Zeer fijne ervaring

Kleedje besteld wat jammer genoeg niet meer te verkrijgen was en enkele dagen later centjes mooi terug op men rekening!

Correcte prijzen en Top service

Bestelling netjes en tijdig in huis. Klein probleem met een artikel maar de mensen van service hebben dit heel correct afgehandeld. Top dus.

Ik koos voor twee producten die zeer goedkoop waren, de kwaliteit was zeker OK voor die prijs. Levering was zeer vlot!

Toch nog te klein

Ondanks dat op de site bij de panty stond dat de maat klein uitviel en je 1 maat groter moet bestellen, bleek ook deze nog veel te klein. Daarom terug gestuurd.

Gemiste kans...

Wou net een hele grote bestelling plaatsen wil ik gaan bellen zijn ze niet bereikbaar vind een slechte zaak en bij de bestelling bij winkelwagentje gaat hij telkens verdubbelen en leeg maken lukt niet dus nu maar bij de concurrent bestellen gemiste kans...alaaf alaaf

Snel en goed

Snel besteld en snel geleverd.

prima snelle service

bestelling voldeed aan verwachting en een snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

Ruim assortiment, snelle levering

Snel gegaan

Helemaal perfect.

Prima website maar artikel niet leverbaar

Jammer dat je op de website niet direct kan zien of iets leverbaar is. Betaling is snel gecrediteerd

Teleurgesteld

Product was gewoon totaal niet goed

Goede ervaring

Goede ervaring

Goede ervaring snelle levering en goede service

Snel contact en snelle levering. Top

slechte levering

ik had op dinsdag een bestelling geplaatst zodat deze uiterlijk vrijdag binnen zou zijn. daar kreeg ik ook bevestiging van. uiteindelijk heb ik mijn bestelling een week later op woensdag pas binnengekregen. deze heb ik meteen weer terug gestuurd omdat ik de kostuums zondag ervoor nodig had. toen ik op vrijdag gebeld had, nam niemand op omdat het te druk was om klanten te woord te staan. dit vind ik niet echt kunnen aangezien klanten altijd op 1 staan.

Jullie zijn top, denk ik...want heb me kleding nog steeds niet!!!

Heb helaas nog steeds geen kleding mogen ontvangen!!!!

Niet zo goed

Ik bestel een pruik en krijg deze afgeleverd maar er zit geen rekening bij of wat voor informatie dan ook over hoe ik het kan retourneren. Nog nooit meegemaakt. Ik ben niet blij met mijn bestselling en wil hem retourneren. Email: [email protected] Dankuwel

Goede levering product niet geweldig

Ik had puff sigaretten gekocht deze waren niet echt als verwachting het was van papier en niet hele sterke kwaliteit wel goede levering

doet wat ze zeggen

ik heb een bestelling gedaan waarin werd aangegeven morgen in huis , Dit is ook gebeurd en het was netjes verpakt

Snelle levering top service

Bestelling geplaatst snelle levering Echter bestelde artikel niet meer op voorraad direct via mail benaderd en keuze gemaakt uit ander artikel. Werd snel geleverd echter conform website niet geheel compleet ook dit werd direct recht gezet en alsnog na een dag gekregen waar ik volgens de website recht op had. Kortom Dik tevreden ga zo door!!

Makkelijke site, snelle levering.

Leuk kwam ook leuk over voor de gene waar ik hem voor had gekocht

Na de bestelling volgens afspraak alles gekregen in goede orde.

Hilarisch

Wat een keuze en geweldige pakken, snelle levering en goed verpakt. Hier gaan we een feestje van maken met deze kleding.

Savannahweg 8

3542 AW Utrecht

+3185-2731941

Over Feestcenter.nl

Onze klanten waarderen ons om onze eenvoud en betrouwbaarheid. We hebben alles in huis om jouw feest vlekkeloos te laten verlopen. Onze unieke voordelen maken ons dé keuze voor jouw feestbenodigdheden: - Voor 21:00 besteld, morgen in huis - Groot assortiment - Lage verzendkosten. - Deskundige klantenservice. - Makkelijk retourneren - Geen gedoe. Wij houden van gemak. Bestellen, leveren en genieten van je feest – zo simpel is het bij Feestcenter.nl. Het startpunt van jouw feestje!