Good!

Goede zorg voor de armsten van de wereld. Betrokken en barmhartig!

Betrouwbaar, korte lijntjes met lokale organisatie

Betrouwbaar, integer, korte lijntjes, zinvolle manier van geld besteden. Fijne terug koppeling en communicatie.

goed geholpen en bijgestaan

het contact met woord en daad is prima. Als wens heb ik dat je iets meer te horen krijg over je sponsor kind, zoals of je extra hulp die je gegeven heb ook daadwerkelijk merkbaar is bij het sponsorkind en het gezin.

goede stichting die volgens bijbelse normen en waarden mensen wil helpen

goede ervaringen

Goede, betrouwbare organisatie. Een heel mooi project, om kinderen te kunnen sponsoren

We zijn positief over de organisatie. We vinden het wel jammer dat we laatst schoolrapporten van kinderen via de mail kregen. We hopen dat we wel handgeschreven brieven en tekeningen blijven krijgen! Dat maakt het contact persoonlijker. We vinden het mooi dat we een band met onze sponsorkinderen op kunnen bouwen. We zijn al een bijna 5 maanden sponsor van Khian en sinds kort ook van Morih. We vinden het dit keer wel lang duren voordat we de eerste keer post van Khian krijgen, we hebben nog niets van hem gekregen. Familie Nijsink

Waardevol

Goede handvaten hoe je kan sponsoren en wat je te wachten staat als sponsor.

• Betrouwbaarheid

Ik heb een vraag gesteld, deze zou doorgezet worden naar de financiële administratie. Hier heb ik na een maand nog niets van gehoord. Sneller reageren is dus een verbeterpunt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

x

x

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima communicatie en meedenken wanneer dit nodig is.

Een verbeterpunt zou zijn om niet teveel mails te sturen. Aan de andere kant zorgt het wel weer voor dat we Woord en Daad niet vergeten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Persoonlijk en snelle reactie op vragen m.b.t. het sponsorprogramma

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

NVT

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Te veel papierwerk naar onze mening voordat t uiteindelijk rond is. Liefst gewoon 1 blaadje ter ondertekening en klaar. Nu kregen we wel 3x papieren via de post.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Hoe krijgen we duidelijk dat onze post aangekomen is bij Pierrelyne? En kan ze dan ook een reactie geven?

n.v.t.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goed en nobel doel!

-Een mail over een afgekeurde betaling werd vlot behandeld, maar toch kreeg ik twee weken later een schriftelijke aanmaning -Al geloof ik in de goede bedoelingen van Woord en Daad, toch zou ik wel eens een (betrouwbaar) onderzoek willen zien naar hoe er met gelden wordt omgegaan, door al negatieve berichten over (andere) ''goede'' doelen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Een mooi adoptieprogramma!

Bij ons eerdere adoptiekindje kregen we een boekje thuisgestuurd dat we in konden vullen voor ons adoptiekindje, met foto's e.d. Voor ons nieuwe adoptiekindje hebben we dat niet gekregen, jammer. Tip: zorg dat het gezin op meerdere manieren gesteund kan worden met een extra gift, bijvoorbeeld voor kippen, verbetering van het huis etc. We hebben ook een kindje bij Compassion en we hebben de indruk dat daar nét wat meer mogelijkheden zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Is een christelijk bedrijf

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- De vele inspanningen in Woord en daad voor onze naaste - Pro-actieve communicatie.

Spijksedijk 16

4207 GN Gorinchem

Over Woord en Daad

Via het sponsorprogramma ontvangen zo’n 30.000 kinderen toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Dankzij de steun van zo'n 23.000 sponsors. Contact 0183 - 611800 [email protected]