3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Site is duidelijk en makkelijk te bestellen

Voor 19.00 besteld morgen in huis moet van de site af bij producten waar ze het niet waar kunnen maken. Of meteen bij de bestelling de levertijd aan passen als t druk is.

Pluspunten

Op tijd geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beloof geen bezorging voor de volgende dag als je dit niet waar kunt maken. Dinsdag besteld, vrijdag avond in huis.... vervolgens krijg ik na zelf te mailen een reactie dat wegens de carnavalsdrukte de levering langer duurt. Je bent een feestwinkel, dit is een van je belangrijkste weken. Daar hou je toch rekening mee! Of maak geen beloftes... al met al, zeer ontevreden over het bedrijf. Producten waren verder prima

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Aangeven dat bepaalde artikelen niet voorradig zijn. Reageren op mail.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie website snelle levering

Om zelf een retounerings papier erin te doen zodat het duidelijk teruggestuurd wordt!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gemakkelijk werkende site, overzichtelijk mails

De levering kwam te laat, zonder hier iets van te horen omdat de track&trace code niet was gemaild

Pluspunten

Zelfs tijdens carnavalsdrukte snel geleverd!

Zoekfunctie verbeteren (mobile)

Pluspunten

snelle levering in een drukke periode

Ik had een email gestuurd naar de klantenservice, de reactietijd bedraagt 2 dagen, maar ik had binnen die tijd geen reactie terug gehad.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ziet er aanvankelijk uit als betrouwbaar site & bedrijf

Ik had een product op zondag besteld en betaald (op site stond ‘op voorraad’ en zou dan op dinsdag worden geleverd). Op woensdag nog niets binnen, dus zelf mail gestuurd om te checken. Bleek product helemaal niet op voorraad! Met vraag of ik bestelling dan wilde annuleren en geld terug wilde ontvangen. Ja duh! En mijn feestje is verpest, kan zo kortdag niets anders meer bestellen. Hele slechte service om mij niet gelijk na bestelling te berichten dat product toch niet op voorraad was. Dan had ik nog iets anders kunnen regelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Retourzending netjes en snel afgehandeld!

Pluspunten

Iets was niet meegeleverd, bericht erover gedaan en hebben het gelijk opgestuurd.

Pluspunten

snel duidelijk en erg snelle verzending ook zo net vlak voor carnavalstijd,,,, complimenten!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service, correcte info met betrekking tot uitsturen levering en verzending / aflevering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Site ia goed bezorging ook snel

We hadden een kattenstaart voor carnaval en de stof lag aan meerde kanten los. Zelf maar gerepareerd geen tijd meer gehad om het terug te sturen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle goede levering.

Nvt.

Pluspunten

Alles kwam netjes op tijd binnen. Zag er allemaal uit zoals op de site weergegeven, al met al prima webshop voor carnavalskleding.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er wordt belooft vandaag voor 22u besteld morgen in huis, na 3 werkdagen wachten kreeg ik een mailtje dat het artikel uitverkocht was. Erg jammer dat de inventarisatie niet goed staat aangegeven op de website en dit zo lang moet duren!

Savannahweg 8

3542 AW Utrecht

+3185-2731941

Over Feestcenter.nl

Onze klanten waarderen ons om onze eenvoud en betrouwbaarheid. We hebben alles in huis om jouw feest vlekkeloos te laten verlopen. Onze unieke voordelen maken ons dé keuze voor jouw feestbenodigdheden: - Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Groot assortiment - Lage verzendkosten. - Deskundige klantenservice. - Makkelijk retourneren - Geen gedoe. Wij houden van gemak. Bestellen, leveren en genieten van je feest – zo simpel is het bij Feestcenter.nl. Het startpunt van jouw feestje!