Super snelle levering

Voor onze hondjes werkt de blaf band niet. De Petshop is een toffe webshop met goede service.

Super service!

Snelle verzending

Bizonder goed

Doen precies wat besteld is, producten bijzonder goed

Stuurde in de avond een mailtje met een vraag en de volgende ochtend meteen een hulppakket reactie. Aanrader!

Бърза доставка и чудесен избор на артикули .

Добре организирано .

• Бихте ли ни препоръчали? Yes

Alles correct verlopen

De bestelling correct en snel verlopen

Goed en snel!

Prima service!

Snelle levering en reacties en goede uitleg

Honden correctie band gekocht, met extra ontvanger. Echter bij ontvangst bleken bij de extra ontvanger geen metalen pinnetjes te zitten. Gelijk een mailtje gestuurd en ze gaan het oplossen. Vind de verzendkosten wel aan de hoge kant, zeker als je een bestelling doet van meer dan €100.

Je krijgt ondersteuning en als iets kapot is Worsteneter geruild. Fantastische service Bedankt nogmaals

Geweldige service! Binnen 24 uur reserve onderdelen geleverd!!!

Echt een super service, één email en ik werd op mijn wenken bediend. Binnen 24 uur reserve bandjes gekregen en nog gratis ook Echt tof! Chapeau!

Als het kon, zou ik ze 10 sterren geven

Ik had voor mijn hond, omdat ze doof wordt, een trainingshalsband gekocht. Meteen ingekort, omdat de halsband veels te lang was. Na het opstarten bleek dat de ontvanger het niet deed. Contact opgenomen met de webshop, ik heb nog nooit meegemaakt hoe betrokken en ONTZETTEND klantvriendelijk deze mensen zijn. Ze begrepen de situatie meteen, en kreeg direct een nieuwe opgestuurd, volledig klaar voor gebruik. Inmiddels al 2 dagen geoefend, en de band werkt perfect. Op naar een fijner leven voor de hond!!

Prima service!

Aangeschaft product was niet goed. Dit gemeld met contactformulier. Dit is opgelost door opnieuw een ander exemplaar toe te sturen! Perfect opgelost dus !

Snel en goed geregeld.

Snel en goed geregeld.

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Ik heb hier een trainingsband voor mijn hond gekocht. Ik kreeg snel na betaling een orderbevestiging. Daarna kreeg ik een mail met de vraag of ik een wit of zwart exemplaar wilde (geen keuze mogelijk bij bestellen). De volgende dag ontving het product thuis. Degelijke uitvoering, veel mogelijkheden en eenvoudige handleiding. Direct na 1x dragen was een schroefje kwijt (kennelijk had ik deze niet strak genoeg ingedraaid want daarna is het niet meer gebeurd). Ik heb Petstore toen gevraagd of ik deze bij kon bestellen omdat mijn hond nogal actief is en de kans dat dit vaker zou gebeuren aannemelijk was. Ik kreeg ze toegestuurd en hoefde er niet voor te betalen. Hoe aardig is dat! Al met al hele goede ervaringen met Petstore. Een aanrader!

Ruim assortiment,snelle levering

Blafband gekocht

Snelle levering.. En ontzettend fijn dat ze bezorgen in 't buitenland in ons geval Oostenrijk.. Er zijn weinig nl bedrijven die willen leveren. Dus helemaal top

Goede service en advies

Niet tevreden over een product, zonder problemen een ander product geleverd. Super service

Heel vriendelijke begeleiding

De kattenbak is een droom om enkele dagen gemakkelijk te zijn. Echter is hij niet erg geschikt voor katten van 10 kg. Ze kan haar niet draaien dus alles op de grond naast de kattenbak. Helemaal geurloos is hij niet. Voor de begeleiding en antwoord op mijn vragen ben ik zeer tevreden.

Nieuw cover besteld voor mijn inoppet honden wagen Er stond online een rode op de site maar ik wilden graag een grijzen ik ben het gaan na vragen en en heb hem keurig in het grijs mogen ontvangen echt super

Goede service met juiste prijs/kwaliteit verhouding.

top ervaring

goeie behandeling top contact en prima ervaring groet jan

In alle opzichten betrokken medewerkers en heel helpend bij een calamiteit met gekochte trainingsba

Door deze ervaring met my Petstore zal ik bij de volgende artikel zeker weer bij deze winkel gaan bestellen. Heb groot vertrouwen op goede srvice.

Top medewerking!

Had een product "per direct" nodig en daarvoor zijn ze onder in de kast gedoken om te kijken of er toevallig nog een was en ......... ja hoor, direct opgestuurd, volgende dag ontvangen. Dat noem ik nog eens service!

Snelle levering, op de hoogte gehouden van levering

Hoofdstraat 277

1611 AG Bovenkarspel

Over My Petstore

Van de huisdierenwebshop MyPetstore (www.online-dierenwinkel.eu) is de activa sinds 15 mei 2020 in het bezit van Blue Orange Business - My Petstore. U krijgt vanaf deze datum met Linda als eigenaar te maken. Ons doel is om op een eerlijke wijze dierenvrienden te helpen met mooie producten. Onze opdrachten zijn te herkennen aan ORD55555 (vijf cijfers achter ORD). Als u vragen hebt dan kunt u een mailbericht sturen aan [email protected]