Pluspunten
Ze geven een goed inzicht in de werkzaamheden die gedaan worden.
Pluspunten
Veel investering in kwaliteit sponsorprogramma
VerbeterpuntenSponsorkind uit Ethiopië stuurde jarenlang dezelfde tekeningen
Pluspunten
steeds correcte behandeling
Pluspunten
Betrouwbaar, behulpzaam, betrokken, sociaal, gehoorzaamheid aan Bijbelse normen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Er blijft niet veel aan de strijkstok hangen bij deze organisatie. Ze organiseren ook ieder jaar een sponsorreis. Wat mooi dat je hiermee mee kan en dan je sponsorkind kunt ontmoeten. Ons sponsorkind antwoord ook regelmatig op wat we haar toesturen.
VerbeterpuntenMeer informatie over het land en over de school van mijn sponsorkind.
Pluspunten
Goed bedrijf welke zich inzet voor onze arme medemensen!
Pluspunten
Heel betrokken met de kinderen
Pluspunten
Erg goed betrokken.
VerbeterpuntenPersoonlijke reacties van kinderen.
Pluspunten
Top dat ondanks problemen bij de Guatemalteekse post je gewoon post naar kantoor kunt sturen en het door bezoekers wordt meegenomen!
Pluspunten
Fijn dat je digitaal een kaartje of brief kunt maken voor je sponsorkind.
VerbeterpuntenIk krijg regelmatig hetzelfde soort briefjes van mijn sponsorkind.
Pluspunten
Wij krijgen veel response van ons sponsorkindje.
Pluspunten
Geweldig werk doen ze!
VerbeterpuntenGeen, ze communiceren open en rapporteren goed naar sponsors wat er speelt.
Pluspunten
Er wordt met weinig personeel zeer veel werk verzet. De sfeer is goed, de onderlinge band ook.
VerbeterpuntenGa zo door.
Spijksedijk 16
4207 GN Gorinchem
Via het sponsorprogramma ontvangen zo’n 30.000 kinderen toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Dankzij de steun van zo'n 23.000 sponsors. Contact 0183 - 611800 [email protected]