Pluspunten
ze nemen initiatief, ze vernieuwen dingen binnen het sponsorprogramma. Ze werken samen met lokale mensen daar en proberen blijvende verbetering te bewerkstelligen.
Verbeterpunten- van mijn sponsorkind, krijg ik regelmatig brieven, maar ik vraag me af, of mijn kaarten en brieven daar wel aankomen. Een aantal jaar geleden kreeg ik respons op mijn brieven en was er echt een uitwisseling, maar nu zijn het meer algemene brieven geworden. Ik weet niet aan wie dit ligt natuurlijk. Maar ik dacht ik meld het even. Mijn sponsorkind is Jaya Ram Neguthuala reg nr 11506789
Pluspunten
betrouwbaar, verzorgd, veelzijdig
Pluspunten
bruisende energie!!! laat eerlijk en zo mogelijk, zien en horen hoe het met de projecten gaat.
Verbeterpuntengeen te verzinnen.
Pluspunten
Er wordt goed geinformeerd over het sponsorking maar ook over andere dingen die hiermee verband houden. Geld wordt goed besteed.
Pluspunten
Bij wisseling van kind is de administratieve kant zo geregeld.
VerbeterpuntenAls iemand al diverse kinderen sponsort, dan verwacht ik geen verzoeken meer om nog meer kinderen te sponsoren cq extra gift te vragen. Het geven houdt ook een keer op!
Pluspunten
Via mijn sponsorkind in India heb ik uiteindelijk mijn vrouw ontmoet. Dat God ons elkaar zo aanwees toont ons Zijn kracht.
Pluspunten
transparant, staat open voor feedback.
VerbeterpuntenDe post die ik onlangs van mijn sponsorkind kreeg was een stuk persoonlijker van inhoud dan daarvoor. Dit vond ik een hele fijne ervaring. Ga hier vooral mee door!
Pluspunten
Gemakkelijke communicatie, zeker door online kaarten te kunnen sturen naar het sponsorkind.
Pluspunten
-betrouwbaar; -goede service
Verbeterpunten-ik zou graag weten of mijn post daadwerkelijk aankomt maar ik weet niet of dat aan jullie is.
Pluspunten
Wij zijn zeer positief over Woord en Daad. We geloven dat het geld wat wij doneren goed wordt besteedt.
Pluspunten
Mooi verlangen en uitvoering daarvan. Goede communicatie.
Pluspunten
Gemotiveerde mensen, die het Welzijn van kinderen in landen van de zgn. 3e wereld ter harte gaat.
VerbeterpuntenHet contact tussen kind en sponsor is moeizaam.
Pluspunten
keurig verzorgde uitgave van werelddelen en correcte informatie
Pluspunten
Hebben zeer goede ervaringen met Woord en Daad. Eventuele vragen worden snel beantwoord op een bevredigende manier. Overheadkosten laag t.o.v. andere organisaties, dus meeste geld komt ten goede aan de sponsor kinderen/projecten. Hebben in Guatemala enkele projecten bezocht en ook bij de sponsorkinderen thuis geweest. Zag er allemaal prima uit !
Spijksedijk 16
4207 GN Gorinchem
Via het sponsorprogramma ontvangen zo’n 30.000 kinderen toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Dankzij de steun van zo'n 23.000 sponsors. Contact 0183 - 611800 [email protected]