het ons ontgaan wie onze nieuwe sponsorkind werd. Misschien goed om bij geen reactie de sponsor actiever te benaderen?
Pluspunten
Vooral de goede communicatie.
Verbeterpunten?
Zie verstuurde mail
Uw reactie is met name gerelateerd aan het uitblijven van persoonlijk contact. Heel spijtig! Via de partner organisaties blijven we investeren op het persoonlijk contact van de kinderen in de brieven en het ingaan op vragen van sponsors. Echter blijft het per kind verschillend hoe deze reageert in een brief. De postproblematiek richting Guatemala helpt ook niet mee. Via postnl.nl/isa kunt u de situatie volgen.
Pluspunten
Het is een betrouwbare organisatie die ondanks de 'grillen' van de maatschappij het positief christelijke geluid vast kan houden in de programma's en werkwijze.
Pluspunten
Goede communicatie als er vragen zijn. Elke jaar een foto en voortgang adoptie kind. Erg leuk!
VerbeterpuntenJammer dat als je band heb opgebouwd met kind en het verlaat door een reden het sponsorprogramma. Een afscheidsbrief of zo iets zou fijn zijn. Zowel voor kind om te bedanken en ook vanuit onze kant om sterkte en succes te wensen. Nu is het zo plotseling.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en de tijd die u hiervoor heeft genomen! Fijn dat u met ons meedenkt over wat voor u als sponsor belangrijk is op het moment dat het sponsorkind uit het programma gaat. Heel waardevol! Af en toe gebeurd het wel dat we afscheidsbrieven krijgen van kinderen, maar helaas nog veel te weinig. We nemen het zeker mee in onze contacten met de lokale partner organisaties en hiervoor aandacht te vragen. Voor u is het bijna altijd mogelijk om alsnog een afscheidsbrief te sturen. Alleen in het geval van een verhuizing is het lastig, omdat het nieuwe adres vaak onbekend is. Ook al is het kind uit het programma, dan zorgt de partner organisatie ervoor dat hij/zij nog wel uw afscheidsbrief ontvangt.
Pluspunten
Communicatie is goed geregeld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijk, transparant
Pluspunten
Wij zijn zeer positief over Woord en Daad, het contact wederzijds met de plaatselijke partner organisatie AMG in India verloopt zeer goed.
Pluspunten
Het is betrouwbaar en goed
VerbeterpuntenJammer dat ik niet in kan loggen nog steeds niet al jaren
Pluspunten
Enthousiast. Kinderen worden uit de armoede gehaald, krijgen een relevante opleiding en worden aangemoedigd om voor de Here God te gaan leven. Het contact met de medewerkers is plezierig.
VerbeterpuntenSoms een beetje rommelig. Een keer dezelfde post dubbel ontvangen. Als een sponsorkind afhaakt loopt de communicatie over een volgend kind niet steeds correct.
Spijksedijk 16
4207 GN Gorinchem
Via het sponsorprogramma ontvangen zo’n 30.000 kinderen toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Dankzij de steun van zo'n 23.000 sponsors. Contact 0183 - 611800 [email protected]