Pluspunten
Goed. Hoop dat ze nog lang dit werk mogen doen.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
- snelle afhandeling - snelle respons op vragen en heldere informatie
Verbeterpunten- Attendeer nieuwe sponsoren op 'sponsorkliks' en 'gratis doneren', bijvoorbeeld door informatie erover bij welkomstpakket te doen. - Informatie uit informatieboekje is verouderd. Staat bijv. in dat individuele sponsoring €25,- per maand kost. Informatieboekje updaten,
Beste sponsor, Hartelijk dank voor het invullen van de review! Fijn dat u zo met ons mee denkt! Gelukkig zijn wij bezig met het updaten van het welkomstpakket. Hiermee zullen de meeste verbeterpunten opgelost zijn! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Groet, Team Sponsoring
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame mensen die je met alle geduld te woord staan
geen
Pluspunten
Betrouwbaar en correct.
Pluspunten
Keurige afhandeling van alles.
Beste sponsor, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u het waardeert om persoonlijk een kind te kunnen helpen. Mocht u in de toekomst vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Hartelijke groet - Team Sponsoring
Pluspunten
Positieve berichtgeving dat er ook werkelijk hulp wordt geboden met het sponsorgeld. Het bedrijf wordt betrouwbaar genoemd.
Beste sponsor, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u positief bent over het sponsorprogramma. Mochten er in de toekomst vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hartelijke groet - Team Sponsoring
communicatie met sponsorkindje iets veranderen zoals een melding zoveel weken voor kerst om brief te sturen. en weten of er voor ons ook post is onder weg.
Beste sponsor, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u positief bent over het sponsorprogramma. Normaal gesproken ontvangt u van ons een mail wat betreft de kerstpost. We nemen uw punt in ieder geval mee. Hartelijke groet - Team Sponsoring
Pluspunten
Snelle communicatie, ook over bijv. de onrust in Haïti, dat is fijn.
Verbeterpunten- op de site kun je per land zien wat je als extra gift kunt geven. Stel dat je een bedrag over maakt voor schoenen. Krijgen ze dit dan direct of wordt er gewacht tot de 'oude' schoenen eerst versleten of te klein zijn? - Het zou mooi zijn als je weet wat er met je geld gebeurd is. - Regelmatig update/info/foto over kind en familie
Pluspunten
Ik sponsor nog niet zo heel lang een kindje, maar desondanks heb ik een goed gevoel bij Woord en Daad. Ik vind het fijn om update's te krijgen over de toestand in het land, zeker toen met de aardbeving in Haiti. Omdat er bij ons op het dorp ook een Woord & Daad Krinloopwinkel zit, voelt Woord & Daad ook dichtbij.
VerbeterpuntenIk heb niet echt verbeterpunten. Enig iets wat ik heb is dat het fijn zou zijn als er een berichtje zou kunnen komen dat de post is bezorgd. Maar ik kan me indenken dat dat niet haalbaar is.
Beste sponsor, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u onze updates over de situatie in het land waardeert en dat Woord en Daad door de Kringloopwinkel dichtbij komt. Mocht u in de toekomst vragen of tips hebben horen wij die graag. Hartelijke groet, Team sponsoring.
Pluspunten
geheel tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede voorlichting en informatieverstrekking wanneer je overweegt en jezelf aanmeld voor het sponsorprogramma.
VerbeterpuntenWe werken nog te kort samen met Woord en Daad om voldoende oordeel te geven over een aantal punten.
Pluspunten
Veel ervaring hebben we nog niet, omdat we nog maar kort sponsor zijn. Maar tot nu toe zijn we prima geholpen als we vragen hadden. Vriendelijke medewerkers die echt met je meedenken. De website is ook duidelijk.
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Beste sponsor, Hartelijk dank voor deze review! We vinden het fijn om te horen dat we u prima hebben kunnen helpen met uw vragen. We staan graag voor u klaar, ook als u in de toekomst nog vragen heeft. Hartelijke groet, Team sponsoring
Pluspunten
Het product van Woord en Daad heeft positieve impact op veel levens.
Beste Marianne, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Uw verzoek om een foto begrijpen wij volledig. Onze normale werkwijze is dat de sponsor een (juiste!) foto krijgt toegestuurd bij de start van de sponsoring. Vervelend dat dit bij u niet juist is verlopen. Wij zullen u per post alsnog een foto toesturen. Hartelijke groet, Team Sponsoring
Pluspunten
Woord en Daad houdt mij goed op de hoogte.
VerbeterpuntenSinds september heb ik een adoptiekind. Ik heb toen gelijk een brief gestuurd naar haar. Nu in november heb ik nog niets terug ontvangen. Ik zou het leuk vinden als ik snel iets te horen krijg van mijn adoptiekind.
Beste sponsor, Hartelijk dank voor het invullen van deze review! Graag geven we reactie op uw verbeterpunt. Voordat de post uw sponsorkind bereikt zijn we vaak 6 tot 8 weken verder. Onze partnerorganisatie zorgt ervoor dat uw kind post stuurt naar u, als sponsor. Dit doen zij 2 maal per jaar. Het kan zijn dat deze termijn nog niet is aangebroken, maar dat u binnenkort post van uw sponsorkind ontvangt. Groet - team Sponsoring
Pluspunten
Transparant, actief beleid voor en door stakeholders, goed sport actiebeleid voor goede doelen (Sportforothers). Wordt goed geinformeerd.
VerbeterpuntenBeleggings investeringen mogelijk maken voor kleinere bedragen.
Beste Bert, Hartelijk dank voor het invullen van deze review! Geweldig dat u met ons meedenkt. U geeft als aandachtspunt aan om beleggingsinvesteringen mogelijk te maken voor kleinere bedragen. Mocht u hierin met ons mee willen denken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Alvast hartelijk dank! Groet, Team Sponsoring
Pluspunten
goede missie en visie. Verlenen van hulp die er echt toe doet.
Verbeterpuntenhet programma om brieven en kaarten te versturen, werkt niet optimaal. Hierdoor lukte het meerdere malen niet om een kaart/brief te versturen.
Beste Petra, Hartelijk bedankt voor het invullen van deze review! Geweldig dat u op deze manier met ons mee denkt. U geeft als verbeterpunt aan dat de sponsortool niet werkt naar behoren. Ons inziens werkt de sponsortool naar behoren. Mocht het bij u niet lukken, wilt u dan telefonisch contact met ons opnemen? Daarnaast geeft u aan dat u het vervelend vindt een gezicht te kiezen. Uiteraard is het voor u mogelijk de keuze aan ons over te laten. Groet, Team Sponsoring
Pluspunten
Heel duidelijk allemaal, goed geregeld
Pluspunten
Eigenlijk alles wel zo'n beetje, je kunt het niet benoemen of het is positief !! Het ene soms zelfs nog meer dan het andere !
Verbeterpunten'k Zou niets kunnen bedenken.
Spijksedijk 16
4207 GN Gorinchem
Via het sponsorprogramma ontvangen zo’n 30.000 kinderen toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Dankzij de steun van zo'n 23.000 sponsors. Contact 0183 - 611800 [email protected]